Oklahoma Turnee Gin

Descarcă Acum

RemiRoyal organizează diferite turnee zilnice, în cadrul cărora jucători din întreaga lume concurează unii împotriva celorlalți, pentru diverse premii și beneficii. Având în vedere diversitatea comunității de Oklahoma, turneele sunt disponibile în multe formate, permițând fiecărei persoane să-și găsească turneul potrivit.

Turnele noastre cu masă unică au fost create astfel încât 2-4 jucători să concureze, unul împotriva celuilalt, pentru o parte din fondul de premiere. Turneele cu masă unică oferă jucătorilor distracție maximă prin simplitatea şi prin ritmul rapid al jocului. Aceste turnee se desfașoară 24/7 şi pot fi găsite în cadrul lobby-ului, prin apăsarea butonului “Turneu cu masă unică”. Pentru un program complet, puteți vizita pagina “Turnee Programate”. Scopul principal al acestui format de turneu este acela de a permite jucătorilor să concureze spre câştigarea unui premiu mult mai mare. Fiecare turneu îşi are propriul sistem de premiere, care indică, în mod exact, modul de împărțire a premiului în concordanță cu performanța jucătorilor de-a lungul întregului turneu.

Printre alte turnee, veți putea să jucați în freerolls (turnee fără taxe de înscriere), cu recompense în bani şi fonduri de premiere mărite, turnee de calificare pentru evenimente mai de amploare, mese pentru începători, turnee pentru jucători VIP şi multe alte evenimente care transformă camera de joc într-un loc interesant şi dinamic, 24 de ore pe zi.

Oklahoma Gin se joacă în 2-4 jucători, lucru care îl transformă într-o activitate socială dinamică, online sau offline! Pentru a maximaliza experiența de joc, au fost integrate multe caracteristici şi elemente din viața reală, pentru a crea cele mai interesante camere de joc de Oklahoma Gin. Toate aceste elemente alcătuiesc platforma perfectă pentru turnee online de Oklahoma Gin cu mese multiple, turnee interesante şi atractive!

Ideea generală a Turneelor de Oklahoma Gin cu mese multiple este aceea de a reuni un număr mai mare de jucători, care să concureze unul împotriva celuilalt, într-un număr mai mare de mese, în cadrul cărora, în orice etapă, jucătorii slabi părăsesc turneul. Jucătorii finaliști concurează pentru premiile cele mai mari într-o masă decisivă. Înainte de a vă înscrie la un turneu cu mese multiple, citiți cu atenție secţiunea “Regulile Turneelor”.

Fiecare turneu, indiferent de tipul său, are un sistem de reguli rigid şi predefinit, ce permite doar anumitor jucători să participe şi să concureze pentru diverse premii. Jucătorii pot alege să joace folosind cărţi sau piese de Tiled Rummy, o dată ce și-au deschis un cont pe website.

RemiRoyal este disponibil gratuit, însă participarea în turnee online cu mese multiple este disponibilă doar membrilor deponenți, cu excepția cazurilor în care se menționează altfel. Vreți să participați la numeroase turnee de Oklahoma Gin? Nu trebuie decât să vizitați pagina de descărcare şi să vă instalați pe computerul personal versiunea proprie şi gratuită a jocurilor noastre!