Tripoley Turnee Online

Descarcă Acum

Turneele de Tripoley online sunt o activitate socială extraordinară, fiind bazate pe acest joc de Remi extrem de popular. Jucătorii au ocazia să-și mărească experiența de joc online, folosindu-se de camerele online de joc create prin combinarea caracteristicilor tehnice din viața reală cu elementele de design. Turneele de Tripoley online, precum și turneele de Gin Remi, se desfășoară în cadrul unei platforme competitive, distractive și atrăgătoare, în timp real.

Turnee

Turneele de Tripoley online sunt turnee multiplayer, ce permit unui număr mare de jucători să concureze unii împotriva altora, pentru a câştiga o parte din fondul de premiere. Aceste turnee se desfășoară în concordanță cu un program predeterminat, ale căror ore de începere şi alte detalii relevante pot fi găsite în cadrul lobby-ului turneului.

Lobby-ul Turneului

Această zonă oferă jucătorilor de Tripoley toate informațiile relevante despre tipuri particulare de turnee pe care aceștia trebuie să le cunoască. Aici, puteți învăța despre numele şi detaliile de identificare ale turneului, statusul său, mărimea şi împărțirea fondului de prmeiere, numărul de jucători înscriși, ora exactă de începere, timpul rămas pentru înscriere, suma solicitată pentru înscriere, precum şi progresul înregistrat de către jucători de-a lungul turneului. Aici, vă puteți înscrie sau vă puteți anula înscrierea la un anumit turneu.

Înscrierea

Perioada de înscriere, pentru fiecare turneu, variază între câteva minute şi câteva zile. Pentru a vă înscrie, apăsați pe butonul roșu “Înscrieți-vă” din partea dreaptă a ecranului, din cadrul lobby-ului turneului. Un mesaj vă va confirma ca v-ați înscris cu succes. Vă puteți anula înscrierea prin apăsarea pe butonul “Anulați înscrierea”, atâta timp cât turneul se află încă în faza de înscriere. Într-un astfel de caz, întreaga taxă de înscriere vă va fi înapoiată în cont.

Fondul de premiere

Fiecare turneu are o taxă de inscriere diferită, în timp ce turneele Freerolls nu solicită o astfel de taxă. Această taxă include miza jucătorului pentru turneu, precum şi o sumă mică pentru organizarea acestuia. Taxa de înscriere este preluată din contul jucătorului după înscriere. Fondul de premiere, împărțit între câştigătorii turneului, este format din mizele tuturor jucătorilor înscriși.

Locurile din cadrul Turneului

O dată ce statusul turneului s-a schimbat în “În Desfășurare”, turneul a început. Astfel, veți fi transferat automat într-o cameră de joc, pentru a începe prima rundă a turneului. Jucătorii sunt așezați la mese, în mod aleatoriu, în timp ce numerele lor sunt așezate pe fiecare masă.

Jetoane de joc

Fiecare turneu îşi are propria cantitate de jetoane de începere, iar fiecare jucător primește același număr de jetoane. Pe măsură ce turneul avansează, jucătorii pierd şi îşi recâştigă jetoanele, în funcție de performanțele lor pe parcursul rundelor. O dată ce jetoanele unui jucător ajung la zero, acesta este eliminat din turneu. Topul jucătorilor rămași în turneu este determinat de aceste jetoane, deși ele nu au nici o valoare în afara turneului.

Punctele turneului

În plus față de jetoanele de joc, jucătorii sunt poziționați pe tabela de punctaj în funcție de punctele lor din cadrul turneului. Aceste puncte se acumulează pe parcursul fiecărei runde după cum urmează: Câştigătorul – 3 puncte; Locul II – 2 puncte; Locul III – 1 punct.

Impărțirea premiului

Pe măsură ce turneul avansează, jucătorii sunt eliminați când rămân fără jetoanele. Când runda finală a turneului se încheie, ultimii patru jucători aflați la “masa finală” sunt clasificați în funcție de ordinea eliminării, în timp ce toți ceilalți sunt clasificați în funcție de punctele acumulate. Fiecare turneu îşi are propria listă “Cu bani”, care determină numărul jucătorilor eligibili pentru a primi o anumită parte din fondul de premiere. O dată ce turneul se încheie, fondul de premiere este împărțit între jucătorii relevanți, ale căror poziții finale sunt determinate în acel moment.