Strategie Gin Oklahoma

Descarcă Acum

Familia de jocuri Rummy online conţine o varietate de jocuri care sunt toate bazate pe priceperea jucătorilor şi pe abilităţile lor strategice. Oklahoma (şi versiunea sa originală, Gin) este unul dintre jocurile dominante şi bine cunoscute în industrie, şi este, de asemenea, adorat de fanii de poker din întreaga lume. Pentru a juca Oklahoma Gin bine, trebuie urmate o serie de strategii și, de asemenea, unele principii strategice care, atunci când sunt urmate, vor permite fiecărui jucător să-și îmbunătăţească performanţele şi să formeze eventual mâna câștigătoare.

Vigilenţa – Oklahoma este un joc rapid și dinamic. Ca atare, se pot crea răsturnări de situație între jucători în orice moment al jocului. Un jucător care stă concentrat suficient de mult timp, probabil, va avea o şansă mai bună de câștig şi capacitatea de a analiza starea adversarilor. Un jucător concentrat nu va spera să vadă cărţile care au fost deja decartate în teancul de decartare, şi va şti când este cel mai bun moment pentru a scăpa de cărțile mari.

Teancul de decartare – în fiecare tur jucătorii decartează la rândul lor cărțile de care nu au nevoie. Un jucător care urmărește cărţile decartate va avea două avantaje. În primul rând, va şti ce cărţi au ieșit deja din joc. În al doilea rând, jucătorul va avea un indiciu cu privire la cărţile de care adversarii săi nu au nevoie.

Tragerea – Oklahoma Gin online este jucat cu un singur pachet de cărţi. Prin urmare, este important să ne amintim ce cărți au fost decartate şi să folosim oportunităţile de a trage cărți pentru a completa formațiile deja existente. La începutul jocului, vă recomandăm să trageți din pachet, în scopul de a vă preveni adversarii să ştie de ce cărţi aveți nevoie.

Decartarea – la sfârşitul fiecărui rând, jucătorii vor decarta o carte în suprafaţa de decartare. De obicei, cartea care este cel mai puțin utilă va fi decartată, dar, pentru că decartarea oferă informaţii concurenţilor despre cărțile pe care un jucător le are în mână, se recomandă cântărirea cu atenție a alegeriii cărții de decartre. Cu cât sunteți mai înaintați în joc, cu atat mai mare ar trebui să fie valoarea cărții pe care o decartați, în scopul de a vă reduce numărul de pierderi potenţiale din final. Dacă jucătorul al cărui rând este a luat o carte de o anumită culoare – nu vom arunca o altă carte consecutivă de aceeași culoare pentru a evita să ne ajutăm adversarul să alcătuiască formații şi, de asemenea, pentru a avea cărți de lipit în cazul în care oponentul ar face knock.

E preferabil ca jucătorii care intenționează să iasă prin knock să facă acest lucru într-un stadiu cât mai incipient al jocului, în scopul de a-și reduce riscul să fie bătuți prin undercut de un oponent, ceea ce i-ar putea costa 25 de puncte de penalizare suplimentare.

* Pont – Puteţi juca toate jocurile de Gin Remi și de Oklahoma folosind cărți sau piese de Tiled Rummy. Oricare dintre liniile strategice prezentate pot fi folosite pentru ambele opţiuni de joc.

Acestea au fost câteva sfaturi strategice care dau rezultate în orice joc de Oklahoma Gin. Aderarea la aceste principii vă poate oferi un avantaj semnificativ faţă de adversarii dv., sau cel puţin vă va îmbunătăţi rezultatele generale ajutându-vă să câştigați jocul.

Rețineți – pagina noastra de Strategii de Oklahoma Gin nu conţine toate ponturile strategice de Oklahoma Gin, dar aceste ponturi prezentate vă pot oferi un avantaj clar.