Tripoley Jucaţi Online

Joaca Gratuit

Tripoley Jucaţi Online

Parte a familiei extinse a jocurilor Remi, jocul de Tripoley a fost inventat de Stanley Hopkins în 1932. Tripoley este un joc care combină principiile jocurilor de Inimi, de Poker și de Remi. În ciuda faptului că există multe versiuni ale jocului, toate variantele jocului de Tripoley online prezintă o bază comună a modului de joc. Pentru a juca Tripoley online, e nevoie nevoie de 2-9 jucători, o tablă de joc, jetoane și un pachet de 52 de cărți.

La început, toate jetoanele sunt împărțite între jucători, deși în anumite versiuni jucătorii trebuie să cumpere jetoane. Jucătorii vor așeza jetoane pe fiecare segment al tablei de joc, la începutul fiecărei runde. Apoi, pachetul de cărţi este împărțit între jucători – cu excepția jokerilor şi a unei mâini extra.

Runda de Inimi

Un jeton poate fi ridicat de pe fiecare segment al tablei de joc de către jucătorul care deține “cărţile de bani”. În timpul rundei de inimi, “cărţile de bani” vor fi cărţile din setul de inimi. Dacă dețineți o carte de inimă, puteți ridica un jeton de pe segmentul ce corespunde valorii cărţii, cu excepția cazurilor de 8-9-10. În acest caz, va fi declarată egalitate şi jucătorii vor împărți jetoanele între ei.

Runda de Poker

Runda următoare este runda de Poker, în cadrul căreia jucătorii aleg cele mai bune 5 cărţi din mână, în concordanță cu regulile de remi. Dealerul va conduce, mai apoi, pariurile jucătorilor care îşi doresc să continue, iar câştigătorul va primi întregul pot. Cu toate acestea, în cazul unei egalități, potul va fi împărțit în mod egal între jucătorii câştigători.

Runda de Remi

În cadrul acestei runde, fiecare jucător returnează cărţile din runda de poker mâinii originale. Dealerul așează cea mai mică carte din mână pe tabla de joc, cu fața în sus. Jucătorul, care deține cartea consecutivă cărţii dealerului, o așează pe tabla de joc pentru a continua secvența. Acest proces se încheie când cartea următoare se află în mâna extra sau când secvenţa a fost încheiată cu un as.

Când o culoare a fost completată, următoarea culoare este începută de către jucătorul care a așezat cartea care a închis culorea anterioară. Dacă acel jucător nu are o carte cu care să înceapă o nouă culoare, jucătorul din stânga sa face următoarea mutare.

Primul jucător care rămâne fără cărți în mână, va câştiga şi jetoanele de pe segmentele corespunzătoare de pe tablă, iar învinșii îi vor da câştigătorului un jeton pentru că acesta câştigat runda. O dată ce runda s-a încheiat, o nouă rundă începe, un nou dealer este ales şi un nou pachet de cărţi este împărțit. Tripoley nu are o limită de timp, ca şi remi online. Astfel, jocul se va încheia când unul dintre jucători se va afla în posesia tuturor jetoanelor sau în cazul în care toți jucătorii vor decide să încheie jocul.