Reguli Tourney Multi

Turnee cu Mese Multiple:

 1. Timpul de Inceput: Toate turneele cu mese multiple ale RummyRoyal incep la aceeasi ora in Lobby Turneului
 2. Timpul de Incheiere: Un turneu cu mese multiple se termina imediat ce un jucator acumuleaza toate fisele din joc.
 3. Inregistrarea: Jucatorii se pot inregistra la un turneu cu mese multiple atata timp cat intrunesc termenii si conditiile turneului relevant, si atata timp cat se inregistreaza inainte ca turneul sa inceapa, sau atata timp cat nu se depaseste numarul jucatorilor inscrisi. In termenii de folosire al turneelor multiple RummyRoyal ca si in cazul altor servicii oferite de joc, jucatorilor li se permite sa foloseasca doar un singur cont.
 4. Anularea Inregistrarii: Jucatorii isi pot anula participarea la turneu si isi pot primi suma de intrare in contul lor inainte de a incepe turneul la mesele multiple.
 5. Suma Jucatorilor: Suma maxima permisa pentru jucatori se stabileste separat pentru fiecare turneu.
 6. Mese si Locuri: Mesele si locurile sunt stabilite dinainte si nu pot fi schimbate.
 7. Eliminarea: un jucator este eliminat din turneul cu mese multiple cand ajung la un total de 0 fise de la sfarsitul rundei.
 8. Fisele de Joc: se stabileste o anumita suma de fise separat pentru fiecare jucator din turneul cu mese multiple.
 9. Rascumpararea: Turneul cu Mese Multiple pot include optiunea ‘Rascumparare’ pentru fisele de joc cat timp turneul este in desfasurare. Acest lucru le permite jucatorilor sa ‘cumpere‘ cat mai multe fise in timpul rundei sau dupa ce au fost eliminati din turneu, atata timp cat nivelul turneului nu depaseste nivelul maxim.
  • Fise de Joc: Suma initiala de fise din turneu reprezinta suma fiselor pe care jucatorii le pot ‘cumpara’ cu o singura rascumparare.
  • Numarul Rascumpararilor: Fiecare turneu isi are propriul numar de rascumparari premise per jucator. Aceasta informatie este indicata inauntrul Lobby-ul Turneului specific.
  • Nivelul Maxim: Fiecare turneu permite optiunea de rascumparare pana cand se determina un anumit nivel. De exemplu: Un turneu specific permite optiunea de rascumparare pana la nivelul 3; de aceea jucatorii eliminati vor putea sa rascumpere atat timp cat nivelul este 3 sau chiar mai mic. Aceasta informatie este indicata in interiorul Lobby Turneului Specific – categoria Nivel Curent.
  • Rascumpararea in joc: Jucatorilor li se permite sa foloseasca rascumpararea in joc atata timp cat suma fiselor nu depaseste suma fiselor de inceput din acea runda specifica. Suma de bani pusa in joc se joaca ca parte din suma fiselor de jucator.
  • Eliminarea Rascumpararii: Din momentul eliminarii, jucatorii au intre 20-30 de secunde pentru a decide daca vor sa reintre in turneu sau nu (in functie de timpul de incepere al primei runde de la Masa Finala). Daca ei decid sa reintre, ei vor primi suma fiselor si vor fi asezati corespunzator la una dintre mese.
  • Mesele Finale: Optiunea de rascumparare este valabila in concordanta cu regulile mentionate mai sus – atata timp cat masa finala nu a inceput inca.
 10. Distribuirea Fiselor de Joc:
  • Nivele: Fiecare turneu multiplu incepe cu toti jucatorii jucand in acelasi timp la acelasi Nivel – Nivelul 1. Pe masura ce turneul progreseaza, nivelele cresc in functie de timpul stabilit. Fiecare nivel determina Rata de Joc a Fiselor Ante (PCR) pentru toate rundele care incep in timpul nivelului specific. Durata nivelelor se poate schimba de la un turneu la altul.
  • Ante Si Potul Ante: Un Ante specific (suma Fiselor de Joc ceruta pentru a paticipa la fiecare runda) se stabileste pentru fiecare nivel al turneului si creste pe masura ce turneul progreseaza. Ante-ul este indicat in coltul drept al ferestrei camerei de joc. In cazul in care un jucator are mai putine fise de joc decat cere Ante, vor putea participa la urmatoarea runda, si in cazul in care castiga, ei vor putea sa isi colecteze toate fondurile Ante Pot-ului.Citeste mai multe la Masa de Plata a Fiselor de Joc.

  Fiecare runda are un Ante Pot individual care consta din totalul fiselor de joc platite de jucatori ca Ante pentru a participa la o anumita runda. Castigatorul rundei primeste toate Fisele De Joc in Potul Ante.

  • Rata Fiselor de Joc (PCR): La sfarsitul fiecarei runde, fisele de joc sunt redistribuite intre jucatorii asezati la masa in functie de venitul fiecarei runde. Punctele de penalizare ale jucatorilor se multiplica in functie de valoarea PCR a rundei particulare si aceasta reprezinta suma fiselor de joc care este dedusa din balanta lor si adaugata rundei castigatorului.

  De exemplu: 2 jucatori stau la o masa jucand in turneul de eliminare Remi, Ante este 30 si valoarea PCR este 3. Jucatorul 1 castiga runda mergand la ‘Remi’ in timp ce jucatorul 2 are 3 carti ramase in mana -2,2,3. Punctele de penalizare ale jucatorului 2 sunt (25+2+2+3) *3]=96. De aceea, jucatorul 1 se obliga sa stranga intreaga suma de fise din Potul Ante care este 60 in acest caz. De aceea, dupa ce se termina runda, un total de 156 de fise de joc (90+60) va fi transferat balantei primului jucator, de vreme ce suma de 96 de fise de joc este dedusa din balanta celui de-al doilea jucator.

  • Masa de Joc cu Fise Platite: La sfarsitul fiecarei runde fisele de joc sunt distribuite dupa cum urmeaza:

  Gin Rummy Oklahoma Gin

   Fisele care sunt transferate de la Invinsi catre castigatorul rundei
  Gin [(Sum of deadwood + 25)*PCR] + Ante Pot
  Knock (Suma pierderilor minus pierderile knockerului *PCR) + Ante Pot
  Undercut Undercut (Suma pierderilor minus pierderile knockerului *PCR) + Ante Pot Knockerul este dedus cu 10 extra fise * PCR.

  Remi\ Traditional Rummy

   Fisele care sunt transferate de la Invinsi catre castigatorul rundei
  Remi 51\ Rummy [(Suma valorii cartilor ramase din mana jucatorului+25)*PCR] + Asul Ante Pot = 11, Joker = 25
  Remi 40 [(Sum valorii cartilor ramase din mana jucatorului+25)*PCR] +Asul Ante = 11, Joker = 15
  Continuarea (Suma valorii cartilor ramase din mana jucatorului+25)*PCR] + Asul Ante Pot = 11, Joker = 25
  • Important: In afara de colectarea tuturor fiselor din Ante Pot, castigatorul unei runde va putea sa colecteze de la fiecare adversar invins numai suma fiselor pe care castigatorul a riscat-o in timpul rundei. Suma fiselor de joc ale jucatorilor din timpul fiecarei runde reprezinta suma fiselor ramase in cont dupa ce s-a platit Ante.
  • Punctele Turneului(TP): in afara de fisele de joc, jucatorii sunt clasificati in functie de Punctele din Turneu. Dupa ce se termina turneul, TP-ul ii ajuta pe jucatori sa se clasifice dupa ce acestia au fost eliminate si nu au ajuns la masa finala, unde jucatorii sunt clasificati dupa ordinea eliminarii lor. Jucatorii acumuleaza aceste puncte in timpul fiecarei runde, astfel:

  Masa Cu Punctele Turneului:

  Locul jucatorului atunci cand se termina rundaPunctele Acumulate ale Turneului
  Castigatorul 3
  Locul 2
  Ultimul Loc 1
  Nivelul Bonus 2

  Explicatie:

  1. Castigator – Cand jucatorii castiga o runda – ei strang 3 TP.
  2. Locul 2 – Cand o runda se termina si un jucator nu este nici primul nici ultimul – ei strang 2 TP.
  3. Ultimul Loc – Cand se termina o runda si un jucator termina pe ultimul loc – ei strang 1 TP.
  4. Nivelul Bonus – De fiecare data cand are loc un nivel si un jucator este inca in joc (poate participa in noua runda a noului nivel, de vreme ce inca mai joaca fisele), el primeste 2 TP.
 11. Voucherele: Unele turnee permit jucatorilor sa se inregistreze cu un voucher, si altele au vouchere ca si parte din premiu. Optiunea folosirii voucherelor este indicata in lobby-ul turneului – in campul ’de intrare’. Daca un turneu are un voucher ca parte a premiului, acest lucru va fi vizibil in campul ’sumei premiului total’ dar si in premii. Pentru a se inregistra la un turneu cu un voucher, jucatorii trebuie sa verfice cutia corespunzatoare din fereastra de confirmare care se deschide dupa ce apesi ‘Inregistrare’. O lista a jucatorilor curenti si a voucherelor trecute pot fi gasite pe ecranul Casieriei sub tabul “Voucherele Mele”.
 12. Clasamentul: De vreme ce turneul multiplu este inca in desfasurare, si jucatorii inca mai au fise, ei sunt clasificati in functie de suma fiselor de joc pe care le au. Odata ce un jucator a fost eliminat (la sfarsitul unei runde ei au 0 fise de joc), ei sunt clasificati in functie de suma TP-urilor pe care le-au acumulat in timpul intregului turneu multiplu in ceea ce priveste cantitatea cat si perioada pe care acestia au jucat. Clasamentul jucatorilor se determina o data ce turneul multiplu s-a terminat si se poate merge mai departe.
  • Egalarea: In cazul in care mai mult de un jucator strange aceeasi suma de Puncte in Turneu dupa ce turneul multiplu s-a terminat, premiul pentru aceasta categorie va fi distribuit egal intre acesti jucatori.
  • Clasamentul mesei finale: ordinea jucatorilor care ajung la masa finala este determinata in functie de ordinea eliminarii lor (ex.primul jucator eliminat de la masa finala este clasat pe locul 4 si asa mai departe).

  * Polita de egalare mentionate mai sus se aplica si in cazul egalarilor la mesele finale.

 13. Mese in Colaps: Pe masura ce turneul multiplu progrseaza iar jucatorii sunt eliminati, sistemul turneului cu mese multiple RummyRoyal isi va inchide mesele si isi va transfera jucatorii corespunzator dupa urmatoarele reguli:
  • Suma minima de locuri disponibile
  • Timpul minim de asteptare al jucatorului
  • Minimul transferurilor de jucatori
 14. Deconectarea:
  • Cand se inregistreaza la un turneu multiplu, jucatorul isi asuma intreaga responsabilitate in cazul unei deconectari la internet sau a unor probleme de comunicare dintre PC-ul lor si serverele RummyRoyal, sau a oricarei probleme de joc oprit din cauza propriilor calculatoare. In afara de caderea serverului, RummyRoyal nu isi asuma raspunderea in cazul unei deconectari de la server a vreunui jucator.
  • Atata timp cat RummyRoyal este constient ca pot avea loc deconectari sau intreruperi de internet, jucatorii vor ramane la turneul multiplu in Auto-Play pana cand acestia se pot intoarce sau pana cand sunt eliminati.
  • Caderea Serverului: in cazul unei caderi de server toturor jucatorilor inregistrati li se va inapoia intreaga suma de intrare.
 15. Timpul de Joc: noi cerem jucatorilor sa joace in timp util si tot in acest fel ne-am creat si propriul sistem de turneu multiplu pentru a nu lua in seama factorul de timp in clasificarea jucatorilor.
 16. Auto-Play: In cazul in care jucatorii esueaza in a-si completa turul in timpul stabilit (1minut) – sistemul va extrage automat o carte din stocul de joc si o va decarta la sfarsitul turului lor. Acest mod se numeste “Auto-Play”. In cazul in care toti jucatorii inscrisi in joc sunt inregistrati la o masa in auto-play, runda va continua inca 5 minute .La sfarsitul acestui timp, runda se va termina si fisele vor fi distibuite in functie de mainile jucatorilor.
 17. Distribiurea Premiilor: Premiile se distribuie imediat ce se termina turneul multiplu in functie de masa cea mai relevanta din interiorul Lobby-ului Turneului. Turneul Lobby arata primele 3 locuri. Pentru a revedea lista completa ‘Banii’ – apasa butonul ’Mai multe Informatii’ din interorul Mesei cu Premii din Lobby-ul Turnului. Pentru a afla mai multe despre structura de plata a meselor multiple va rugam revedeti Structua de Plata a Mesei.
 18. Chat in Camera de Joc: Sa faci Chat in timpul rundelor in turneele la mesele multiple este permis si chiar incurajat. RummyRoyal isi rezerva dreptul, si este la discretia noastra sa descalificam jucatori de la turneele cu mesele multiple, in cazul in care nu se respecta Eticheta de Chat la RummyRoyal.
 19. Termeni de folosire: Toti termeni de folosire si de joc de la RummyRoyal se aplica pentru turneele cu mese multiple. RummyRoyal isi rezerva dreptul, este la discretia noastra, sa ia orice masura impotriva jucatorilor care se angajeaza in orice activitate sau mod de joc care contravine acestor termeni. Jucatorii care se angajeaza in aceste activitati risca sa isi piarda castigurile iar conturile lor la RummyRoyal sa fie inchise.