Întrebări Frecvente

Top FAQs

Mod Distracţie- Balanta de Exersare

I: Cum pot să primesc mai multe fise?

  1. Intră la oricare masă din tabul “Mod Distracţie”
  2. La masă apasă butonul “ Ia Fise”.
  3. Completează procedura de validare (dacă este nevoie).
  4. Ia pachetul nostru “Credit Mod Distracţie” apăsând butonul “Ia Fise”.
  5. Bucură-te de o varietate de beneficii şi revendică bonusul zilnic gratuit de 250$!Probleme Nume Utilizator / Parolă

I: Mi-am uitat detaliile de logare, cum le pot recupera?

R: Apasă aici pentru a folosi unealta noastră de reamintire a detaliilor de logare care vor fi trimise promt la adresa de email care a fost înregistrată la crearea contului.

I: Am primit un mesaj de eroare care arată că detaliile mele de logare sunt incorecte. Ce pot să fac?

R: Te rugăm notează că pentru a te loga cu success în aplicaţia RummyRoyal, trebuie să te asiguri că tastezi Numele Tău de User (username) şi nu numele tău de ecran ales în timpul procesului de creare a contului. Mai mult, asigură-te că foloseşti caractere ce conţin numai numere şi litere fără spaţii între ele.

Regulamentul Ţărilor Politici de Joc

I: Am jucat în “Modul Real” deşi nu mai este permis în jurisdicţia ţării mele. Ce alte “Moduri de Joc” sunt disponibile?

R: Datorită noilor reglementări din ţara ta “Modul Real” nu mai este disponibil.
Eşti bine venit să te bucuri de o mare varietate de activităţi sub tabul “Mod Distracţie” şi să începi să concurezi pentru premii atractive cu bonusul tău de înregistrare exclusiv.

* Te rugăm notează: conversia este disponibilă numai jucătorilor din anumite ţări şi compania îşi rezervă dreptul de a declina tranzacţiile financiare.

 

Finante

Depunere Nereușită

I: Am încercat să depun folosind cardul de credit și am primit următorul mesaj de eroare: – “Ne pare rău să te anunțăm că încercarea ta de depunere a fost refuzată”.
Ce trebuie să fac?

R: În cazul în care încercarea de depunere nu a reușit datorită motivului de mai sus, noi îți recomandăm să folosești o metodă alternativă, cum ar fi Entropay. Apasă Aici pentru a afla mai multe despre Entropay.

Metodele de Depunere

I: Ce tipuri de metode de depunere aveți de oferit?

R: Noi oferim o varietate de metode de depunere din care jucătorii noștri pot alege. Pentru mai multe informații te rog Apasă Aici.

Procedura de Retragere

I: Trebuie să trimit documente de verificare înainte de a-mi procesa cererea de retragere?

R: Da – înainte de a procesa prima retragere a unui jucător, noi cerem documente standard de verificare așa cum sunt Prezentate Aici. Te rog reține că procedura se aplică în toate cazurile în care jucătorii folosesc unul sau mai multe carduri de credit pentru a-și alimenta contul lor RummyRoyal, și poate fi continuată în alte cazuri, unde se subordonează discreției Departamentului nostru de Finanțe. Această procedură se efectuează numai o dată și se supune procedurilor financiare din industria jocurilor pentru a se asigura că fondurile merg la persoana potrivită și pentru a preveni abuzul de fraudă. Te rog să revezi politica noastră de Siguranță și Intimtate pentru a afla mai multe despre felul în care ne protejăm informațiile.

I: Ce înseamnă ”Perioadă de Așteptare”? /Cum îmi pot anula cererea de retragere?

R: Odată ce ai plasat o cerere de retragere, ea va fi suspendată timp de 24-72 ore (În funcție de statutul tău VIP). În timpul acesta îți poți anula cererea de retragere vizitând secțiunea “Anulare Retragere” din interiorul zonei ”Casierie”

 

Probleme Tehnice

Probleme de validare a emailului / Completarea procesului de înregistrare

I: Nu am primit emailul care conține codul de validare, cum îmi pot valida contul ”RummyRoyal?

R: Simplu, trimite un email de pe adresa ta de email validă către echipa noastră de suport (support@remiroyal.ro) care include numele tău de utilizator și o cerere scrisă pentru validarea contului. Odată ce echipa noastră de suport va primi emailul menționat contul tău va fi validat în 24 de ore.

Crearea Contului / Completarea procesului de înregistrare

I: În timp ce încercam să creez un cont / să-mi completez înregistrarea am primit unul din următoarele mesaje:

  1. Error 3001 – Vă rugăm contactați echipa de suport
  2. Un cont a fost deja deschis de pe calculatorul tău ,te rog contactează echipa de suport

R: Pentru a rezolva situațiile descrise, am vrea ca tu să contactezi echipa noastră de suport și să le furnizezi mesajul cu eroarea care reflectă nelămurirea ta.

Probleme de Conectivitate / Conectare Eșuată

I: My Conectarea mea la internet s-a pierdut / întrerupt în timp ce jucam, cum aș putea să continui jocul?

R: Te rog reține că noi suntem conștienți că conectarea la internet se poate întrerupe câteodata sau se poate deconecta, astfel că noi am implementat o caracteristică specială în softul nostru pentru a menține continuitatea jocurilor și pentru a le permite jucătorilor deconectați să se întoarcă și să continue să joace.
În timpul absenței unui jucător, funcția ”Auto-Play” îl va ajuta să mențină continuitatea jocurilor și a turneelor în cazul în care jucătorul a fost deconectat sau inactiv pentru mai mult de 2 rânduri.
În aceste cazuri, funcția Auto-Play va extrage cărți din stocul de joc și le va decarta automat. Funcția Auto-Play rămâne activă până când jucătorul se întoarce la masă și apasă butonul ”M-am Întors”, sau până când runda se termină. Dacă un jucător a fost inactiv sau deconectat timp de 2 runde în timpul unui turneu (care conține runde multiple) modul ”Auto-Play” va rămâne până când se termină turneul sau până când jucătorul se întoarce/ sau este eliminat din turneu.

O altă caracteristică pe care am implementat-o softului nostru este opțiunea “Înapoi La Masă”. Apăsând butonul “Înapoi La Masă” (localizat pe ecranul din lobby-ul principal) clientul tău va fi conectat la serverele noastre, odată ce conexiunea va fi restabilită, vei fi direcționat la masa unde ai jucat, atâta timp cât jocul nu s-a încheiat.

I: Care este politica deconectării RummyRoyal?

R: Când se înregistrează pentru un joc, un jucător își asumă întreaga responsabilitate pentru riscul deconectarii de la internet sau pentru interferențele de comunicare dintre PC lui și serverele RummyRoyal, pentru orice întrerupere sau joc înghețat, sau orice alte probleme ale calculatoarelor lor. În afară de o cadere a serverului, RummyRoyal nu își asumă nicio altă răspundere pentru nicio altă deconectare de la server. Deoarece RummyRoyal este conștient că se pot întâmpla deconectări sau interferențe, jucătorii vor rămâne în modul Auto-Play până când se întorc sau sunt eliminați.
Căderea Serverului: în cazul unei căderi a serverului tuturor jucătorilor înregistrați li se va înapoia întreaga sumă de intrare.

 

Promoții

Bonus de Înregistrare 5$

I: Cum pot să beneficiez de Bonusul 5$ Fără Depunere?

R: Te rog să mergi la pagina noastră cu Bonusul 5$ Fără Depunere pentru a afla cine este eligibil pentru bonus și cum să îl primești.

100% Bonus de Bun Venit

I: Cum pot să primesc Bonusul de Bun Venit de 100%?

R: Te rugăm să te duci la pagina noastră “100% Bonus de Bun Venit” pentru a învăţa cum să te bucuri de bonusul de 200$ pentru prima depunere.

Informații despre Promție și Bonusuri

I: Cum lucrează bonusurile pentru depunere?

R: Toți jucătorii noștri depunători sunt invitați să se bucure de ofertele speciale de bonus. Ofertele includ o mare varietate de beneficii săptămânale, vouchere și atractive bonusuri în bani cash.
Pentru mai multe informații despre ofertele noastre promoționale și termenii și condițiile lor te rugăm Apasă Aici..

Clubul Royal Stars

I: Unde pot să găsesc mai multe informații despre Clubul ”Royal Stars”?

R: Poți să citești mai multe despre beneficiile, structura și recompensele unice ale Clubului ”Royal Stars”Apăsând Aici..


Dacă nu poți găsi ceea ce cauți, ne poți trimite un email la “Departamentul nostru cu Echipa Suport”. (support@remiroyal.ro). Cu cât furnizezi mai multe detalii, cu atât ne va fi nouă mai ușor să îți răspundem la întrebări în cel mai scurt timp.
Unele probleme pot dura mai mult decât altele, dar noi încercăm mereu să răspundem la ele într-un timp scurt.
Pentru a primi un răspuns care are legătură cu contul tău, poți fie să ne trimiți email de pe adresa de email cu care ești înregistrat la contul RummyRoyal sau ne poți furniza numele de ecran/ utilizator.