Termenii & Condițiile Promoțiilor

Termenii & Condițiile Generale ale Ofertelor de Depunere

 1. Termenii & Condițiile menționate mai sus sunt destinate tuturor promoțiilor de depuneri așa cum este menționat în promoția specificată.
 2. Ofertele de depunere sunt valide între 00:00 & 23:59 GMT.
 3. Bonusurile progressive se acordă balanței cu bani reali atunci când se joacă cu bani reali.
 4. Bonusurile Instante în Bani (Bonusurile Speciale) sunt creditate direct și instant în balanța jucătorului.
 5. Ofertele de depunere sunt oferite numai o data și automat pentru prima depunere făcută în timpul promoției, după ce-ai folosit codul de bonus corespunzător. Te rugăm reține că numai Bonusul de Bun Venit (bonus de primă depunere) nu are nevoie de un cod.
 6. Toate tranzacțiile făcute prin casierie (depuneri și retrageri) pot fi efectuate fie în Dolari, Euro, sau Lire, oricum, toate tranzacțiile din camera de joc (sume de intrare, plăți, premii, etc.) se acordă numai în Dolari.
 7. Toţi Termenii & Condiţiile site-urilor şi aplicaţiilor sunt valabili şi pentru TOATE promoţiile.
 8. Conducerea își rezervă dreptul de a schimba sau de a anula promoțiile oricând fără a anunța în prealabil.
 9. Ofertele nu pot fi combinate cu nicio altă ofertă sau bonus.

Promoții de Reîncărcare

Bonusuri:

 1. Bonusurile de reîncărcare sunt de obicei Bonusuri progresive (eliberate în balanța cu bani reali atunci când se joacă jocuri cu bani reali) și sunt lăsate în așteptare în contul jucătorului pentru o perioadă de 7 de zile. Acestea se acordă automat și sunt încorporate în balanța cu bani reali în depuneri de 5$ pentru fiecare Punct Bonus colectat. Pentru fiecare taxă de 1$ cheltuită la mese, jucătorii primesc 1 punct Bonus. Pentru fiecare 40 de Puncte Bonus, se alocă automat fonduri în valoare de 5$ în balanța cu bani reali. Perioadele de așteptare și rățiile de eliberare se pot schimba din când în când, deci verifică secțiunea Bonusurile Mele din interiorul Casieriei pentru a afla mai multe despre un anumit bonus.
 2. Bonusul maxim progresiv este de 1000$ / 1000€ / 1000£.
 3. RemiRoyal poate oferi din când în când bani instant de reîncărcare membrilor selectați și\ sau grupurilor. Aceste bonusuri conțin condiții pe care jucătorii trebuie să le îndeplinească înainte de a plasa orice cerere de retragere – prin colectarea sumei ce conține punctele bonus, așa cum este stipulat mai jos:
  Suma Bonus Puncte Bonus Cerute
  Up to 20$/€/£ Up to 25
  21$/€/£-50$/€/£ Up to 60
  51$/€/£-100$/€/£ Up to 110
 4. Bonus cash instant de reîncărcare maxim:
  Ofertă Bonus Suma Maximă Bonus
  5%-9% 50$/€/£
  10%-15% 100$/€/£
  16%-20% 200$/€/£

Te rugăm notează: cerințele de mai sus se pot schimba din când în când, și te rugăm să verifici această pagină în mod regulat pentru a afla despre actualizări. Te rugăm să verifici secțiunea Bonusurile Mele din interiorul Casieriei pentru a afla mai multe despre un anumit bonus.

 

Promoțiile Primei Depuneri

Bonusuri:

 1. Bonusurile Primei Depuneri sunt de obicei bonusuri progresive (eliberate în balanța cu bani reali atunci când se joacă cu bani reali la jocuri) și sunt lăsate în așteptare în contul jucătorilor pentru o perioada de 30 de zile. Acestea se oferă automat și sunt incluse în balanța cu bani reali în depuneri de câte 5$ pentru colectarea de puncte. Pentru fiecare taxă de 1$ cheltuiți la mese, jucătorii primesc 1 Punct Bonus. Pentru fiecare 20 de Puncte Bonus, se alocă automat fonduri bonus de 5$ în balanța cu bani reali. Perioadele de așteptare și rațiile de eliberare se pot schimba din când în când, deci asigură-te că verifici secțiunea Bonusurile Mele din interiorul Casieriei pentru a afla mai multe despre un anumit bonus.
 2. Bonusul maxim progresiv este de 1000$ / 1000€ / 1000£.
 3. RemiRoyal poate oferi din când în când bani instant de reîncărcare membrilor selectați și\ sau grupurilor. Aceste bonusuri conțin condiții pe care jucătorii trebuie să le îndeplinească înainte de a plasa orice cerere de retragere. Te rugăm vizitează secțiunea Bonusurile Mele din interiorul Casieriei pentru a afla multe despre un anumit bonus.

Cupon & Vouchere:

 1. Un voucher reprezintă un bilet de intrare pe care jucătorii îl pot utiliza în loc de bani pentru a intra la turneul Rapid sau la cel cu Mese Multiple. Pentru a se înregistra la un turneu cu un voucher, jucătorii trebuie să-și verifice cutia poștală din fereastră de confirmare. Te rugăm vizitează Casieria și verifică secțiunea Voucherele Mele pentru a afla mai multe despre un anume voucher. 2. Ofertele cu bonus de depunere care combină bonusuri și vouchere care folosesc cod de bonus, vor premia automat contul jucătorului cu un voucher.
 3. Ofertele cu bonus de depunere care combină bonusuri și coduri ale cupoanelor, cer jucătorilor să-și solicite separat codul cuponului în secțiunea Bonusurile Mele din interiorul Casieriei pentru a primi fondurile\ voucherele. 4. Voucherele pot fi folosite numai pentru a intra/ reintra la turneele specifice, în funcție de termenii și condițiile turneului. Voucherele care includ cuvântul “Răscumpărare” în numele lor sunt valide numai în scopuri de răscumpărare.
 5. Dacă un cupon/ voucher nu este folosit în perioada promoției, acesta va expira și va deveni nefolositor.
 6. Voucherele cu locuri gratis nu pot fi răscumpărate cu bani, și pot fi folosite doar pentru a intra la turneele menționate mai sus.
 7. Jucătorii care primesc voucherul de intrare se supun termeniilor şi condiţiilor pentru turneul.
 8. O listă cu voucherele trecute și curente poate fi găsită pe ecranul Casierie sub tabul Voucherele Mele