5$ Bonus Gratuit

Descarcă Acum

Încasaţi-vă bonus acum:

 1. Deschideţi software-ul Remi.
 2. Întraţi în “Casierie”.
 3. Completaţi cu informaţiile solicitate şi introduceţi codul de bonus: 5EUROBONUS
 4. De îndată ce vă veţi valida adresa de mail, veţi primi 5$ direct în contul tău!

După ce aţi primit bonusul căutaţi mesele mov (W) din foaier unde vă puteţi folosi bonusul gratuit & juca pe bani reali.

Termeni & condiţii

 1. Această oferă este valabilă numai pentru această lună.
 2. Bonusul este dat doar o singura data per cont/adresa de reşedinţă.
 3. Jucătorii care abuzează de această regulă, sau încearcă să se angajeze în activităţi frauduloase – inclusive înregistrarea de mai multe conturi, vor fii banaţi de la Remi Royal imediat iar conturile lor vor fii închise definitiv.
 4. Ca să primească acest bonus cerem jucătorilor să ne furnizeze detaliile de contact exacte. Conturile care nu conţin informaţii valide vor fii închise iar toate câştigurile vor fii anulate.
 5. Reţineţi: Solicităm jucătorii să efectueze o depunere de minim 10$ pentru a-şi putea retrage câştigurile.
 6. Cerem jucătorilor să joace cel puţin 30 de jocuri în “Mod Real” înainte de a efectua o retragere. Jucarea în modul real este disponibil în concordanţă cu regulile site-ului; jucătorii care nu au efectuat încă prima depunere pot juca numai la “mesele Welcome” (Marcate cu (W) si colorate în mov în foaier) până când vor îndeplini condiţiile.
 7. Jucătorii nedepunători care colectează bonusul de 5$ li se va permite să participe la Mesele Welcome (W) din Modul Real pentru o perioadă de 20 de zile de la înregistrare. După această perioadă jucătorilor li se va solicita să efectueze o depunere pentru a putea continua să joace în modul real. Fondurile câştigate în această perioadă vor rămâne în conturile jucătorilor.
 8. Reţineţi că puteţi vedea numărul de jocuri pe care le-aţi jucat în Casierie.
 9. Conducerea îşi rezervă dreptul de a modifica sau anula această promoţie în orice moment, fără nici o notificare prealabilă.