ClickandBuy

Depozit ClickandBuy

ClickandBuy este unul dintre cei mai importante sisteme de plăți pe internet. Mai mult de 7.000 de comercianți beneficiază de acest serviciu complet în 26 de țări, care include 21 de valute diferite și 43 de metode de plată diferite. ClickandBuy este utilizat de Apple iTunes, Skype, MSN, T-Online, Electronic Arts, Meetic, Playboy, SanDisk, Yamaha, UNICEF și multe altele. Click aici pentru a deschide un cont ClickandBuy.

Depozit prin ClickandBuy

Urmați pașii de mai jos pentru a depune fonduri în contul dvs. RummyRoyal prin ClickandBuy:

  1. Introduceți Casier.
  2. Faceți clic pe butonul “Depunere”.
  3. Faceți clic pe butonul “Depunere Acum,” la sectiunea ClickandBuy.
  4. Completati detaliile solicitate, faceți clic pe “Submit” și începeți să jucați!

ClickandBuy Retragere

Politica de retragere RummyRoyal pentru ClickandBuy

La solicitarea retragerii dumneavoastră, vă va fi trimisă o notificare prin e-mail care vă informează că tranzacția dumneavoastră a fost aprobată. Retragerea va fi suspendată timp de 72 de ore de la momentul în care ați plasat-o. În acest timp, puteți inversa retragerea vizitând secțiunea “Reversare Retragere” la casierul dumneavoastră. Contul dvs. ClickandBuy va fi creditat cu banii în termen de 5 zile lucrătoare.
Vă rugăm să rețineți: metoda de retragere este determinată de metoda de depunere. Prin urmare, dacă ați folosit contul ClickandBuy pentru a face depozitul, această metodă de plată va fi utilizată ca metodă de retragere.

Retragere prin ClickandBuy

Urmați pașii de mai jos pentru a retrage fonduri din contul dvs. RummyRoyal prin ClickandBuy:

  1. Introduceți Casier.
  2. Faceți clic pe butonul “Retragere”.
  3. Faceți clic pe butonul “Retragere acum”, la sectiunea ClickandBuy.
  4. Introduceți informațiile necesare și faceți clic pe “Trimite”.

Primește câștigurile în contul tău ClickandBuy

În cazul în care doriți să se retragă câștigurile în contul dvs. ClickandBuy în timp ce inițial depozitarea a fost prin card de credit sau debit, vizitați pagina de retragere ClickandBuy din interiorul Casieriei și puneți o cerere de retragere, folosind această metodă.

Notă: avem nevoie de o documentație completă înainte de prelucrarea retragerilor de bani depuse initial prin intermediul cardului de credit/debit pentru prima dată.