Reguli Runde Turnee

Rețineți: avem nevoie de o documentație completă înainte de a prelucra retrageri prin această metodă pentru prima dată. Această procedură se face o singură dată, înainte de a prelucra prima retragere prin această metodă.

Retragere prin transfer bancar

Urmați pașii de mai jos pentru a retrage fonduri din contul dvs. RummyRoyal prin transfer bancar:

 1. Intrați la Casier.
 2. Faceți clic pe butonul “Retragere”.
 3. Faceți clic “Retragere acum” butonul de la partea de transfer bancar.
 4. Introduceți suma dorită și faceți clic pe “Trimite”.

Asigurați-vă că introduceți o adresă de e-mail validă astfel încât să vă putem contacta cu privire la câștiguri, dacă este necesar.

Politica de Retragere de la RummyRoyal prin Transfer Bancar

La solicitarea retragerii dumneavoastră, vă va fi trimisă o notificare prin e-mail care vă informează că tranzacția dumneavoastră a fost aprobată. Retragerea va fi în așteptare 1-3 zile lucrătoare de la momentul în care ați plasat-o. În acest timp, puteți inversa retragerea vizitând secțiunea “Inversare Retragere”. Astfel, taxa de procesare plătită la cererea de retragere va fi creditată înapoi în cont. Vă rugăm să rețineți că suma minimă pentru retrageri prin transfer bancar este de 400$ / € / £.

În scopul de a asigura identitatea și a facilita procesarea primei retrageri la RummyRoyal în contul bancar corect, avem nevoie să ne trimiteți o documentație standard. Pentru a vedea detaliile documentației necesare, faceți clic pe link-ul “Documentație” situat la pagina Retragere prin transfer bancar. De îndată ce vom primi documentația completă, retragerea va fi procesată complet în termen de 14 zile lucrătoare.

Vă rugăm să notați: RummyRoyal nu este responsabil pentru taxele de conversie percepute de bancă. Sunteți singurul responsabil pentru orice taxe aplicabile, care pot fi de plătite pe câștigurile tale. 

Turnee pe Runde:

 1. Start: RummyRoyal are Turnee pe Runde 24/7. Joacă ori de câte ori există 2 sau mai multi jucatori așezați la o masă. Pentru a afla mai multe despre locuri și mese disponibile, vă rugăm să consultați pagina ” Turnee jucate pe Runde “.
 2. Final: Turneele pe Runde se termină după un anumit număr de runde (fie 1, 2 sau 3). Jucătorul care a acumulat cele mai puține de puncte de penalizare este câștigătorul jocului, iar locul 2, 3 și locul 4 (dacă este cazul) sunt stabilite prin ordinea de puncte de penalizare.
 3. Înregistrare: Jucătorii se pot înregistra pentru un anumit Turneu pe Runde jucat atâta timp cât există locuri disponibile la masă, și atâta timp cât aceștia au suma de buy-in în sold lor
 4. Anulați Înregistrarea: Jucătorii pot anula participarea lor într-un Turneu pe Runde și va primi buy-in-ul corespunzător în contul lor, atâta timp cât fac acest lucru înainte de a începe jocul. Este imposibil de a anula participarea la un joc început.
 5. Numărul de Participanți: Numărul de jucatori maxim admis este setat pentru fiecare Turneu pe Runde separat.
 6. Locuri: în fiecare etapă locurile sunt repartizate aleatoriu și nu pot fi modificate
 7. Punctaj: În Rummy, Remi 51 și Remi 40, punctele de penalizare vor fi atribuite în conformitate cu următoarele reguli:

  Remi 40 Remi 51 Rummy Tradițional Rummy 500 

    Puncte de Penalizare (învins)
  Remi 51 Suma valorii cărților rămase în mâna jucatorului + 25 Puncte de Penalizare. (As = 11, Joker = 25)
  Remi40 Suma valorii cărților rămase în mâna jucatorului + 25 Puncte de Penalizare. (As = 11, Joker = 15)
  Remi500 (Suma din amestecuri) – (Suma valorii cărților rămase în mâna jucatorului) (As = 15, Joker = 15)
  Going out Suma cărților rămase în mâna jucatorului. (Ace = 11, Joker = 25)
  La Oklahoma și Gin Rummy, punctele de penalizare vor fi atribuite în conformitate cu următoarele reguli:

  Gin Rummy Oklahoma Gin
    Puncte de Penalizare (învins)
  Gin Suma de deadwoods + 25 de puncte de penalizare.
  Knock Suma de deadwoods minus pierderile batatorului.
  Undercut Suma de deadwoods minus pierderile undercutte-rului. Batatorul primește 25 de puncte de penalizare suplimentare.
 8. Deconectare: 

  Prin înregistrarea pentru un Turneu pe Runde, jucătorul își asumă întreaga responsabilitate asupra riscului de apariție a interferențelor de deconectare de la internet sau de comunicare între PC-ul jucatorului si serverele RummyRoyal, orice întârziere sau deconectare în timpul jocului, precum și orice alte probleme legate de calculatorul jucatorului. Pentru altele decât un accident de server, RummyRoyal nu va avea nici o responsabilitate pentru orice deconectari de la server.
  Deoarece RummyRoyal este conștient de faptul că pot să apară deconectari de internet sau interferențe, jucătorii vor rămâne în joc în modul Auto-Play până se vor întoarce sau sunt eliminați.
  Crash Server: În cazul unui accident de server toți jucătorii înregistrați vor fi rambursați cu suma de intrare.

 9. Auto-Play: În cazul în care un jucător nu reușește să finalizeze rândul său la timp (1 minut implicit) – sistemul va trage automat o carte din stocul de joc și arunca la sfârșitul rândului. Aceasta se numește “Auto-Play”.
  În cazul în care toți jucătorii de la o masă specific sunt în auto-play, runda va continua pentru un mai multe minute. La sfârșitul acestei perioade, masa se va anula. Jucătorii vor fi rambursați în mod automat cu miza pentru această masă.

 10. Distribuție Premii: Câștigătorul primește întotdeauna cel puțin 75% din fondul de premiere, restul de 25% vor fi distribuite la restul de jucători. Pentru acești jucători procentul este calculat prin proporția de puncte adunate, atâta timp cât aceștia au mai putin de 100 de puncte de penalizare rămase în mâna lor.
  Pentru un exemplu click aici .

 11. Chat Sală de jocuri: Chatul în timpul Turneelor pe runde este permis și chiar încurajat. RummyRoyal își rezervă dreptul, la propria sa discreție de a descalifica jucatori de la masă imediat, în cazul în care nu respectă eticheta de chat a lui RummyRoyal și fac un abuz.

 12. Condiții de utilizare: Toți termenii RummyRoyal de utilizare se aplică pentru toate mesele multi-runde. RummyRoyal își rezervă dreptul, la discretia sa, de a lua orice măsuri împotriva unor jucători care sunt prinși în timp ce au orice activitate care nu respectă aceste condiții. Jucătorii care vor fi prinși angajați în astfel de activități vor fi risca pierderea fondurilor lor câștigătoare și/sau încetarea conturile lor de la RummyRoyal.