Tabel Turneu Rapid

Turneele RummyRoyal

Jocurile de carti RummyRoyal se joaca de la 2 la 4 jucatori, facand din aceste jocuri Rummy o mare atractie offline cat si online! Pentru a-ti imbunatati experienta, au fost incluse multe elemente speciale tehnice si multe caracteristici reale special create pentru cele mai noi camere de Rummy. Toate acestea acopera perfect platforma de distractie, de amuzament online in turneele Rummy cu jucatori multiplii.

Va rugam revedeti sectiunea Regulile Turneelor inainte de a va inregistra la unul din Turnee Rapide.

Turneele de Rummy la o Turnee Rapide

Turneele de Rummy la O Turnee Rapide sunt turnee cu jucatori multiplii create sa permita jocul a 2-4 jucatori care sa concureze pentru marele premiu total. Farmecul acestor turnee sta in simplitatea si rapiditatea lor. Acestea sunt Turnee Rapide unde jucatorii primesc puncte de penalizare pentru cartile ramase in mana la sfarsitul fiecarei runde. Jucatorii care ajung la maximul de puncte de penalizare permise sunt eliminati din turneu si ultimul jucator care ramane isi primeste partea corespunzatoare din castig.
Aceste turnee se tin 24/7 si pot fi gasite in interorul lobby-ului ,sub tabul Turnee Rapide.

Inregistrarea

Jucatorii se pot inregistra la acest tip de turnee oricand, asigurandu-se astfel ca exista un loc disponibil la masa precum si ca au suma ceruta in balanta de intrare. Aceste turnee au loc 24/7, imediat ce o masa este plina, o alta masa se deschide imediat. Sub fiecare joc, din sectiunea Turneul de Eliminare, jucatorii pot gasi o varietate de turnee de eliminare pentru o Turnee Rapide care variaza la sumele de intrare precum si la numarul de jucatori permis. De indata ce un jucator a ajuns la suma ceruta, turneul poate incepe. Jucatorii isi pot anula inregistrarea prin iesire inainte de a incepe turneul, si intr-un astfel de caz, contul lor va fi automat creditat cu suma completa de intrare. Pentru a revedea lista completa a meselor vacante la turneul de eliminare, apasati pe sectiunea relevanta din interiorul lobby-ului.

Premiul Total

Fiecare turneu are o suma diferita de intrare, Freeroll-uri nu au deloc suma de intrare. Suma de intrare consta in miza jucatorilor turneului precum si intr-o mica taxa care este platiat la RummyRoyal pentru a facilita turneul. Suma de intrare este dedusa din conturile jucatorilor imediat ce acestia se inregistreaza. Mizele tuturor jucatorilor inregistrati formeaza premiul total pe care il impart castigatorii jocului.

Locurile Turneului

Ca si la jocurile in cerc, fiecare runda incepe cu un joc rapid care determina ordinea jucatorilor la joc (jucatorul cu cea mai mare carte joaca primul) si locurile sunt reasezate la mese astfel incat toti jucatorii sa aiba cea mai buna vedere asupra mesei si asupra suprafetei de joc.

Impartirea Premiului

Pe masura ce jocul progreseaza, jucatorii acumuleaza puncte de penalizare in functie de valoarea totala a cartilor ramse in mana la sfarsitul fiecarei runde. Fiecare turneu isi are propria masa de plati in functie de numarul de jucatori participanti . In Turneele de Eliminare la O Turnee Rapide cu 2-3 jucatori, castigatorul ia tot premiul. In turneul cu 4 jucatori, locurile 1 si 2 impart premiul total, in functie de masa de plata indicata in partea stanga a ecranului.

Sa te alaturi turneelor de eliminare de la o Turnee Rapide este simplu si usor. De exemplu, ca sa te alaturi Turneului de Eliminare Real Gin Rummy, apasa pe sectiunea Mod Real urmat de un click pe sectiunea Un Turnee Rapide Gin, si in final, click pe tabul Turneu Gin De Eliminare. Alege masa la care vrei sa te alaturi si apasa butonul Alatura-te. Va rugam notati ca suma punctelor care apare in stanga butonului ’Alatura-te’ indica suma punctelor de penalizare acumulate permise in acest turneu particular.