Tripoley Jucaţi Gratis

Joaca Gratuit

Jucați variante ale jocului de Tripoley – gratuit și usor!

Jocul de Tripoley este una dintre variantele binecunoscute ale jocurilor de Remi. Jocul combină distracția şi abilitățile necesare pentru a juca alte trei jocuri populare, şi anume Hearts, Texas Hold’em şi Spades şi mai este numit şi Remi Michigan. Jocul de Tripoley este la fel de popular atât printre copii, cât şi printre adulți. Jocul vă permite să colectați jetoane pentru cărţile de inimă din mână, să formați cea mai bună mână de Poker şi să scăpați de cărţile care nu vă sunt necesare, culoare după culoare.

Fiecare etapă a jocului de Tripoley necesită o aptitudine diferită pentru a deveni un expert. Intrați pe pagina de remi 51 online a RemiRoyal, înregistrați-vă şi deschideți-vă un cont. Acest lucru vă va oferi acces la multe sesiuni gratuite de antrenament, precum şi multe ore de jocuri cu bani şi chiar premii în bani. Cu orice număr de jucători între 2 şi 9 oameni, ideal cu 4 până la 7 jucători, Tripoley poate avea un final extraordinar. Dintre toate variantele disponibile, aceasta este de departe cea mai populară.

O data ce ați devenit membru, ați descărcat programul şi v-ați logat, veți putea intra în contact cu jucătorii de Tripoley şi veți avea acces la toate jocurile de remi , precum Gin Remi, Okey, Canasta, toate fiind disponibile în intreaga lume – camere reale de Tripoley cu jucători reali internaționali. Vă veți alege propriul nume de jucător, astfel încât nimeni nu va ști exact cine sunteți, şi veți putea comunica cu ceilalți jucători în timpul jocului; este mai degrabă distractiv și merită să-l încercați! Jucătorii se mișcă foarte ușor în cadrul website-ului şi pot găsi masa ce li se potriveşte cel mai bine. Aproape că puteți simți atmosfera, de parcă v-ați afla în camere reale de joc!

Înainte de începerea primei runde, toți jucătorii trebuie să-și plaseze jetoanele pe fiecare segment al tablei de joc. Apoi, dealerul le împarte cărţile, plus o mână extra care nu aparține nimănui. Unii jucători primesc mai multe cărţi decât alții, însă acest lucru nu are nici o consecință întrucât la final totul se echivalează. Oricine își poate schimba cărţile cu cele din mâna extra care a fost împărțită!

Vă recomandăm să vizitați pagina “Reguli Tripoley” şi să învățați modul de joc – pentru care aveți nevoie de gândire asociativă, de pic de măiestrie şi de ceva provocare – și cine poate rezista unei astfel de invitații spre câștig?