Ponturi şi Strategii Remi 500

Descarcă Acum

Ca majoritatea jocurilor din famila Remi, Remi 500 necesită concentrare, strategie şi aptitudini. Remi 500 este un joc jucat în runde, iar rezultatele fiecărei runde influențează jocul semnificativ. Jucătorii acumulează puncte la sfârşitul fiecărei runde (scorul poate fi pozitiv sau negativ) şi încearcă să fie primii care depășesc limita de 500 de puncte. Vizitați pagina noastră “Reguli de Remi 500″ pentru mai multe informații.

Cum ne putem folosi de strategii pentru a ne îmbunătăți modul de joc şi șansele de a câştiga jocul?

În primul şi în primul rând, este important să rămânem concentrați cât mai mult timp posibil. Pierderea unei runde din cauza lipsei de concentrare poate cauza pierderea unor puncte valoroase şi eventual pierderea întregului joc. Concentrarea înseamnă a da atenție tuturor acţiunilor realizate de adversari în cursul turei lor, pentru a intui situaţia lor în cadrul jocului. Întrucat jocul se poate încheia brusc prin etalarea tuturor cărţilor din mâna unui jucător, nu se recomandată luarea mai multor cărţi din teancul de decartate, atunci când unul sau mai mulţi oponenți au doar cateva cărţi în mâna. Un alt argument al beneficiului de a rămâne concentrat este regula “Strigă Remi” care permite jucătorilor să preia tura şi să joace imediat. Lipsa de concentrare poate conduce la decartarea unei cărţi valoroase, ceea ce ar permite oponenților să strige “remi” şi să avanseze sau chiar să câștige jocul.

O acțiune adiționala ce ar trebui luată în considerare este etalarea cărţilor. Jucătorilor li se permite să etaleze formații sau să “lipească” cărţi formațiilor deja existente. Când un jucător alege să folosească o carte pentru a o lipi, acesta trebuie să indice formația la care cartea a fost adaugată întrucât uneori, pot fi adăugate cărţi la mai mult de o formație din suprafața de etalare. În astfel de cazuri, este recomandat să vă gândiți cu atentie careia dintre formații vreți să adăugați cartea.

Este mai bine să adăugi cartea unei terțe şi nu unei suite întrucat acest lucru face formația inutilă celorlalți oponenți, aceștia nemaiputând adăuga propriile cărţi la respectiva formație. Această regulă nu se aplică tuturor cazurilor. Uneori este mai bine să vă lipiți la o suită, dacă acest lucru vă crește șansele de a adăuga alte cărţi mai târziu, în cadrul rundei. Concentrarea este cheia jocului şi este foarte importantă pentru evaluareaale tacticilor şi pentru luarea de decizii bune.

Tragerea unei cărţi este o alta parte a jocului ce necesită judecată şi o strategie de remi. În Remi 500, jucătorilor li se permite să tragă una sau mai multe cărţi odată. Dacă ați decis să luați cîteva cărţi, fiți sigură că majoritatea cărţilor vă vor fi folositoare în cadrul aceleiași runde. Luarea prea multor cărţi vă poate scădea scorul (sau poate cauza chiar un punctaj negativ) la sfârşitul rundei. Dacă ați luat mai multe cărţi mari pentru a folosi doar una la finalul rundei, este probabil ca ridicarea cărţilor să înrautățească mai degrabă lucrurile.

Recomandările de mai sus acoperă doar câteva lucruri cărora ar trebui să le acordați atenție când jucați Remi 500. Rețineți: Gândirea corectă şi evaluarea oponentului vă vor garanta un joc mai bun și, cel mai probabil, vă vor îmbunătăți șansele de câștig!