Jocuri Remi

Remi este numele acordat unui grup de jocuri de cărți care se bazează pe un anumit gen de competenţe.

Remi aparţine unei familii de jocuri de cărți cunoscute şi respectate în toată lumea şi reuşeşte să ofere ore de distracţie şi de amuzament acelora care ştiu să joace. Jocurile de Remi online sunt potrivite întregii familii, putând fi jucate atât de către pensionari, cât şi de către adolescenţi. Jocul de Remi nu este scump şi este în mod deosebit distractiv. Jocurile cele mai populare de Remi se joacă, de obicei, în 2 – 4 jucători, deşi se pot juca la fel de bine şi în 6 jucători.

Jocul este foarte simplu: se trag şi se decartează cărţi, cu scopul de a se forma suite sau terţe. Câştigătorul este prima persoană care “scapă” de toate cărțile, fie etalându-le, fie alcătuind cu ele formaţii.

Continuând experienţa jocurilor de Remi pe care aţi acumulat-o până acum, pe gratis sau pentru bani, împotriva altor jucători, RemiRoyal vă oferă acum Camere de Remi Tradiţional şi Turnee de Remi, pe bani reali.

Aici avem incluse jocurile online de Gin Remi, Remi 51, Remi 40 şi Tiled Rummy.

RemiRoyal vă oferă dvs., tuturor jucătorilor fideli, o experienţă de joc unică! Fiecare turneu de Remi îşi are propriul punctaj, existând însă şi un punctaj universal care poate fi folosit: As =1 punct, Figuri =10 puncte, Restul cărţilor = punctajul coincide cu numărul existent pe cartea de joc.

Câştigarea turneelor de Remi îi oferă învingătorului un asemenea sentiment de bucurie, încât noi, cei de la RemiRoyal, ne vom asigură că menţinem experienţa de joc satisfăcatoare şi stimulantă, prin organizarea de turnee regulate şi prin crearea unei atmosfere unice pentru plăcerea şi distracţia dvs.

La RemiRoyal, puteţi învăţa să jucaţi Remi într-un timp foarte scurt, doar vizionând tutorialele noastre video de Gin Remi, extrem de uşoare şi de informative. Mai întâi, citiţi în întregime secţiunea “Reguli de bază” şi apoi urmăriţi tutorialul pentru a vedea cum se aplică regulile. Puteţi viziona demonstraţia video ori de câte ori aveţi nevoie pentru a vă familiariza cu jocul. În final, citiţi pagina noastră “Primii pași”. Experţii recomandă că cel mai bun mod de a învaţa Remi este vizionarea demonstraţiei video de Gin Remi.

Dacă proveniţi dintr-o familie în care jocurile de cărţi sunt familiare, înseamnă că sunteţi deja la curent cu jocuri precum Canasta, Oklahoma Gin, Okey, Remi 500, Tripoley şi Mahjong. Dacă nu, puteţi învăţa să le jucaţi chiar aici la RemiRoyal. Toate sunt similiare cu jocul Remi de bază întrucât fac parte din familia de jocuri de Remi, fiind cunoscute şi sub numele de jocuri de “tragere şi decartare”.

Sperăm să deveniţi un jucător frecvent al site-urilor noastre şi să vă alăturaţi familiei noastre de jucători.

Remi Tradițional

Remi Tradițional a fost cel mai popular joc de cărți de peste 2 secole. Toate Variantele de remi împărtășesc un sistem special de notare, atrag și aruncă modele de joc, unesc cărțile în mână, și obiectivul este de a fi primul jucător care a câștigat.

Gin Remi

Gin Rummy este o variantă de rummy populară, și unul din cei mai renumiți membrii din familia remi jocuri online. Acest joc este ușor, adunați cărțile în mână în seturi și rulați, și câștigați cu bat, gin sau undercut.

Remi 500

În calitate de membru puternic al familiei Rummy, Online Rummy 500 are multe similitudini care pot fi găsite în Remi Tradițional. Cu toate acestea, în Rummy500 există o serie de reguli care îl disting de celelalte și fac acest joc unic și captivant.

Remi 40

Jocul Remi 40 este, de asemenea, cunoscut sub numele de versiunea britanică sau din Marea Britanie de Rummy. Are mai multe similitudini cu Remi 51 și alte jocuri din familia remi, RummyRoyal oferă distracție reală și jocuri online și turnee de bani Kalook

Remi 51

Kalooki 51 is a popular variant of the classic rummy game, however this version involves more cards such as two extra jokers, the first meld played in the game must equal at least 51 in point value, learn all about Kalooki51 game here.

Oklahoma Gin

Oklahoma Gin este celebrul joc rummy, originar din New York. Masa de gin Oklahoma este similară cu alte jocuri de remi, și-l diferențiază de gin rummy cu limită de detonație. La începutul jocului, cartea de sus determină limita de detonație.

Remi Okey

Rummy Turcesc aka Okey este o variație foarte populară de Remi, care poate fi găsit în aproape fiecare gospodărie în Turcia, și este acum disponibil gratuit la RummyRoyal, unde poți să te joci okey pentru distracție sau pentru bani reali la RummyRoyal

Burraco

Burraco este un foarte popular joc de cărți italian foarte asemănător cu Canasta, Aflați totul despre jocul Burraco și versiunea online a jocului la RummyRoyal.

Canasta

Aflați mai multe despre jocul Canasta și cum să-l joacăți pe platforma de jocuri RummyRoyal, Canasta este unul dintre Remi-urile cele mai populare și este considerat a fi o variantă a jocului Remi 500.

Tripoley

Tripoley a fost inventat în anii 1930 și a fost o variantă de rummy popular pe atunci. Acesta include 3 alte jocuri bine cunoscute, cum ar fi remi, poker și inimile. Acesta poate fi jucat de 2-9 jucători cu chips-uri, o masă de joc și un pachet de cărți.

Tiled Rummy

Tiled Rummy este bazat pe jocul Remi Tradițional însă se caracterizează prin două atribute diferite. Tiled Rummy este jucat cu piese colorate în loc de cărți și jucătorii pot dezasambla amestecuri și să le rearanjeze.

Mahjong

Mahjong este, de asemenea, cunoscut sub numele de Mah Jong, Mahjongg, Mah jonhh și Majian, cu originea în China este o variantă a jocului clasic rummy, Aici puteți afla totul despre istoria jocului Mahjong, norme și versiunile online.