Turnee

Apasa aici pentru a vedea programul turneelor

Regulat

Acest format de turneu include jocuri de Gin Rummy, Oklahoma, Remi (Kaluki) si Rummy (sau altfel spus Tiled Rummy) Turnee Okey. Pentru un tabel complet te rugam sa vezi pagina Tabel Turnee. Ideea din spatele acestui format de turneu este ca jucatorii sa aiba posibilitatea sa concureze pentru un premiu cit mai mare. Fiecare turneu are propriul tabel de plati cu distribuirea premiilor in concordanta cu performantele jucatorilor din intreg turneul.

Acest format de turneu este disponibil atit in sectiunea Turnee Rapide Masa cit si la sectiunea Multi Turneu.


Prescurtarile din Lobby-ul principal pentru tipurile turneului special:

(T) Turbo
(S) Rapid
(G) Garantate
(A) Premiu Adaugat
(R) Reintrare
(P) Plati
Royal Stars Royal Stars
(Q) Calificari
(B) Beginners

Turbo (T)

Aceste turnee sint la fel ca cele regulate cu un element de viteza adaugat. Bucura-te de Gin, Remi 40, Remi 51, Oklahoma, & Rummy mai dinamice si mai electrizante. Fiecare runda dureaza 30 secunde, dand jucatorilor o provocare in plus devenind mai rapizi. Acest format de turneu este disponibil atit in sectiunea Turnee Rapide Masa cit si la sectiunea Multi Turneu. Poti sa recunosti acest tip de turneu in lobby prin (T) adaugat la sfirsitul numelui turneului.

Rapid (S)

Nivele turneului se desfasoara rapid,creand viteze mai rapide,si turnee incantatoare care devin din ce in ce mai imprevizibile pe masura ce progreseaza.

Garantate(G)

In aceste turnee RummyRoyal seteaza un premiu garantat predeterminat care nu este conditionat de numarul de jucatori inscrisi. Aceasta inseamna ca mizele jucatorilor se contorizeaza la premiul total, dar in cazul in care nu sint destui jucatori inregistrati care sa acopere tot premiul garantat – noi vom pune restul banilor. In cazul in care mizele cumulate ale jucatorilor depasesc premiul garantat predeterminat, premiul v-a creste corespunzator.

Premiu Adaugat (A)

In turneele cu premiu adaugat, RummyRoyal adauga o suma in bani suplimentara la premiul acumulat. Daca de exemplu la turneul cu intrarea de 7$ (6$+1$) joaca 20 de jucatori iar premiul adaugat este de 25$, premiul total va fii 145$ in loc de 120$.

Reintrare (R)

Turneele Multiple:

În acest tip de turneu jucătorilor care au fost eliminaţi la un nivel timpuriu li se permite să se reîntoarcă la joc cu numărul iniţial de fise. Maximul nivelului de răscumpărare, precum şi numărul răscumpărărilor per jucător apar în lobby-ul turneului.

Este de asemenea posibil să răscumperi atunci când numărul fiselor este mai mic decat x = [numărul iniţial de fise - nivelul 1 ante], dând click pe butonul de răscumpărare aflat în colţul din dreapta de jos al ecranului.

Turneele Multiple cu răscumpărare sunt etichetate cu (R) în lobby.

Turnee Rapide:

La Mesele Unice este posibil să răscumperi atunci cănd eşti eliminat. Răscumpărarea este realizată apăsând butonul din dreapta de jos a ecranului. Jucătorul se realătură turneului cu acelaşi număr de puncte de penalizare ca şi jucătorul care deţine cel mai mare număr de puncte de penalizare rămas la masă.

Turnee Rapide cu răscumpărări sunt etichetate în funcţie de numărul maxim de răscumpărări premise: (R), (Rx2) şi aşa mai departe

Plati (P) (cunoscute si ca Sume)

In Rummy traditional offline, unele versiuni includ sume aditionale – impreuna cu potul de joc. Plăţile se efectuează la sfârşitul fiecărei runde, iar jocul incă işi păstrează un premiu total care merge către câştigătorul (sau câştigătorii) intregului joc. Am adaugat acest tip de joc softului nostru si acum te poti bucura de el online! In acest tip de joc fiecare mana primeste plati suplimentare de la adversarii sai invinsi; in concordanta cu miscarile castigatoare (ex: ’’Going Remi” sau “Gin” platesc mai mult decat “Going out” ) – in ceea ce priveste marimea fixa a potului de joc.

In Turnee Rapide, jucatorii aloca o suma din fonduri meselor care contin atat jocurile cu intrare cat si fisele de plata. Suma de intrare merge in pot si restul se pastreaza ca fise de plata intre maini. Dacă un jucător ramâne fără fise in mijlocul jocului, el/ea va rămâne in joc dar nu i se va cere să plătească taxe suplimentare şi nu va primi plăţi de la alţi câştigători pentru propriul său câştig. Daca un jucator ramane fara fise in mijlocul unui joc, el nu va putea plati cheltuielile aditionale si nici nu va putea primi plati de la alti jucatori din castigurile lui/ei. Cand un jucator este eliminat la o masa (intr-un Turnee Rapide) sau cand se termina un joc (in Turnee Runde), toate fisele ramase vor fi automat returnate in bani balantei jucatorului. Mesele cu plati sunt etichetate cu (P) in lobby. Platile sunt valabile atat in Turnee Rapide cat si in modurile de Turnee Runde. Raţia de plată a jocului apare in căsuţa neagră din colţul drept al mesei, iar suma maximă riscată pentru fiecare joc este listată in lobby-ul principal din parantezele coloanei de Intrare. Rata platii acestui joc apare in casuta neagra din coltul drept al ecranului de la masa.

Royal Stars (Royal Stars)

In timpul fiecarei luni noi organizam turnee Royal Starts in sectiunea Multi Turnee pentru toti membrii R.S.C. Toti membrii depunatori RummyRoyal sint invitati sa participe la aceste turnee si sa schimbe Royal Stars accumulate in Bani Reali!

Freeroll-uri

Freeroll-urile sint turnee la mai multe mese si ofera premii in bani reali fara taxa de intrare. RummyRoyal organizeaza multe turnee freeroll-uri la diferite versiuni de Rummy zilnic, saptamanal si lunar. In plus oferim freeroll-uri speciale pentru membrii VIP. Toate turneele freeroll din lobby sint colorate in galben ca sa fie cit mai usor de recunoscut.

Calificari (Q)

Turneele cu premii garantate foarte mari de obicei au turnee de calificare in care vouchere pentru evenimentul principal sint oferite cistigatorilor. Poti sa gasesti informatii despre aceste turnee in sectiunea “promotii” din siteul nostru.

Beginners (B)

Mesele Începătorilor sunt gândite sa dea noilor jucători şansa să joace împotriva altor jucători de acelaşi nivel. Numai membrii nou depunători, care au făcut prima depunere în ultimele 90 de zile sunt eligibili să intre.

* Mesele Incepatorilor sint marcate cu (B) in lobby

Bafta!