Joacă Tiled Rummy Online

Joaca Gratuit

Istoria jocului de Tiled Rummy este, cu adevărat, interesantă de învățat. A fost creat în urmă cu o jumătate de secol şi o dată cu crearea sa, a devenit unul dintre cele mai populare jocuri din lume. Când Ephraim Hertzano a creat jocul, în anul 1940, el a creat manual piesele jocului şi l-a vândut din ușă în ușă pentru a-l introduce publicului. Repede, jocul a crescut în popularitate, ajungând să fie distribuit în întreaga lume. La început, Hertzano a inventat trei tipuri diferite de jocuri de Tiled Rummy: American, Sabra şi International. Cu toate acestea, jocurile moderne sunt jucate comform regulilor de Tiled Rummy Sabra, care este cea mai populară versiune a jocului.

În ultimii ani, jocurilor de cărţi online au crescut în popularitate în întreaga lume. Imaginea unui ecran de computer care înfățișează o masă de jocuri de cărți este o imagine extrem de comună, jocul de Tiled Rummy fiind un joc unic şi dinamic! Puteți juca Tiled Rummy online folosind piese, fiecare având desenată un număr de la 1 la 13 sau o față zâmbitoare (echivalentul joker-ului). Fiecare piesă (cu excepția jokerilor) apare de două ori în cadrul jocului, piesele fiind colorate cu negru, roșu, galben şi albastru.

În plus față de instrumentele unice de joc, există elemente care îl fac mult mai interesant şi plin de suspans. În Tiled Rummy, puteți alege să dezasamblați formațiile existente şi să le rearanjați, folosind piese din mână. Această mutare poate schimba rezultatul jocului în orice moment.

Cel mai probabil, dezasamblarea şi rearanjarea formațiilor fac acest joc atât de popular în întreaga lume, iar cererea crescută de Tiled Rummy online nu este deloc surprinzătoare. Răspunzând acestei cererii crescute, RemiRoyal oferă jucătorilor săi o platformă de joc excepțională pentru ca aceștia să se bucure de toate jocurile de remi disponibile.

În mod similar majorității jocurilor de Remi, în Tiled Rummy este important să acordați atenție mutărilor efectuate de oponenți şi să folosiți tactici şi strategii în orice mutare. Tiled Rummy include și un element special – creativitatea. Gândirea creativă permite jucătorilor să-și reorganizeze piesele în suprafața de etalare astfel încât să scape de toate piesele din mână.

În cadrul software-ului oferit de RemiRoyal, puteți găsi diferite jocuri şi turnee din familia jocurilor de Remi 51 şi vă puteți bucura de opțiunea de a juca cu piese colorate! Vizitați pagina destinată începătorilor, învățați cum să jucați Tiled Rummy online, descărcați software-ul gratuit şi începeți să jucați!