Reguli Turnee Rapide

Turnee Rapide (Quick Tourney):

 1. Timpul de Incepere: RummyRoyal desfăşoară turnee de eliminare la o Turnee Rapide 24/7. Fiecare turneu are un număr determinat de participanţi şi imediat ce numărul locurilor se ocupă incepe turneul. Pentru a afla mai multe despre locurile şi mesele valabile, vă rugam duceţi-vă la tabul O Turnee Rapide din lobby.
 2. Timpul: Un turneu unic se incheie imediat ce toţi participanţii, in afară de unul, au fost eliminaţi. Ultimul jucător care rămâne in joc primeşte partea corespunzătoare din premiu indicat de catre masa de plata a turneului respectiv.
 3. Inregistrarea: Jucătorii se pot inregistra la un anume turneu la o Turnee Rapide atâta timp cât  numărul participanţilor permişi nu a fost depăşit, şi atâta timp cât ei au in balantă suma de intrare cerută.
 4. Anularea Inregistrarii: Jucătorii  işi pot  anula participarea la turneul la o Turnee Rapide şi işi  primesc suma de intrare specifică inapoi in cont, atâta timp cât fac acest lucru inainte de a incepe turneul.
 5. Suma Jucatorilor: Suma maxima permisa pentru jucatori se stabileste separat pentru fiecare turneu.
 6. Mese si Locuri: Mesele si locurile sunt stabilite dinainte si nu pot fi schimbate.
 7. Eliminarea: un jucător este eliminat de la turneul la o Turnee Rapide imediat ce ei strâng maximul de puncte de penalizare premise.
 8. Reintra: Cind alege sa foloseasca optiunea de reintrare la un Turnee Rapide, jucatorul reintra in turneu cu acelasi numar de puncte de penalizare ca jucatorul care are cel mai mare numar de puncte de penalizare ramas la masa.
  De exemplu: Brian a fost eliminat de la turneu. David are –75 puncte, Sandra are -105 puncte si Garry -164 puncte. Brian alege sa foloseasca optiunea de reintrare si reintra in turneu cu -164 puncte de penalizare.
 9. Scorul: 
  Gin Rummy \ Oklahoma Gin
   Puncte de Penalizare(Invinşii)
  Gin Suma pierderilor + 25 puncte de penalizare.
  Knock Suma pierderilor minus pierderile invinsului.
  Undercut Suma pierderilor minus pierderile undercutte-rului. Invinsul primeşte 25 extra puncte de penalizare.

  Remi\ Remi Traditional

   Puncte de Penalizare(Invinşii)
  Remi 51\ Remi Suma valorii cărţilor rămase in mâna jucătorului + 25 Puncte de Penalizare. (As = 11, Joker = 25)
  Remi 40 Suma valorii cărţilor rămase in mâna jucătorului + 25 Puncte de Penalizare. (As = 11, Joker = 15)
  Going out Suma valorii cărţilor rămase in mâna jucătorului. (As = 11, Joker = 25)
 10. Deconectarea:
  1. Cand se inregistreaza la un Turnee Rapide, jucatorul isi asuma intreaga responsabilitate in cazul unei deconectari la internet sau a unor probleme de comunicare dintre PC-ul lor si serverele RummyRoyal, sau a oricarei probleme de joc oprit din cauza propriilor calculatoare. In afara de caderea serverului, RummyRoyal nu isi asuma raspunderea in cazul unei deconectari de la server a vreunui jucator.
  2. Atata timp cat RummyRoyal este constient ca pot avea loc deconectari sau intreruperi de internet, jucatorii vor ramane la turneul multiplu in Auto-Play pana cand acestia se pot intoarce sau pana cand sunt eliminati.
  3. Caderea Serverului: in cazul unei caderi de server toturor jucatorilor inregistrati li se va inapoia intreaga suma de intrare.
 11. Auto-Play: In cazul in care jucatorii esueaza in a-si completa turul in timpul stabilit (1minut) – sistemul va extrage automat o carte din stocul de joc si o va decarta la sfarsitul turului lor. Acest mod se numeste “Auto-Play”.

  In cazul in care toti jucatorii inscrisi in joc sunt inregistrati la o masa in auto-play, runda va continua inca 5 minute .La sfarsitul acestui timp, runda se va termina si fisele vor fi distibuite in functie de mainile jucatorilor.

 12. Distribuirea Premiului: Premiile sunt distribuite in concordanţă cu plata mesei din turneul respectiv. Intr-un turneu cu 2-3 jucători câstigătorul ia intreg potul. Intr-un turneu de 4 jucători premiul total este distribuit intre locurile 1 si 2. Pentru a afla mai multe despre plata de la masa unui anumit turneu, apăsaşi butonul ’’Plata’’ situat in camera de joc, in partea stângă.

 13. Voucherele   – Premiul pentru Turneele la O Masă pot fi şi vouchere pentru un Turneu Multiplu, in cazul in care indicatorul ‘Premiu’ din colţul drept al ecranului va arăta “Voucher”. La mesele cu voucher, câştigătorul va câştiga intotdeauna intreg premiul, şi nu se va mai aloca niciun ban pentru locurile 2-4.

 14. Chat in Camera de Joc: Sa faci Chat in timpul rundelor in turneele la mesele multiple este permis si chiar incurajat. RummyRoyal isi rezerva dreptul, si este la discretia noastra sa descalificam jucatori de la turneele cu mesele multiple, in cazul in care nu se respecta Eticheta de Chat la RummyRoyal.

 15. Termeni de folosire: Toti termeni de folosire si de joc de la RummyRoyal se aplica pentru turneele cu mese multiple. RummyRoyal isi rezerva dreptul, este la discretia noastra, sa ia orice masura impotriva jucatorilor care se angajeaza in orice activitate sau mod de joc care contravine acestor termeni. Jucatorii care se angajeaza in aceste activitati risca sa isi piarda castigurile iar conturile lor la RummyRoyal sa fie inchise.