Turnee Runde

Jocurile cu carti Rummy se joaca de la 2 la 4 jucatori, facand ca jocurile Rummy sa fie o activitate sociala atat offline cat si online! Pentru a avea cat mai multa experienta online la jocurile rummy, multe dintre caracteristicile tehnice precum si elementele create special au fost integrate pentru a crea cele mai noi camere de Rummy. Toate acestea completeaza platforma de distractie si amuzament a turneelor online cu jucatori multiplii!

Turnee Runde reprezinta o sansa excelenta de a incepe sa joci Rummy Online, atat timp cat acestea sunt relativ scurte si necesita o strategie de baza. Cu cat are mai multe runde o masa, cu atat aceasta implica mai multa implicare si strategie. Dar distractia nu se incheie aici. Turneele Unice sunt de asemenea valabile si la RummyRoyal.

Turnee Runde pot fi gasite sub sectiunea ’Turnee Runde’. Exista trei tipuri de mese cu Turnee Runde: Mese de O-Runda, Trei-Runde si Cinci-Runde. Mesele cu O-Runda reprezinta de fapt jocuri ce implica doar o mana, si castigatorul rundei primeste o parte din potul premiului bazat pe numarul de puncte al ei/lui. Mesele de Doua si Trei Runde constau in jocul a cate doua sau trei maini. Aici, jucatorii care pierd o runda vor acumula puncte de penalizare in functie de valoarea cartilor ramase in mana de la sfarsitul rundei, si castigatorul va fi jucatorul care are cea mai mica suma de puncte atunci cand se termiba runda finala.

Inregistrare
Jucatorii se pot inregistra la aceste tipuri de jocuri oricand, asigurandu-se astfel ca exista un loc disponibil la masa precum si ca au suma ceruta in balanta de intrare. De vreme ce Turnee Runde sunt deschise 24/7, si oricand sunt 2 sau mai multi jucatori la masa, jocul poate incepe si o alta masa se va deschide automat atunci cand nu mai sunt locuri disponibile. Sub sectiunea ‘Turnee Runde‘ vei gasi variatii deferite de jocuri, cu sume diferite de intrare, si un numar de locuri. Jucatorii isi pot anula inregistrarea prin iesirea inainte de a incepe prima runda de joc, si, intr-un astfel de caz, contul lor va fi automat creditat cu suma completa de intrare. Pentru a revedea lista completa a meselor vacante, apasati pe sectiuniile relevante din interiorul lobby-ului.

Premiul Total
Fiecare masa are o suma diferita de intare. Sumele de intrare constau in miza jucatorilor la turneu precum si o taxa mica care este platita la RummyRoyal pentru a va facilita jocul. Suma de intrare este dedusa din conturile jucatorilor imediat ce acestia se inregistreaza. Mizele tuturor jucatorilor inregistrati formeaza premiul total pe care il impart castigatorii jocului.

Locurile
Fiecare runda incepe cu un joc rapid care determina ordinea jucatorilor la joc (jucatorul cu cea mai mare carte joaca primul) si locurile sunt reasezati la mese astfel incat toti jucatorii sa aiba cea mai buna vedere asupra mesei si asupra suprafetei de joc.

Impartirea Premiului
Pe masura ce jocul progreseaza, jucatorii acumuleaza puncte de penalizare in functie de valoarea totala a cartilor ramse in mana la sfarsitul fiecarei runde. La sfarsitul ultimei runde, premiul este distribuit intre castigator si restul jucatorilor in functie de numarul pierderilor. Castigatorul primeste intotdeauna cel putin 75% din premiul total, iar restul de 25% se va distribuii restului jucatorilor. Aceste procente se calculeaza in functie de marimea punctelor castigatorilor, atata vreme cat au mai putin de 50 de puncte de penalizare ramase in mana lor.

Apasati aici pentru exemple.

Este simplu si usor sa te alaturi meselor De Turnee Runde. De exemplu, ca sa te alaturi unei mese de Gin cu Trei Runde cu Bani Reali, apasati click pe sectiunea Mod Real, urmat de un click pe sectiunea de Turnee Runde, si apoi butonul de Gin. Alege masa pe care o doresti si apasa butonu Alatura-te. Numarul rundelor de la fiecare masa apare in stanga butonului ’Alatura-te’ din coloana ’Runde’.