Tripoley Descarcă

Descarcă Acum

Puteți juca Tripoley online gratuit, descărcând software-ul jocului. Întrucât descărcarea este gratuită, jucători din întreaga lume joacă Tripoley online, fără nici o obligație. În cadrul paginii de descărcare, vă vor apărea câteva instrucțiuni simple de urmat, prin intermediul cărora veți putea să descărcați aplicația în doar câteva minute. Mai jos, vă punem la dispoziție o scurtă descriere a procedurii de descărcare a software-ului jocului de Tripoley.

O dată ce veți apăsa pe butonul “Descărcați”, o fereastră de descărcare vă va apărea pe ecran. Pentru a continua, va trebui să apăsați pe butonul “Rulați programul”. O nouă fereastră se va deschide, trebuind să apăsați butonul “Deschideți”. Apoi, o fereastră cu un avertisment de securitate va apărea şi va menționa: “Editorul nu a putut fi verificat. Sunteți sigur că doriți să rulați programul?”. Va trebui să apăsați pe butonul “Rulați programul” pentru a merge mai departe.

O nouă fereastă vă va apărea pe ecran, în cadrul căreia va fi scris: “Bine ați venit în programul de configurare RemiRoyal, care va instala software-ul RemiRoyal pe computerul dvs.”. Va trebui să apăsați “Continuați” pentru a continua sau “Anulați” pentru a ieși din programul de configurare. Când fereastra de instalare se va deschide, va trebuie doar să urmați instrucţiunile şi să apăsați “Continuați”.

Când fereastra “Acord de Licență” se va deschide, va trebui să citiți acordul şi apoi să apăsați pe butonul “Accept” pentru a continua. În cadrul acestei ferestre va fi scris “Acord de Licență pentru utilizator. Vă rugăm să citiți următorul acord de licență cu atenție”. O nouă fereastră vă va apărea pe ecran şi va fi scris “Gata de instalare”. Programul de configurare va fi gata să înceapă instalarea tipică. Veți apăsa “Instalare” pentru a începe instalarea. Dacă veți dori să citiți sau să modificați una dintre setările dvs., va trebui să apăsați “Înapoi”, iar dacă veți dori să ieșiți din programul de configurare, va trebui să apăsați “Anulați”.

Pentru a instala software-ul jocului de Tripoley gratuit pe computerul dvs. va trebui să apăsați pe butonul “Instalare”. O dată ce procesul de instalare va începe, o fereastră vă va apărea pe ecran, în cadrul căreia va fi scris: “Instalare RemiRoyal. Vă rugăm să așteptați până când programul de configurare instalează RemiRoyal. Acest lucru ar putea dura câteva minute”, iar o altă fereastră vă va indica progresul procesului de instalare.

O dată ce acest proces va fi finalizat, o fereastră de confirmare va apărea pe ecran. Va trebui să bifați “Porniți RemiRoyal” şi să apăsați pe butonul “Finalizare”, care va închide programul de configurare. Apoi, vă veți putea deschide un cont pe RemiRoyal. Există un buton “Jucător nou” pe care îl puteți apăsa, şi puteți bifa căsuța “Ține minte” pentru ca să să nu fiți nevoit să vă introduceți numele de utilizator şi parola de fiecare dată când veți vrea să jucați Tripoley online.

Dacă ați uitat parola, veți putea apăsa pe butonul “Am uitat parola” şi va trebui să urmați un întreg proces de reatribuire a parolei. Scriind numele de utilizator şi parola, veți putea începe să jucați şi să câştigați multe premii cu Tripoley online. Dacă veți întâmpina anumite dificultăți în timpul procesului de descărcare, veți putea apăsa pe butonul “Ajutor” sau veți putea contacta serviciul de suport online pentru asistență. Această procedură de descărcare este similară pentru orice joc de remi pe care vreți să-l descărcați, precum Gin Remi, Canasta, Remi 51, Burraco şi multe altele.