Remi Tradițional Descarcă

Descarcă Acum

Descărcați Remi – repede și ușor!

RemiRoyal are cel mai popular software de remi din lume. Jucătorii noștri se bucură de jocuri uimitoare, întâlnesc oameni din toată lumea și au parte de multe premii și beneficii, unele dintre ele oferite exclusiv membrilor deponenți.

Dacă ați ajuns la această pagină, înseamnă că aveți nevoie de un mod rapid și ușor pentru a juca online jocurile de remi pe care, de obicei, le jucați în medii offline! Dacă acest lucru este adevărat – ați ajuns în locul potrivit!

Pentru a vă alătura comunității noastre de jucători, nu trebuie decât să descărcați aplicația noastră de remi gratuit, să vă deschideți un cont şi să jucați, cu cărţi sau cu piese, o varietate de jocuri remi online!

Beneficiile software-ului oferit de RemiRoyal

  • Puteți juca toate jocurile de remi gratuit.
  • Folosim un certificat GNA – Generator de Numere Aleatorii – care asigură modul aleatoriu al împărțirii cărţilor.
  • Puteți juca oricând, oriunde.
  • Puteți juca cu prietenii, cu familia sau cu oricare alți jucători din întreaga lume.
  • Nu trebuie să așteptați pentru a avea cu cine juca – camera de joc este plină de jucători, cărora vă puteți alătura oricând.
  • Există diferite tipuri de moduri de joc
  • Există diferite tipuri de turnee
  • Freerolls
  • Ferestre de chat
  • Amestecăm şi împărțim cărţile pentru dvs.

Descărcarea jocului este simplă, rapidă şi prietenoasă. Nu trebuie decât să vizitați pagina “Descărcați Remi” şi să urmați instrucţiunile simple.

Dupa ce veți descărca şi instala aplicația de remi, veți putea să vă bucurați de o experiență de joc unică şi de o multitudine de premii şi de recompense oferite de RemiRoyal membrilor săi!

Bucurați-vă de joc

Dupa ce procesul de descărcare şi instalare va fi finalizat (durează doar un minut sau două), va trebui să completați un scurt formular de înregistrare. Va trebui să vă alegeți numele de utilizator, parola pe care o veți folosi, va trebui să introduceți o adresă de email validă si veți putea să vă alegeți numele public de utilizator dorit. Fiți atenți la diferența dintre numele de utilizator şi numele public de utilizator: aveți nevoie de numele de utilizator pentru a vă loga, iar numele public de utilizator este numele pe care oricine îl poate vedea în cadrul aplicației. Această diferență este necesară pentru a vă păstra informațiile personale în siguranță.

O dată cu crearea contului, veți primi pe adresa dvs. de email un mesaj de “Bun venit”, împreună cu informațiile dvs. de logare. Veți putea să învățați modul de utilizare al aplicației și veți putea juca Remi Tradițional, Remi 51, Remi 40, Gin Remi şi Remi 500 doar printr-o scurtă vizionare a demo-urilor noastre.

Bine ați venit şi mult noroc!