Noi Deponenții 100$ Jackpot

Jackpot 100$ – Noii Depunători Primesc Mai Mult

Joacă la mesele speciale “100$ Jackpot (B)”, termină 3 jocuri consecutive pe locul 1 şi pretinde-ţi premiul în bani.

Vrei un premiu mult mai mare? Continuă cu câştigurile consecutive 4, 5, 6 şi 7.

Numărrul câştigurilor Premiu
7 100$
6 50$
5 25$
4 10$
3 5$

Masa cu Jackpotul de Bun Venit

Numele Mesei Miză Joc
100$ Jackpot (B) 1$ Remi 51
100$ Jackpot (B) 1$ Remi 40
100$ Jackpot (B) 1$ Remi
100$ Jackpot (B) 1$ Gin

Pretinde-l

Toate jocurile trebuie să aibă loc în primele 48 de ore de la primul câştig. Pentru a pretinde un jackpot, trimite un email la support@remiroyal.ro împreună cu data primului câştig de la Masa Jackpot. Banii îţi vor fi puşi în contul tău într-o singură zi lucrătoare.

Termenii şi condiţiile.

 1. Această oferă este disponibilă numai în această lună.
 2. Această ofertă este valabilă numai pentru “Noii Depunători” – Un jucător este considerat “nou depunător” în primele 90 de zile care urmează de la prima depunere.
 3. Nu uita: Dacă un jucător pierde un joc înainte ca el sau ea să ceară bonusul, succesiunea lor va fii resetată. În momentul în care un jucător predinde acest lucru, cererea lui sau a ei va fii revăzută înainte de a se acorda bonusul. Numai pierderile de la Mesele Jackpot vor afecta eligibilitatea.
 4. Bonusurile Jackpot se vor înmâna până vor atinge suma totală de 1000$. De aici înainte nu vor mai fi acordate bonusuri Jackpot pentru timpul rămas din promoţie, şi mesele de Jackpot nu vor mai fi valabile în lobby.
 5. Acest bonus nu va fi acordat dacă doi sau mai mulţi jucători complotează pentru a obţine un număr de câştiguri dintr-un şir. Jocurile pretinse pentru bonus vor fi verificate pentru joc fraudulos. Jocul fraudulos include “jocul uşor” (jucat pentru a pierde), conturi multiple, şi orice activitate interzisă din articolul 3 din termenii şi condiţiile de folosire.
 6. Dacă un jucător cere  retragerea unui premiu după 3 / 4 / 5 / 6 / 7 câştiguri consecutive linia  lor se va reseta. Dacă doresc să concureze pentru mai multe premii Jackpot ei trebuie să înceapă din nou o linie.
 7. Jucătorii care au aceeaşi adresă de I.P., adresă fizică sau alte informaţii care sunt asemănătoare nu pot juca împreună la această promoţie, iar jocurile sale împreună nu se vor valida pentru pretinderea Bonusului Master.
 8. Dacă doi sau mai mulţi jucători pretind un bonus în acelaşi timp, va fi valabil numai bonusul de 25$ / 50$ / 100$, bonusul va fi acordat jucătorului care l-a pretis primul în fucţie de data şi timpul trimiterii Emailului.
 9. Dacă un joc se termină prematur ca rezultat al unei probleme tehnice, jocul va fi întrerupt conform politicii de anulare a jocului şi nu se va lua în considerare ca şi câştigător sau învins din cauza acestei promoţii.
 10. Toti termenii si conditiile se aplica la aceasta promotie.
 11. Jucatorii care nu vor respecta Eticheta Chatului vor fi scosi imediat din turneu, si toate cistigurile vor fi anulate.
 12. Conducerea isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aveasta promotie fara a anunta inainte.