Royal Stars Club

Jucând primul joc pe bani reali la RemiRoyal vă intoduce automat în programul nostru de loialitate – Royal Stars Club. Acumularea de puncte lunare/trimestriale de Royal Stars vă determină statutul, care, la rândul său, vă determină beneficiile!

Click aici pentru a vedea mesele participante la promoţie

Dvs. aţi întrebat, noi am ascultat!
La cererea jucătorilor, ne-am upgradat programul Royal Stars Club pentru ai răsplăti pe loiali noştri membrii deponenţi cu şi mai multe beneficii.

Ce e nou?

 • Niveluri noi
 • Beneficii noi
 • Colac de salvare
 • Transformarea stelelor în bani

Colectare Royal Stars

Acest tabel arată acumularea de Royal Stars în funcţie de taxa plătită de către nivelul şi tipul jocului.

Rang Turnee cu runde Turnee rapide / Turnee
Royal Duke 0.25$ = 1.25 pt. 0.5$ = 2.25 pt.
Royal Jack 0.25$ = 1.25 pt. 0.5$ = 2.25 pt.
Royal Queen 0.25$ = 1.50 pt. 0.5$ = 2.75 pt.
Royal King 0.25$ = 1.75 pt. 0.5$ = 3.25 pt.
Royal Joker 0.25$ = 2 pt. 0.5$ = 3.75 pt.
Royal Diamond 0.25$ = 2.5 pt. 0.5$ = 4.5 pt.

Contor rang Royal Stars: Stelele pe care le-aţi colectat timp de 1/3/6 luni vă determină statutul, precum se poate vedea în tabelul de mai jos.

Sold Royal Stars: În plus faţă de determinarea statutului dvs. la club, stelele dvs. funcţionează ca un sold separat pentru dvs. ca să cumpăraţi intrare la turnee şi pentru a încasa bonusurile în bani. În viitor, de asemenea, le veţi putea folosi pentru a cumpăra diferite articole speciale de la magazinul nostru Royal Stars.

Acumulare Royal Stars ;i ranguri club

Rang Rang Period Royal Stars necesare Colac de salvare*
Royal Duke Lunar 0  
Royal Jack Lunar 50  
Royal Queen Lunar 255  
Royal King Lunar 600  
Royal Joker 3 Months 1,400 4,800 per Rang period
Royal Diamond 6 Months 8,000 a month/ 21,000 lifetime 40,000 per Rang period
 • Perioadă rang: Upgradarea are loc imediat (în timp de 24 de ore din momentul în care aţi acumulat suma de stele corespunzătoare). Apoi vă bucuraţi de noul rang până la sfârşitul lunii calendaristice precum şi pe întreaga perioadă a rangului menţionată în tabelul de mai sus.
 • Royal Stars necesare: Această coloană arată suma minimă de stele care este necesară pentru a intra sau a menţine fiecare nivel. Pentru a vă păstra statutul, trebuie să acumulaţi aceste sume pe perioada rangului.
 • Colac de salvare: este o nouă caracteristică care le permite jucătorilor să-şi menţină statutul, chiar dacă nu au fost activi timp de o lună sau două pe perioada rangului lor.

Pentru a afla mai multe despre colectarea de Royal Stars, despre intrarea şi păstrarea statuturilor apăsati aici.

Upgrade-ul este imediat; retrogradarea are efect numai după calcularea retroactivă lunară / trimestrială / 6 luni.

 • Example 1: Menţinerea unui nivel Michael descarcă software-ul RemiRoyal pe 5 octombrie şi îşi efectueză prima depunere pe 6 octombrie. Joacă primul joc îşi câştigă primele puncte Royal Stars şi în mod automat intră în Royal Stars CLub cu titlul de Royal Duke. La sfârşitul primei luni, Michael a colectat 35 Royal Stars şi îşi menţine statutul de Royal Duke şi în luna noiembrie.
 • Example 2: Upgradare – de la Royal Duke la Royal Queen Jenny a descărcat software-ul RemiRoyal pe 3 noiembrie şi efectuează prima sa depunere pe 5 noiembrie. Imediat ce câştigă prima sa stea, ea devine Royal Duke în Royal Stars Club şi este eligibilă pentru toate beneficiile pe care rangul Royal Duke le are de oferit.
  Între 5-21 noiembrie, Jenny colectează 255 de Royal Stars în timp ce joacă diferite jocuri şi turnee de Remi. În 24 de ore, Jenny rangul ei va fi upgradat automat la statutul de Royal Queen şi se poate bucura de beneficiile acesteia până la sfârşitul lunii decembrie. Pe 1 ianuarie, sistemul calculează Royal Stars pe care ea le-a acumulat în timpul lunii decembrie şi îi determină noul său statut pentru luna ianuarie. Contorul Royal Stars este adus la zero iar din acest punct ea începe să acumuleze puncte care o vor ajuta să îşi upgradeze sau să îşi menţină statutul său pe luna Februarie.
 • Example 3: Upgradare \ atingerea rangului de Joker şi posibile retrogări La începutul luni ianuarie, Chris este un Royal King. Pe 15 ianuarie Chris acumulează 1400 de Royal Stars şi devine un Royal Joker. Perioada rangului durează 3 luni, inclusiv luna curentă în care a fost upgradat. De aceea contorul rangului său va fi verificat de abia pe 1 mai (dacă nu este upgradat).
  Dacă Chris strânge 1400 de stele în luna aprilie, el îşi va menţine statutul de Royal Joker pentru următoarele trei luni.

   

  Colac de salvare
  Rangurile de top de la Royal Stars Club se bucură de o opţiune special care îi ajută să-şi menţină rangul chiar dacă ei nu au fost atât de activi în luna corespunzătoare (vacanţă, motive personale, etc).

  De aceea, în cazul în care Chris a acumulat mai puţin de 1400 în timpul lunii aprilie, sistemul îi va verifica totalul stelelor acumulate de-a lungul celor 3 luni trecute. Dacă Chris a strâns 4.800 de stele sau mai mult în perioada rangului, el îşi va păstra statutul său de Royal Joker pentru încă o perioadă. Dacă nu, el va fi retragadat imediat la statutul de Royal King.

 • Example 4: Upgradare Diamond – Acumulare pe viaţă Janet este un jucător loial care joacă la software-ul RemiRoyal de peste doi ani. În acest timp ea a oscilat între diferite statuturi.
  În noul şi actualul Royal Stars Club, jucătorii loiali care joacă de mult (de la Royal King în sus) ajung să îşi upgradeze statutul lor de club la rangul de Royal Diamond doar o singură dată, prin atingerea sumei acumulări pe viaţă de 21.000 de Royal Stars.
  De aceea, dacă Janet ajunge să acumuleze 21.000 pentru acumularea pe viaţă pe 8 iunie şi dacă deţine la momentul respectiv statutul de Royal King / Joker, pe data de 1 iulie ea va trece la rangul de Royal Diamond. Poate păstra acest statut pe o perioadă de 6 luni şi se poate bucura de beneficiile acestuia pe tot parcursul perioadei.
  După cele 6 luni, sistemul îi va verifica activitatea ultimei luni. Dacă va colecta 8000 de stele sau mai mult, ea îşi va păstra statutul. Dacă nu, sistemul va verifica dacă a acumulat 40.000 sau mai mult în ultimele 6 luni. Dacă da, îşi va păstra statutul. În cazul în care nu a reuşit, ea va fi retrogradată imediat la rangul de Royal Joker.

Recompense

Tabelul de mai jos arată cu cât este premiat fiecare rang precum şi beneficiile atingerii celui mai mari rang.

  Royal Duke Royal Jack Royal Queen Royal King Royal Joker (VIP) Diamond (Elite)
Acces la turnee multiple  v v  v  v  v  v 
Reîncărcare bonusuri  v v  v  v  v  v 
Manager personal de cont          v  v
Bonusuri Personale          v  v
Turnee VIP speciale          v  v
Royal Stars transformate în bani        v  v  v
Upgrade Diamond – acumularea pe viaţă        v  v

Transformaţi-vă stele în bani!

Atunci când ajungeţi la rangul de Royal King vă puteţi transforma instant punctele Royal Stars acumulate în bani. Vizitaţi secţiunea “Royal Stars Club” din Casieriei pentru a afla despre opţiunile de transformare.

Turneele de Royal Star

Participaţi la turneele noastre speciale de Royal Stars în care puteţi intra pe bază de Royal Stars şi câştigaţi bani pe care îţi puteţi retrage!

Rangul menţionat în tabelul de lângă fiecare turneu, specifică rangul minim necesar pentru a intra la turneu.

Turnee rapide

 Nume masă  Joc Jucători  Intrare
(Royal Stars)
Plată Rang
 Royal Stars 1$ Remi 51  4  250  1$  Duke
 Royal Stars 5$ Remi 51  4  700  5$ Queen
 Royal Stars 10$ Remi 51  4  1000  10$  Jokers

Turnee săptămânale de multi mese

Ziua Ora Joc Intrare
(Royal Stars
Plată Rang
Sambata 18:00 GMT Remi 51 300 100$ Jacks
Decembrie
14th
&
Decembrie
28th
18:00 GMT Remi 51 500 300$ Jokers

* Verifică în mod constant în foaier pentru a afla despre schimbările aduse programului.

Termeni & condiţii

Participarea la Royal Stars Club de la RumyRoyal este condiţionată de acceptarea întregii liste de termeni de mai jos:

 1. Caliatatea de membru la Royal Stars Club este disponibilă gratuit numai pentru deponenţi pe bani reali şi este condiţionată de către acceptul ţărilor lor de a participa la turneele de jocuri câştigătoare de premii în bani reali. Unele jurisdicţii nu permit un asemenea tip de apartenenţă şi de aceea jucătorii din acele ţări nu pot participa la acest program.
 2. RemiRoyal îşi rezervă dreptul de a accepta sau de a refuza participarea indivizilor la programul de loialitate al Royal Stars Club, la propria sa discreţie, în orice moment, fără o notificare în prealabil.
 3. Calitatea de membru la Royal Stars Club se limitează numai la conturile individuale şi numai deţinătorii conturilor sunt eligibili pentru beneficiile pe care acesta le oferă.
 4. Upgaradările se fac în mod automate în timp de 24 de ore.
 5. Dacă acumulaţi punctele necesare de Royal Stars pentru acumularea pe viaţă pentru rangul de Royal Diamond, upgradarea va fi realizată numai la începutul lunii viitoare şi nu imediat. Reţineţi: numai rangurile de Royal King şi Royal Jokers pot beneficia de acest beneficiu – numai o dată.
 6. Intrarea la turneele Royal Stars este condiţionată de îndeplinirea de către jucător a ambelor cerinţe, atât a rangului minim cât şi a  soldului de Royal Stars.
 7. Puteţi răscumpăra punctel Royal Stars în bani, dacă aveţi numărul potrivit de Royal Stars şi dacă sunt la un anumit rang (de la King în sus). Acest lucru se face în incinta Casieriei în secţiunea “Royal Stars Club”.
 8. Atunci când Royal Stars sunt răscumpărate la cerere, soldul dvs. de Royal Stars va fi debitat cu numărul de puncte răscumpărate iar sodul dvs. pe bani reali va fi creditat cu suma de bani corespunzătoare. Aceşti bani vor fi disponibili numai pentru jocurile pe bani şi / sau retrageri.
 9. Recompensele în bani pot fi cerute oricând în timpul unei luni calendaristice şi numai pentru sumele care apar în interiorul Casieriei.
 10. Reţineţi: Royal Stars pot fi răscumpărate în bani sau folosite pentru a intra în turnee şi alte activităţi în concordanţă cu termenii şi condiţiile de mai jos într-un interval de 90 de zile din momentul în care au fost colectate. După acest timp RemiRoyal le poate deduce din soldul dvs. fără a vă notifica în prealabil.
 11. RemiRoyal îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a anula termenii şi condiţiile pentru Royal Stars Club, promoţiile şi turneele, atunci când aceştia doresc, oricând şi fără a vă notifica în prealabil.
 12. RemiRoyal îşi rezervă dreptul de a anula calitatea de membru a jucătorilor care abuzează de program sau care încalcă termenii şi condiţiile acestui program sau ale acestui site, caz în care, toate Royal Stars şi alte beneficii vor fi anulate şi neavenite.
 13. Termenii generali de utilizare de la RemiRoyal se aplică şi acestui program.
 14. Orice decizie luată de către conducerea RemiRoyal în ceea ce priveşte programul Royal Stars este definitivă şi nediscutabilă.