Multi Table Turneu

Apasa aici pentru a vedea programul turneelor.

Turneele RummyRoyal

Jocurile de carti RummyRoyal se joaca intre 2 si 4 jucatori, facand ca jocurile Rummy sa fie o activitate sociala atat offline cat si online! Pentru a avea cat mai multa experienta online la jocurile rummy, multe dintre caracteristicile tehnice precum si elementele create special au fost integrate pentru a crea cele mai noi camere de Rummy.Toate acestea completeaza platforma de distractie si amuzament a turneelor online cu jucatori multiplii!

Va rugam revedeti sectiunea cu Regulile Turneului pentru a te inregistra la oricare din Turneele cu Mese Multiple!

Turneele

Turneele cu Mese Multiple sunt turnee cu jucatori multiplii create spre a permite unui numar mare de jucatori sa concureze impreuna spre un premiu castigator din marele premiu total.
Aceste turnee se tin in functie de un program stabilit. Poti gasi ora de incepere a oricarui turneu precum si alte detalii relevante in interorul Lobby-ului Turneului.

Lobby-ul Turneului

Aceasta sectiune din interorul RummyRoyal le asigura jucatorilor informatiile relevante de care au nevoie pentru un anumit turneu. Poti invata despre numele turneului si al ID-ului, statusul turneului, numarul de jucatori inregistrati, marimea premiului, data exacta a inceperii turneului, timpul de inregistrare ramas, suma de intrare ceruta, distribuirea premiului si progresul jucatorilor de-a lungul turneului. De asemenea tot aici te poti inregistra si anula inregistrarea de la un anumit turneu.

Perioada de inregistrare a fiecarui turneu este diferita. Poate dura de la cateva minute pana la cateva zile. Intra in lobby-ul unui anumit turneu pentru a invata mai multe despre perioada de inregistrare. Apasa pe butonul rosu ’Inregistrare’ din dreapta ecranului pentru a te inregistra. Apoi vei fi inregistrat printr-un mesaj care te va instinta ca ai fost inregistrat. Atata timp cat turneul este in asteptare, poti sa iti anulezi inregistrare apasand butonul ’Anulare Inregistrare’ situat in acelasi loc. In acest caz, suma de intrare va fi returnata in contul tau .
Premiul Total

Fiecare turneu are o suma diferita de intare iar alte turnee ca Freeroll-uri nu au deloc. Sumele de intrare constau in miza jucatorilor la turneu precum si o taxa mica care este platita la RummyRoyal pentru a va facilita jocul. Suma de intrare este dedusa din conturile jucatorilor imediat ce acestia se inregistreaza. Mizele tuturor jucatorilor inregistrati formeaza premiul total pe care il impart castigatorii jocului.

Locurile Turneului

De indata ce statusul turneului se schimba in ‘Desfasurare’, turneul incepe. In acest punct, vei fi transferat automat catre RummyRoyal pentru a incepe prima runda a turneului. Mesele si locurile sunt aliniate corespunzator pe masura numarului de jucatori sositi la mese.

Fisele de Joc

As soon as the tournament’s status changes to “Running”, the tournament begins. At this point, you will be automatically transferred to a Rummy Room to begin your first round of the tournament. Tables and seats are assigned randomly while evening out the numbers of players assigned to each table.

Playing Chips

Fiecare turneu isi are propriile sume stipulate in fise. Toti jucatorii isi incep turneul cu o suma egala de fise. Jucatorii castiga si pierd aceste fise in timpul turneului in functie de performanta acestora de-a lungul rundelor. Jucatorii sunt eliminati din turneu atunci cand contul cu fise de joc este zero. Aceste fise de joc determine rankul acelor jucatori care inca mai joaca in turneu si fisele nu au nicio alta valoare in afara acestuia.

Punctele Turneului

In afara de fisele de joc, jucatorii sunt calificati in functie de Punctele lor de Turneu. Jucatorii isi acumuleaza aceste puncte de-a lungul unei runde, astfel: Castigatorul – 3 puncte, Locul de Mijloc – 2 puncte si Ultimul loc – 1 punct.

Impartirea Premiului

Pe masura ce turneul progreseaza, din ce in ce mai multi jucatori isi pierd fisele de joc si sunt eliminati din turneu. Cand runda finala se termina, ultimii 4 jucatori care joaca la ‘Masa Finala’ sunt clasificati in functie de ordinea in care sunt eliminati. Toti ceilalti jucatori sunt clasificati in functie de Punctele lor de Turneu. Fiecare turneu isi are propria lista de ‘Bani’ care arata cati jucatori sunt eligibili pentru restul premiului. Premiile sunt distribuite intre jucatori imediat ce se termina turneul si ultimul clasament a avut loc.