Remi Tradițional Ponturi şi Strategii

Descarcă Acum

Strategia jocului de Remi

Remi este un joc care necesită îndemânare, concentrare şi tactică la fiecare pas, înrudit fiind cu jocul de mahjong, descoperit de chinezi în secolul al 18-lea. Deciziile jucătorilor influenţează desfășurarea jocului şi fiecare acţiune are un impact semnificativ asupra modului în care jocul evoluează şi, în cele din urmă, asupra modului în care acesta se sfârșește.

Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să luați în calcul câteva principii strategice care pot fi utilizate în diferite situaţii atunci când jucați. Deoarece fiecare joc este diferit de celelalte, nu toate ponturile sunt în mod necesar relevante în situaţii similare. Cel mai bine este să folosiţi aceste sfaturi ca principii de orientare în strategia dvs. de remi, și astfel să luaţi deciziile cele mai corecte.

Concentrarea – jocul de remi este un joc rapid şi dinamic. Acest lucru înseamnă că ritmul şi oportunitățile de moment pot produce răsturnări de situație în orice moment. Concentrarea şi vigilenţa oferă jucătorilor un avantaj, deoarece jucătorii care se concentrează poate urmări cu uşurinţă mutãrile făcute de adversarii lor şi, ca rezultat, își pot evalua mai bine poziţa lor curentă în joc. De exemplu, un jucător care observă că un adversar a luat mai multe cărți de aceeași culoare va presupune că acest jucător este aproape de a-și completa mâna.

Teancul de decartare – În fiecare tur jucătorii decartează cărțile de care nu au nevoie. Un jucător care acordă atenţie cărţilor decartate va fi avantajat de două ori: pe de o parte, va şti ce cărți sunt rămase de joc și, ca rezultat, va ști la ce nu ar trebui să se aștepte de la ceilalţi jucători. Pe de altă parte, un astfel de jucător va avea indicii cu privire la ce cărţi au adversarii în mână.

Tragerea – Atunci când o rundă începe, se recomandă tragerea din pachetul de cărţi, şi nu din teancul de decartare. Acest lucru îi va împiedica pe adversari să ştie de ce cărţi aveți nevoie. Nu este obligatoriu să urmați această regulă, deoarece cărțile utile care completeaza o formație vor apărea în mod constant de-a lungul jocului, şi în aceste situații este recomandat să le luați.

Decartarea – Decartarea de la sfârşitul rândului dvs. este semnificativă pentru desfășurarea jocului. Decartarea dă adversarilor o idee despre ceea ce aveți în mână. Este, deasemenea, posibil să inducă în eroare adversarii atunci când decartați cu atenţie. Dacă decartați un 8 de inimă roșie și aveţi în mână 7 şi 9 de treflă, e posibil ca oponenții să creadă că nu aveţi nevoie de optari, și astfel să vă sporiți șansa de a primi cartea care vă trebuie de la jucătorul care joacă înaintea dv.

Acestea sunt ponturi strategice pe care se potrivesc fiecărei variante de rummy (Remi 51, Remi 40, Gin, Oklahoma Gin Remi și Remi 500). Urmându-le vă veți îmbunătăţi cu siguranţă jocul în comparaţie cu alţii. Există multe strategii care influențează felul cum jucați remi, însă dvs. trebuie să le gasiți pe cele care funcţionează cel mai bine pentru dvs. şi să deveniți un câştigător de premii mari!

Descărcaţi software-ul de remi online de astăzi, alăturaţi-vă jucătorilor din întreaga lume, puneți-vă strategia dvs. de rummy în practică şi începeți să câştigați!