Strategia Okey

Descarcă acum

Okey este un joc care combină abilitățile cu norocul deopotrivă, precum la mahjong, oferind un echilibru perfectă între suspans și tensiune, pe masură ce jucătorii continuă să joace jocul. Deși jocul este relativ ușor de învățat, există anumite ponturi care trebuie luate în considerație, pentru a primi maximum de satisfacție atunci când jucați Okey.

Ce este Okey?

Jocul cunoscut sub numele de Okey devine din ce în ce mai popular pe măsură ce jucătorii încep să descopere tot ceea ce jocul are de oferit. Pentru cei care nu sunt familiari cu jocul, acesta este o variantă a jocului de Remi online, originară din Turcia. Jocul este jucat de către 4 jucători, cu 106 piese. Jucătorii primesc cărţi cu o culoare şi cu un număr pe ele. Aceștia încearcă să creeze o mână formată din aceleași piese şi culori sau 7 perechi cu aceeaşi culoare şi valoare numerică.

Ponturi pentru joc

Sunt foarte multe ponturi pentru jocul de Okey online şi rămâne la latitudinea jucătorului să le aleagă pe cele pe care vrea să le foloseasca și pe care nu. Cu toate acestea, există anumite ponturi practice, care formeză, cu siguranță, o strategie Okey câştigatoare.

În primul rând, nu încercați să câștigați obținând 7 perechi, în afară de situația în care acest lucru pare posibil. Veți irosi foarte mult timp încercând să formați seturile de cărţi potrivite, doar pentru a câştiga câteva puncte extra. Fiți conștient că Okey este un joc care se joacă în runde, şi o victorie nu înseamnă că veți continua să câștigați. Plănuiți să rămâneți în joc pe termen lung, şi în felul acesta, veți fi sigur de reușită.

Încercați să acordați atenție pieselor care au fost decartate. Acest lucru vă permite să știți ce s-a decartat deja pentru a nu aștepta o carte care nu va veni niciodată. De asemenea, acest lucru vă arată ce cărţi rămân în pachet şi ce ar putea să aibă în mână oponenții. În felul acesta vă puteți juca atacul şi puteți “lovi” când oponenții se așteaptă cel mai puţin.

Nu acordați prea multă importanță mesei de joc pentru că nu veți vedea ce se întâmplă în jurul dvs. Acordați atenție la ceea ce oponenții fac şi cunoașteți-le obiceiurile. Dacă sunt nervoși, s-ar putea să nu aibă o mâna bună. Este important să fiți atent la orice mutare a fiecărui jucător.

În final, nu vă temeți să vă asumați riscuri. Dacă jucați sigur, nu veți fi niciodată în stare să vă asumați riscurile necesare pentru a câştiga. În timp ce Okey necesită răbdare, uneori jucătorii care îşi asumă riscuri sunt cei care câştigă premiul cel mare. Cel mai bun moment pentru a vă asuma riscuri este atunci când încă învățați despre joc. În felul acesta, nu va fi o pierdere mare dacă nu veți avea succes.

Jucați pentru a câştiga

Acum, când știți cum să jucați Okey online, puteți juca cu mai multă încredere decât înainte. Dezvoltându-vă o strategie câștigătoare a jocului de Okey, veți putea să treceți la nivelul următor. Nu după mult timp, veți putea juca în turnee online de Okey și veți avea șansa să câștigați sume mari de bani, în timp ce veți folosi strategiile pe care le-ați învățat.