Promoții

Bun venit la paginile noastre de promo

Aici puteţi găsi toate informațiile importante despre beneficiile speciale ale noilor noștri depunători, dar și detalii despre promoțiile atractive pe care noi le oferim zilnic jucătorilor noștri. Reţineţi, în fiecare săptămână un email va fii trimis către dvs cu detalii despre promoția săptămânii. Promoțiile noastre săptămânale îţi vor oferi o mulţime de chilipiruri!

Bun venit la RemiRoyal!

Noi nu credem că începuturile trebuie să fie dificile. Veniţi şi bucuraţi-vă de tot ceea ce RemiRoyal are de oferit noilor săi membrii.

Jucători Noi

5$ Bonus Gratuit

RummyRoyal oferă un bonus gratuit fără depunere necesară, de 5$ fără nici un risc și fără obligații, poți să te joci remi online, cu chips-uri reale gratuite și să câștigi bani reali.

200$ Bonus De Bun Venit

RummyRoyal oferă un bonus special de bun venit pentru noii jucători. Descoperă ceea ce poți obține dacă te înscrii pe bani reali în comunitatea noastră de jucători de remi.

Noi Deponenții 100$ Jackpot

Ca un nou jucător la RummyRoyal puteți juca la RummyRoyal la mesele speciale cu Jackpot de 100$ , terminați 3 jocuri pe primul loc consecutiv și revendicați premiile în bani.

Freeroll-Uri

Aflați mai multe despre Freeroll-uri promoționale RummyRoyal, jucătorii noi depunători putând participa la un Turneu unde câștigătorul ia totul și concura pentru un premiu de 250 dolari!

Promoții în curs

Burraco Champion

Joacă la mesele Burraco Champion Quick Tourney și câștigă puncte pentru a ajunge în topul Burraco Champion liderilor. Primii jucători vor câștiga premii în bani.

Super Board

Întotdeauna ai visat să devii un super erou? Acum este șansa ta cea mare! Joacă la mesele Super Board Turneu rapid și câștigă premii în bani.

Samurai Challenge

Urmați calea Samurai Warrior și concurați în provocări de zi cu zi! Pentru a ajunge în topul clasamentului și a câștiga premii zilnice.

Jackpot 777

Joacă la Jackpotul de 777 dolari la Turnee cu mese rapide și pune-ți mâinile pe uriașele premii bonus cash! Începe să joci remi și revendică premiul jackpot!

Dolarul Norocos

RummyRoyal organizează un turneu săptămânal dolar norocos în care puteți câștiga 500 dolari cu un buy-in de un dolar. Aflați mai multe despre această promoție specială aici.

Royal Stars Club

RummyRoyal Royal Stars Club este destinat pentru jucătorii fideli din comunitatea RummyRoyal, jucători loiali ce pot primi bonusuri suplimentare și chips-uri gratuite, cadouri speciale și tratament VIP, află mai multe despre Royal Stars Club aici.

Invită Un Prieten

Invită-ți prietenul tău să se alăture comunității rummy RummyRoyal. Aflați cum vă puteți invita prietenii să se alăture RummyRoyal pentru a obține cadouri și recompense pentru fiecare prieten pe care îl invitați.