Tripoley Joc

Descarcă Acum

Tripoley – trei jocuri într-unul singur

De când a fost inventat în anii 1930, Tripoley a devenit unul dintre cele mai populare jocuri. Atractivitatea sa provine din faptul că este un joc dinamic și complex bazat pe trei jocuri diferite, toate dintre cele trei fiind foarte răspândite și populare.

Jocul de cărţi Tripoley este format din 3 runde: prima rundă se bazează pe jocul de Inimi, a doua rundă se bazează pe jocul de Poker şi a treia rundă se bazează pe jocul de Remi. În fiecare dintre aceste runde, jucătorii sunt recompensați cu premii care cresc pe măsură ce jocul avansează.

Iată o scurtă descriere a celor trei runde:

  • Prima rundă este runda de Inimi. În această rundă, se va folosi o tablă de joc divizată în diferite segmente, ce reprezintă diferite cărţi, pe care jucătorii așează jetoane la începutul fiecărei runde. O dată ce acest lucru a fost realizat, dealerul împarte cărţile între jucători, plus o mână extra. Jucătorii încep să colecteze jetoane de pe tabla de joc în funcție de cărţile pe care le au în mână. O dată ce această rundă a fost finalizată, urmează cea de-a doua rundă.
  • Runda a doua este runda de Poker. În această rundă, jucătorii aleg 5 cărţi din mâna lor originală pentru a forma o mână de poker. Jucătorii trebuie să realizeze mutari obișnuite jocului de Poker precum pariere, ieșire, mărire de miză, pas şi egalare până când runda se încheie şi cărțile sunt descoperite sau toți au renunțat şi doar unul dintre jucători a continuat.
  • Runda a treia este runda de Remi. În această rundă, jucătorii revin la mâinile lor originale din runda de inimi şi încep să decarteze cărţi consecutive până când un as va fi decartat şi va închide secvenţa sau până când nici unul dintre jucători nu va mai avea cărţi de adăugat. O dată ce o secvenţă a fost creată, jucătorul care a așezat asul sau cartea cea mai mare ca rang din secvenţa precedentă începe o nouă secvenţă. Jocul se încheie când un jucător scapă de toate cărţile din mână.

Spre deosebire de multe alte jocuri de Remi, limitate la cel mult 4 jucători, jocul de Tripoley online poate fi jucat de maximum 9 jucători, ceea ce transformă jocul într-o experiență socială interesantă. Un alt avantaj al jocului de Tripoley este acela că jocul nu are limită de timp! Este posibil să jucați un număr nelimitat de runde, până când decideți să încheiați jocul. Chiar şi în momentul în care jocul se termină, puteți juca o rundă suplimentară de Poker care va determina cine va câştiga jetoanele rămase.

Interesați de modul de joc al jocului de Tripoley?

Vreți să primiți ponturi strategice care vă vor ajuta să câștigați jocul de Tripoley? RemiRoyal vă oferă ceea ce aveți nevoie; verificați pagina noastră “Strategia jocului de Tripoley”. Descărcați aplicația noastră gratuit! Alăturați-vă miilor de jucători de cărţi online care se bucură în acest moment de o varietate de jocuri de Remi (Remi 51, Gin Remi, Remi 500 şi multe altele) şi de turnee zilnice cu premii.