Burraco Champion

Joacă în oricare dintre tabelele de culoare verde Burraco Champion Quick Tourney și adună puncte pentru a ajunge în partea de sus a clasamentului. Primii 10 jucători vor câștiga premii în bani în fiecare săptămână cu un mare premiu de 100$.

Leader Board

Rang Premiu
1 100$
2 50$
3 25$
4 15$
5 10$
6-10 Loc gratuit la 500 Lucky Dollar (G)

Tabele și distribuire de puncte

Joc Buy-In Jucatori Puncte
Burraco 11$ 2 1
Burraco 22$ 2 2
Burraco 33$ 2 3

Termeni și Conditii

  1. Concursurile Campione di Burraco sunt deschise numai membrilor depunători.
  2. Concursuri clasaților vor avea loc în timpul relevant menționat mai sus. Mesele de evenimente pot fi deschise cu câteva ore înainte după ora evenimentului, însă jocurile în cauză vor conta pentru premii numai în timpul specificat mai sus.
  3. Numărul de premii pe care fiecare jucător îl poate colecta nu este limitat; jucătorii sunt invitați să joace și să câștige cât mai multe premii posibile.
  4. Numele câștigătorului și distribuția premiilor vor fi publicate pe aplicație și pe pagina câștigătorul în termen de 24 de ore de la sfârșitul provocării săptămânale.
  5. Premiile vor fi acordate automat la sfârșitul provocării. În caz de egalitate, în rangurile care acordă premii în bani, jucătorii care împart același rang vor împărți valoarea premiului. În caz de egalitate, în rangurile care acordă voucher, sistemul va premia toți jucătorii de rang 6-10 cu vouchere relevante, cu toate acestea, se va respecta regula de un total de 30 de premii pe întregul clasament.
  6. În interesul unui joc corect noi cerem jucătorilor sa joace cel puțin 20 de jocuri de orice fel înainte de a face o retragere.
  7. Orice jucător găsit folosind mai multe conturi pentru a intra în aceste turnee sau angajarea în orice activitate frauduloasă vor avea conturile închise si toate câștigurile vor fi nule.
  8. Condiții de utilizare pe www.RummyRoyal.com și în aplicația RummyRoyal, se aplică, de asemenea, la această promoție.
  9. În caz de egalitate între doi sau mai mulți jucători, numărul total de victorii pentru fiecare jucător va fi utilizat pentru a determina rangul lor. De exemplu, Jucătorul A și B au amândoi 30 de puncte în clasament. Jucătorul A are 10 victorii și 10 pierderi, și jucătorul B are 5 victorii și 20 de pierderi. În acest caz, Jucătorul A va fi clasat mai sus decât Jucătorul B.
  10. Conducerea își rezervă dreptul de a modifica sau anula această promoție în orice moment fără o notificare prealabilă. În plus, aceasta își rezervă dreptul de a folosi datele turneelor “pentru nevoile de publicare și de publicitate.