Remi 500

Remi 500

Remi 500 Demo     Descarcă acum

Pentru a vă îmbunătăţi modul de joc de Remi 500, apăsaţi pe buton şi urmăriţi demo-ul!

Jocul de Remi 500 aparţine familiei jocurilor de Remi şi de aceea sunt multe similarităţi între acest joc şi jocul de Remi Tradiţional. Cu toate acestea, există un număr de reguli care deosebesc acest joc de altele din această familie şi care îl transformă într-un eveniment unic şi captivant.

Masa de Remi 500

Jocul Remi este jucat în 2-8 jucători. Dacă jocul este jucat de maximum 4 jucători, atunci se foloseşte un pachet standard de cărţi, incluzând 2 jokeri. Dacă sunt 5 sau mai mulţi jucători, se foloseşte un pachet suplimentar de cărţi.

Scopul jocului este acela de a fi primul jucător care acumulează cel puțin 500 de puncte. Jocul este format din mai multe runde . În fiecare rundă, jucătorii trebuie să tragă şi să decarteze cărţi, încercând să alcătuiască formaţii de terţe şi de suite sau să adauge cărţi la formaţiile existente, ca o acţiune suplimentară la cele două acţiuni de bază pe care fiecare jucător este obligat să le realizeze, la fiecare tură a sa. O carte poate fi trasă din pachetul de cărţi sau din teancul de decartare. Dacă un jucător alege să tragă o carte din teancul de decartare, atunci acesta trebuie să ridice şi cărţile care au fost decartate după cartea trasă din teancul de decartare şi să o folosească într-o formaţie, în aceeaşi tură.

O rundă se termină când un jucător rămâne fără cărţi în mână sau când pachetul de cărţi se termină, iar jucătorul a cărui rând este nu doreşte să tragă o carte din teancul cărţilor decartate. Când runda se încheie, are loc o evaluare a tuturor cărţilor deţinute de fiecare jucător. Jucătorii primesc puncte pozitive pentru cărţile etalate şi puncte negative, de penalizare, pentru cărţile rămase în mână. Jocul se termină la sfârşitul unei runde în care un jucător a acumulat cel puţin 500 de puncte. În cazul în care mai mulţi jucători au acumulat cel puţin 500 de puncte, jucătorul cu cel mai mare punctaj este considerat câştigătorul jocului.

În Remi 500, există o mutare specială numită “Strigă Remi” – “Calling Rummy”. În cazul în care unul dintre jucători decartează o carte, cu care ar putea alcătui o formaţie sau care ar putea fi adăugată la o formaţie deja existentă, oponenţii săi pot striga “Remi”, pot lua cartea, o pot lipi la formaţie şi apoi îşi pot continuă tura. Se poate striga “Remi” când apare una din urmatoarele situaţii:

  1. o carte poate intra într-o formaţie validă sau poate fi lipită unei formaţii deja existente;
  2. cartea decartată se potriveşte unei secvenţe de cărţi aflată în mâna unui alt jucător;
  3. în teancul decartat există două cărţi, care împreună cu cartea decartată, pot fi folosite pentru a alcătui o formaţie validă.

Vreţi să învăţaţi mai multe despre Remi 500? Vizitaţi pagina “Reguli Remi 500″ şi începeţi să exersaţi!
V-aţi dori să participați la variata gamă de jocuri pe care RemiRoyal o oferă?
Descărcaţi software-ul nostru de joc – gratuit – şi alăturaţi-vă miilor de jucători din întreaga lume, care se bucură, deja, de jocurile de Remi (Remi 40, Remi 51, Gin şi Remi Tradițional) şi de turneele cu beneficii şi premii în bani!