Remi 500 Turnee Online

Descarcă Acum

Remi 500 este un joc antrenant, câștigarea acestuia depinzând de mai mulți factori. Fiecare joc este format dintr-un număr de runde, iar în fiecare rundă, liderul jocului se poate schimba.

Precum multe alte jocuri din familia de Remi, Remi 500 este un joc care necesită maximum de concentrare şi de alertă, ceea ce îl transformă într-o experiență unică şi plină de suspans. Cu ajutorul software-ului oferit de RemiRoyal , jucători din întreaga lume participă la o multitudine de turnee de Remi, fiecare cu premii diferite.

Există o gamă variată de turnee pentru ca jucătorii să aibă de unde alege, și anume: turnee pentru începători, turnee remi pentru VIP, turnee cu locuri limitate, turnee deschise tuturor jucătorilor şi multe altele. Majoritatea turneelor urmează acelaşi format. Turneul începe cu un număr mare de jucători, iar pe parcursul acestuia, numărul se reduce, jucătorii fiind eliminați până când rămâne unul singur – câştigătorul.

La sfârşitul fiecărui turneu, premiul este împărțit în funcție de regulile turneului. Fondul de premiere depinde de un număr de factori precum numărul de jucători participanți, taxa de înscriere, numărul de re-înscrieri şi de mulţi alți factori. Cu cât mai mulţi jucători concurează într-un turneu şi cu cât este mai mare taxa de înscriere, cu atât mai mare este fondul de premiere.

Tipuri de turnee

RemiRoyal are o comunitate de jucători, formată din mii de oameni. Pentru ca jucătorii să îşi găsească turneul potrivit, există în cadrul aplicației o varietate de formate de turnee, care asigură jucătorilor petrecerea timpului liber într-un mod extrem de plăcut. Unele dintre formatele de turnee disponibile sunt: turnee cu premii garantate, turnee cu premii adăugate, turnee speed, turnee pentru începători, turnee freeroll (fără taxă de înscriere), turnee VIP şi multe altele. Toate aceste variante oferă jucătorilor noștri oportunitatea de a-și găsi turneul cel mai potrivit.