Transfer Bancar

Rețineți: avem nevoie de o documentație completă înainte de a prelucra retrageri prin această metodă pentru prima dată. Această procedură se face o singură dată, înainte de a prelucra prima retragere prin această metodă.

Retragere prin transfer bancar

Urmați pașii de mai jos pentru a retrage fonduri din contul dvs. RummyRoyal prin transfer bancar:

  1. Intrați la Casier.
  2. Faceți clic pe butonul “Retragere”.
  3. Faceți clic “Retragere acum” butonul de la partea de transfer bancar.
  4. Introduceți suma dorită și faceți clic pe “Trimite”.

Asigurați-vă că introduceți o adresă de e-mail validă astfel încât să vă putem contacta cu privire la câștiguri, dacă este necesar.

Politica de Retragere de la RummyRoyal prin Transfer Bancar

La solicitarea retragerii dumneavoastră, vă va fi trimisă o notificare prin e-mail care vă informează că tranzacția dumneavoastră a fost aprobată. Retragerea va fi în așteptare 1-3 zile lucrătoare de la momentul în care ați plasat-o. În acest timp, puteți inversa retragerea vizitând secțiunea “Inversare Retragere”. Astfel, taxa de procesare plătită la cererea de retragere va fi creditată înapoi în cont. Vă rugăm să rețineți că suma minimă pentru retrageri prin transfer bancar este de 400$ / € / £.

În scopul de a asigura identitatea și a facilita procesarea primei retrageri la RummyRoyal în contul bancar corect, avem nevoie să ne trimiteți o documentație standard. Pentru a vedea detaliile documentației necesare, faceți clic pe link-ul “Documentație” situat la pagina Retragere prin transfer bancar. De îndată ce vom primi documentația completă, retragerea va fi procesată complet în termen de 14 zile lucrătoare.

Vă rugăm să notați: RummyRoyal nu este responsabil pentru taxele de conversie percepute de bancă. Sunteți singurul responsabil pentru orice taxe aplicabile, care pot fi de plătite pe câștigurile tale.