Tripoley Ponturi şi Strategii

Descarcă Acum

Ponturi și Strategii ale jocului de Tripoley!

Precum oricare dintre jocurile online de Remi (Remi 500, Remi Tradițional, Gin Remi etc.), jocul de Tripoley se modifică, în mod constant, în funcție de diferitele strategii adoptate de către jucători. Întrucât modul de joc al Tripoley este preluat de la trei jocuri diferite, vă recomandăm să folosiți strategii diferite în cadrul fiecărei runde. Iată câteva ponturi pentru cele trei runde:

Runda de Inimi – Această rundă a jocului se bazează doar pe norocul împărțirii cărţilor, deși există un jucător care poate face o alegere în ceea ce privește cărţile primite, acela fiind dealerul. Dealerul, după ce și-a văzut cărţile, poate alege să-și schimbe mâna cu mâna extra, care a fost pusă deoparte. În această etapă, jucătorii trebuie să-și folosească propria judecată şi să ia în considerare modul cum decurge jocul în rundele următoare. Dacă prima mână ce i-a fost împărțită nu conține cărţi folositoare în runda de Poker, atunci dealerul ar trebui să se gândească la schimbarea mâinii. Al doilea lucru la care acesta ar trebui să se gândească se bazează pe șansele de câștig în ultima rundă – runda de Remi. Dealerul ar trebui să-și analizeze mâna şi modul în care aceasta îl poate ajuta în runda finală.

Runda de Poker – în cadrul acestei runde, fiecare jucător alege 5 cărţi pentru a juca în runda de poker. Primul instinct este acela de a alege cele mai bune 5 cărţi care formează cea mai bună mână de poker, însă există anumite lucruri care trebuie luate în considerare. Nu tot timpul este înțelept să se aleagă cele mai bune 5 cărţi întrucât în runda de poker jucătorul va trebui, cel mai probabil, să-și arate cărţile la sfârşitul rundei, doar dacă nu renunță. În cazul în care un jucător are o suită bună ce l-ar ajuta să scape de toate cărţile în runda de Remi, şi potul e ridicat, atunci ar fi mai înțelept ca acesta să aleagă cărţi care nu sunt așa de bune pentru runda de poker.

Runda de Remi – În cadrul acestei runde, strategia de Tripoley are legătură cu cărţile de deschidere a suitei. Dacă un jucător are un as dintr-o anumită culoare şi o carte mică dintr-o altă culoare, atunci el ar trebui să se gândească să închidă o culoare şi să deschidă o alta, scăpând astfel de cartea cea mai mică. În cazul în care s-a jucat deja o culoare şi un jucător are o carte din aceeaşi culoare, acesta ar trebui să aleagă să deschidă cu cartea respectivă, scăpând astfel de ea.

Cel mai bun pont este acela de a exersa jocul, de a vă crea strategia de Tripoley care vi se potriveşte cel mai bine, de a învăța cum să jucați Tripoley şi de a câştiga!