Neteller

Depozit Neteller 
NETeller este un furnizor acreditat de servicii de e-portofel, care vă oferă o modalitate sigură și rapidă de a transfera fonduri către și din contul dvs. RummyRoyal. Deschiderea unui cont NETeller este rapidă, ușoră și gratuită Click aici pentru a deschide un cont NETeller.
NETeller nu este în prezent disponibil pentru jucătorii din SUA. Dacă sunteți un rezident din această țară vă recomandăm să alegeți una dintre metodele alternative de plată pe care le avem de oferit.
Alimentați-vă contul NETeller:

 1. Du-te la www.NETeller.com
 2. Conectează-te.
 3. Faceți clic pe tabul depozitelor.
 4. Alegeți una dintre opțiunile de depozit: Card Visa, Ideal, depozit bancar sau transfer, Electronic Fund Transfers, Cash Advance sau Payday Loan, FCash Deposit, InstaCash EFT.

Alimentați-vă contul NETeller cu un card de credit:

 1. Faceți clic pe “FăDepozit cu Card de credit ” de la sfârșitul paginii pentru a merge la pagina de procesare a cardului de credit.
 2. Vor fi deja furnizate numele și informațiile de adresă.
 3. Introduceți informațiile cardului de credit și suma pe care doriți să o depuneți.
 4. Faceți clic o singură dată pe butonul “Process”.
 5. Va dura câteva secunde pentru a procesa cererea, și o dată aprobată, fondurile vor fi disponibile imediat în contul NETELLER.

Depozit prin cont NETeller

Urmați pașii de mai jos pentru a depozita fondurile în contul dvs. RummyRoyal prin NETeller:

 1. Intrați la Casier.
 2. Faceți clic pe butonul “Depunere”.
 3. Faceți clic pe butonul “Depuneți acum”, la secțiunea NETeller.
 4. Introduceți cont ID Neteller, ID-ul Secure, suma și codul bonus dorit, dacă aveți,faceți clic pe “Submit” și începeți să jucați

Retragerea prin Neteller

Politica de retragere RummyRoyal prin NETeller 
După ce cereți retragerea, veți primi o notificare de e-mail care vă informează că tranzacția a fost aprobată. Retragerea va fi suspendată timp de 72 de ore de la momentul în care ați plasat-o. În acest timp, puteți inversa retragerea vizitând secțiunea “Inversare Retragere”. Contul dvs. NETeller va fi creditat cu banii în termen de 5 zile lucrătoare.
Vă rugăm să rețineți: metoda de retragere este determinată de metoda de depunere. De aceea, dacă ați folosit contul NETeller pentru a efectua o depunere, această metodă de plată va fi utilizată ca metodă de retragere.
Retragere prin NETeller

Urmați pașii de mai jos pentru a retrage fonduri din contul tău RummyRoyal prin NETeller:

 1. Intrați la Casier.
 2. Faceți clic pe butonul “Retragere”.
 3. Faceți clic pe butonul “Retragere Acum”, la secțiunea NETeller.
 4. Introduceți ID Cont NETeller, cantitatea dorită și faceți clic pe “Submit”.

Primește câștigurile în contul NETeller 
În cazul în care doriți să se retragă câștigurile în contul dvs. NETeller în timp ce depozitarea inițială a fost prin card de credit sau debit, vizitați pagina de retragere NETeller din interiorul Casieriei și faceți cererea de retragere, folosind această metodă.
Notă: avem nevoie de o documentație completă înainte de a procesa retragerile de bani depuse inițial prin intermediul cardului de credit/debit pentru prima dată.