Tiled Rummy Descarcă

Descarcă Acum

Fanii jocului de Tiled Rummy vor fi încântați să afle cât de ușor este de descărcat software-ul online Tiled Rummy pe computerele lor. În primul rând, va trebui să apăsați pe pagina destinată descărcării, iar acolo o fereastră de descărcarevă va apărea pe ecran. În cadrul acestei fereste va fi scris:” Doriți să rulați sau să salvezi acest fișier?”. Un avertisment va apărea pe ecran și se va menționa “cu toate că fișierele de pe internet vă pot fi folositoare, acest tip de fișier poate dăuna computerului dvs. Dacă nu aveți încredere în sursă, nu rulați sau nu salvați software-ul”. Va trebui să apăsați pe butonul “Rulați” pentru a continua.

O nouă fereastră se va deschide şi va trebui să apăsați pe butonul “Deschideți”. Bifați căsuța în dreptul căreia scrie “Închideți această fereastră de dialog când descărcarea este completă”, ce va face exact acest lucru o dată ce procesul de descarcare pentru software-ul Tiled Rummy se va încheia.

O fereastră de avertizarare va apărea şi va fi scris următorul mesaj: “Editorul nu a putut fi verificat. Sunteți sigur că vreți să executați/rulați acest software? Acest fișier nu are o semnătura digitală validă care să verifice editorul său. Ar trebui să rulați software-uri de la editori în care aveți încredere.”. O dată ce această fereastra de avertisment s-a deschis, apăsați pe butonul “Executați/Rulați’ pentru a continua.

Mai departe, fereastra de instalare se va deschide şi se va menționa: “Bine ați venit în cadrul programului de configurare oferit de RemiRoyal. Programul de configurare va instala aplicația RemiRoyal pe computerul dvs. Apăsați “Continuați” pentru a continua sau “Anulați” pentru a ieși din programul de configurare”. Va trebui să urmați instrucţiunile şi apoi să apăsați “Continuați”.
Următoarea fereastră va afișa mesajul “Gata de instalare. Programul de configurare este gata să înceapă instalarea tipică. Apăsați “Instalare” pentru a începe instalarea. Dacă vreți să recitiți sau să schimbați ceva, apăsați “Înapoi”. Apăsați “Anulați” pentru a ieși din programul de configurare”. Va trebui să apăsați pe butonul “Instalare” pentru a instala software-ul de Tiled Rummy online pe computerul dvs.

O dată ce procesul de instalare a început, vă va apărea o fereastră de confirmare. În cadrul acestei ferestre va fi afișat: ” Finalizarea programului de configurare al RemiRoyal. Apăsați pe butonul “Finalizare” pentru a ieși din programul de configurare. Deschideți aplicația “RemiRoyal”. O dată ce acest lucru se va întâmpla, bifați căsuța în dreptul căreia scrie “Deschideți aplicația” Remi online şi apăsați pe butonul “Finalizare”.

Dupa terminarea instalării software-ului de Tiled Rummy, vă veți putea crea un cont pe RemiRoyal introducând numele de utilizator şi parola, lucru care vă va ajuta să vă logați pentru a juca orice variantă de jocuri doriți. În cazul în care întâmpinați dificultăți în timpul procesului de descărcare, puteți contacta asistența online.