Remi Tradițional

Remi Tradițional

Remi Tradițional Demo     Descarcă acum

Jocul de Remi

Remi fost considerat mai bine de două sute de ani ca fiind cel mai popular joc de cărţi din lume. Deşi există un joc numit Remi, acest nume este utilizat şi pentru a descrie o familie de jocuri de cărţi cu caracteristici asemănătoare.

Jocul a fost creat pentru a fi jucat de către 2-4 jucători. Obiectivul jocului este acela de a fi primul jucător care scapă de toate cărţile din mână. Jocul este împărţit în runde şi în ture. O tură constă din două acţiuni: tragerea unei cărţi şi decartarea unei alteia la sfârşitul turei. Cărţile pot fi de trase din pachetul de cărți sau din teancul decartat (jucătorul poate să tragă ultima carte decartată de jucătorul de dinaintea sa). La sfârșitul turei, jucătorul va decarta cartea cu cea mai mică valoare pentru formațiile sale. Valoarea fiecărei cărţi se stabilește în funcţie de utilizarea sa în formațiile pe care jucătorul doreşte să le alcătuiască.

Pentru a-și atinge obiectivul, jucătorul trebuie să alcătuiască terțe și suite cu toate cărțile din mână, să le etaleze în zona destinată acestui lucru și să rămână cu o singură carte în mână pentru a încheia tura.

Suita – cel puţin trei cărţi consecutive, cu același simbol.

Terța – cel puţin trei cărţi de aceeaşi valoare, cu simboluri diferite

Jucătorul care scapă de toate cărțile din mână devine câștigătorul jocului, oponenții săi primind puncte de penalizare în funcție de valoarea cărților rămase în mână la sfârșitul jocului.

Pentru mai multe informaţii despre regulile jocului de Remi şi despre sistemul de punctare apăsați aici.

Jocul de Remi se poate termina după una sau trei runde, punctele acumulate în timpul jocului desemnând câştigătorul. Jucătorii au două opţiuni: fie să-şi etaleze formațiile treptat în încercarea de a-şi reduce riscul de a fi prinşi cu cărți în mână la sfârșitul jocului, fie să încerce să-şi etaleze toate formațiile deodată. Acest mod de a câștiga jocul se numeşte ”hunt” (vânătoare).

Pentru a juca Remi, nu trebuie decât să descărcați aplicaţia noastră gratis şi să vă alăturați miilor de jucători din întreaga lume care se bucură deja de această experiență unică!

Apăsați aici pentru a viziona demo-ul care vă va ajuta să învăţați să jucați Remi repede şi uşor.