Jackpot 777

Jucaţi la mesele de 777$ Jackpot care sunt localizate în tab-ul “Turnee rapide” şi câştigaţi mult râvnitul premiu în bonus de 777$!

Când acumulaţi 4 câştiguri consecutive – puteţi revendica premiul jackpotului! La care aveţi posibilitatea de a alege să vă opriţi sau de a continua până la al-5-lea, al-6-lea sau al-7-lea câştig consecutiv pentru a revendica un premiu şi MAI MARE!

Numârul Câştiguri Premiu
7 777$
6 350$
5 100$
4 50$

Mesele cu Jackpot

Nume masă Miză Joc
777$ Jackpot (R)(T) 7$ Remi 51
777$ Jackpot (R)(T) 7$ Remi 40

Revendicaţi-l

Toate jocurile trebuie să aibe loc în termen de 48 de ore de la primul câştig. Pentru a revendica un jackpot, trimiteţi un e-mail la support@remiroyal.ro cu data primului câştig de la masa cu jackpot. Banii vor fi depuşi în contul dvs. în termen de o zi lucrătoare.

Termeni şi condiţii

 1. Această ofertă este diponibilă numai în această lună.
 2. Nu uitaţi: Dacă un jucător pierde un joc înainte ca el sau ea să revendice bonusul, succesiunea lor va fi resetată. Momentul în care jucătorul şi-a depus cererea lui sau a ei de revenicare, de asemenea, va fi verificat înainte ca bonusul să fie acordat. Numai pierderile de la mesele cu jackpot vor afecta eligibilitatea dvs.”
 3. Bonusurile Jackpot se vor acorda până ce vor atinge un total de 2000$. Din acel moment nu vor mai fi acordate bonusuri Jackpot pentru restul perioadei promoţionale iar mesele cu Jackpot nu vor mai fi valabile în foaier.
 4. Bonusul nu va fi acordat în cazul în care doi sau mai mulţi jucători complotează pentru a obţine un număr de victorii la rând. Jocurile cerute pentru revendicarea bonusului vor fi verificate pentru fraudă. Un joc fraudulos înclude “soft play” (jucaţi pentru a nu câştiga), conturi multiple şi orice activitate interziză stipulată în articolul 3 din termenii generali de utilizare.
 5. Dacă un jucător cere retragerea unui premiu după 4 / 5 / 6 / 7 câştiguri consecutive, atunci succesiunea lui va fi resetată. Dacă doreşte să concureze pentru mai multe premii cu Jackpot trebuie să o i-a de la capăt.
 6. Jucătorii care au aceeaşi adresă de IP, adresa fizică sau alte informaţii asemănătoare, nu pot juca împreună în această promoţie iar jocurile jucate împreună nu vor fi valide în scopul revendicări bonusului.
 7. Dacă doi sau mai mulţi jucători pretind un bonus nerevendicat în acelaşi timp şi numai un bonus de 50$ / 100$ / 350$ / 777$ este valabil, bonusul va fi acordat jucătorului care la pretins primul în funcţie de data şi ora email-ului trimis.
 8. Dacă un joc se termină prematur ca rezultat al unei probleme tehnice, starea jocul va fi stabilită conform politicii noastre de anulare a jocului şi nu se va lua în considerare nici ca victorie nici ca pierdere, în scopul acestei promoţii.
 9. Jucătorii care nu vor respecta etichetele de comportament ale chat-ului de la RemiRoyal vor fi imediat eliminaţi de la turneu iar orice câştiguri vor fi nule şi neavenite.
 10. Termenii de utilizare de pe site-ul  www.RemiRoyal.ro şi din aplicaţia RemiRoyal, de asemenea, se aplică acestei promoţii.
 11. Conducerea îşi rezervă dreptul de a modifica sau anula această promoţie în orice moment, fără o notificare prealabilă.