Turnee Remi Tradițional

Descarcă Acum

Turnee de Remi Tradițional – simțiți fiorul!

Remi este un grup de jocuri bazat pe aptitudine si concentrare din partea participanților săi. Competiția face din orice joc un eveniment dinamic și plin de aventuri. Turneele de Remi 51 online adună la un loc jucători din întreaga lume, într-o atmosferă de joc nemaiîntâlnită. Turneele de Remi Tradițional oferă, de cele mai multe ori, premii atractive și multe alte beneficii.

Când turneele de remi se deschid pentru înscriere, jucătorii se pot înregistra şi pot reveni în momentul în care turneul este programat să înceapă. Turneul este un eveniment multiplayer în cadrul căruia, în orice etapă, jucătorii pot fi eliminați, iar alții pot avansa în cadrul jocului, ajungând la premiile de top.

Turneele cu premii sunt, de obicei, influențate de taxa de înregistrare şi de numărul de participanți (cu excepția cazurilor în care se menționează altfel). Cu cât mai mulţi jucători participă la turneu şi cu cât este mai mare taxa de înregistrare, cu atât mai atractiv este marele premiu!

Un turneu se încheie cu patru finaliști la masa finală. Acești jucători vor câştiga cea mai mare parte a fondului de premiere.

Tipuri de turnee

Există două mari tipuri de turnee în cadrul camerelor noastre de joc. Primul tip este un turneu eliminatoriu. În cadrul acestui turneu, există o limită de puncte predeterminată, jucătorii care ating sau depășesc această limită fiind eliminați. Acest tip de turneu se potrivește cu sistemul special de punctare al jocurilor de remi, în cadrul căruia jucătorii primesc puncte de penalizare la sfârşitul fiecărei runde, în funcție de cărţile rămase în joc. Prin urmare, ultimul jucător rămas la masă, după ce toți ceilalți au fost eliminați, este câştigătorul. Acest tip de turneu poate fi jucat atât cu masă unică, cât şi cu mese multiple.

Al doilea tip de turneu a apărut mai târziu, acesta fiind Turneul pe Puncte. Modul de joc al acestui tip de turneu se potriveşte cu jocul de Remi 500. În Remi 500, sistemul de punctare se schimbă. Jucătorii primesc puncte pozitive pentru cărţile etalate pe masă, iar câştigătorul unei runde sau a unui joc, este acela care atinge sau depășește plafonul de puncte preterminat.

Variante de turnee

Există multe variante de turnee de remi, fiecare având propriile caracteristici. Jucătorii se pot bucura de turnee turbo cu ritm accelerat, de turnee de calificare (pentru intrarea mai ieftină în turnee mai mari şi mai scumpe), turnee cu premii garantate în bani – pentru un număr mare de jucători. Aplicația oferă şi turnee pentru începători sau pentru membrii Royal Stars, turnee cu premii adăugate şi alte tipuri de competiții.

Jucați-vă corect cărţile (sau piesele de Tiled Rummy) şi câştigați premii mari chiar acum!