Reguli Mahjong

Joaca Gratuit

Învățarea modului de joc de Mahjong poate reprezenta o provocare, însă poate fi și o experiență satisfăcătoare. Este un joc chinezesc tradițional, adus în America pentru prima dată în anii 1920. Ca și în cazul tuturor jocurilor de cărți și a altor jocuri online, învățarea regulilor jocului de Mahjong este foarte importantă. Alte jocuri de Remi, precum Tripoley de exemplu, sunt un pic mai ușor de înțeles decât Mahjong și nici nu există atât de multe variații. Cu toate acestea, un jucător experimentat va fi capabil să facă diferența între jocurile de Mahjong American, Mahjong Japonez și Mahjong Chinezesc.

Regulile jocului de Mahjong online stabilesc baza jocului şi permit jucătorilor să se poziționeze la locul potrivit, să construiască peretele, să joace jocul, să obțină puncte şi să urmeze toate celelalte proceduri presupuse de jucarea corectă a jocului.

Cea mai populară grupare a jucătorilor este în patru, însă se poate juca și în doi, trei sau cinci jucători. Un joc complet constă în 16 mâini de joc, derulate pe parcursul a 4 runde. Acestea sunt numite după cele patru puncte cardinale Est, Sud, Vest şi Nord, în această ordine specială. Jucătorul cu cel mai mare punctaj obținut prin aruncarea unui zar începe primul.

Înainte de a începe jocul, piesele sunt aranjate sub forma unui perete cu 4 părți, cu 38 de piese în fiecare punct cardinal sau direcție. Înainte de asta, “Charleston” trebuie jucat! Nu dansul, ci schimbarea pieselor între jucători astfel încât fiecare jucător să aibă cele mai bune piese posibile. Regulile jocului de Mahjong online sunt ușor de accesat şi trebuie îndelung studiate înainte de a vă implica într-un joc cu bani. Pentru turneele internaționale de Mahjong online au fost stabilite reguli noi. Mahjong este acum un sport internațional, nu doar un joc de remi. Regulile de online Mahjong prezintă 80 de formații diferite de aranjamente care combină caracteristicile moderne cu cele tradiționale ale jocului.