Remi 500 Joc

Descarcă Acum

Jocuri de Cărţi

Precum majoritatea jocurilor din familia de Remi, Remi 500 a devenit un joc extrem de popular, fiind o variantă avansată a jocului de Remi Tradițional. Jocul combină diferite reguli, care îl transformă într-o experiență unică și captivantă.

Ce este Remi 500?

Prin ce este Remi 500 diferit de jocul de Remi online?
Similaritățile se regăsesc, în principal, în formatul jocului. Remi 500 este format din runde, alcătuite din două sau trei mutări diferite. Fiecare tură constă în tragerea unei cărţi şi în decartarea alteia. Dacă un jucător doreşte, poate realiza o a treia mutare şi anume: coborârea de cărţi în zona de etalare (etalarea unor formații complete sau adăugarea de cărţi la formațiile deja existente). În Remi 500, formațiile pot fi terțe sau suite, ca şi în cazul unor alte jocuri de remi precum Remi 40, Gin Remi, Oklahoma Gin şi Remi Tradițional.

Prin ce diferă?

Prima şi cea mai importantă diferență constă în scopul jocului. Scopul jocului este acela de a fi primul jucător care depășește limita de 500 de puncte, şi nu neapărat acela de a fi primul jucător care scapă de toate cărţile din mână. Calcularea punctelor se realizează la sfârşitul rundei, jucătorii primind puncte pozitive pentru formațiile etalate şi puncte de penalizare pentru cărţile rămase în mână. La sfârşitul fiecărei runde, toate punctele sunt cumulate (cu toate rundele dinainte) şi când un jucător depășește limita de 500 de puncte, jocul se încheie şi acel jucător este declarat câştigător.

Jocul de Remi 500 a fost creat pentru a fi jucat de 2-8 jucători ( mai mult de 5 jucători vor necesita un al doilea pachet de cărţi), aceasta fiind o altă diferență a acestui joc față de alte jocuri de Remi. Un jucător poate alege să tragă o carte din pachetul de cărţi sau din teancul de decartare. Puteți alege orice carte din teancul cărților decartate şi nu numai cartea din top. În cazul în care veți ridica o carte din teancul celor decartate, va trebui să ridicați toate cărţile care au fost decartate după cartea respectivă.

Mai mult, jocul de Remi 500 prezintă o mutare unică numită “Strigă Remi”. Această mutare permite jucătorilor să ridice o carte decartată de unul dintre oponenți (nu în timpul turei lor) atâta timp cât cartea decartată poate fi lipită unei formații (fie unei formații etalate, fie unei secvenţe neterminate din mâna acelui jucător). Aceste două mutări diferențiază Remi 500 de Remi Tradițional şi transformă jocul într-o experiență plină de suspans. Vizitați chiar acum pagina “Strategii de Remi 500″ şi învățați cum vă puteți îmbunătăți competențele legate de Remi 500.