Mahjong Turnee

Descarcă acum

De-a lungul timpului, Mahjong s-a transformat într-un joc popular și apoi într-un sport recunoscut pe plan internațional. De la un joc ilegal de pariuri, acesta a devenit o formă acceptată de distractie, numită de cunoscători “sportul sănătos”. Astfel, în 1998 au fost create reguli noi, cunoscute sub numele de Regulile Turneelor Internaționale de Mahjong. O dată cu introducerea jocului de Mahjong în cadrul comunității internaționale de remi online alături de jocuri populare, precum Canasta online, organizarea turneelor online de Mahjong a devenit o formă de relaxare şi de distracție extrem de populară pentru mulţi oameni.

Cu trecerea timpului, aproape orice film produs în China a inclus o scenă cu actori jucând în turnee de Mahjong. Întrucât jocul îşi are rădăcinile în misterele culturii Estice, este cu mult mai popular în Asia decât în lumea Vestică. În Japonia, multe săli cu jocuri video au oferit posibilitatea conectării la internet, astfel încât jucătorii de Mahjong să poate participa la turneele online ale acestui joc. Acest lucru a ajutat jocul să crească în popularitate, astăzi fiind considerat unul dintre jocurile online care provoacă dependență. Turneele gratuite de Mahjong pot fi jucate online din comfortul propriei case sau în cadrul sălilor cu jocuri video.

Atunci când jucătorii participă la turnee de Mahjong, site-urile sunt complet adaptate să răspundă nevoilor jucătorilor. Fiecare posibil subiect este abordat în secţiunea de “Ajutor”, majoritatea website-urilor oferind Suport Online. Turneele online variază de la turnee cu masă unică sau turnee cu mese multiple, în funcție de nivelul de îndemânare a jucătorului. Toate turneele de Mahjong au diferite nume atrăgătoare şi jucătorii sunt liberi să se alăture aceluia care îi atrage cel mai mult. Orice jucător în plus față de cei 4 incluși în joc, trebuie să aștepte începerea jocului următor. Fiecare este așezat la masa de joc în mod aleatoriu, iar când jocul se încheie, toți jucătorii îşi schimbă locurile.

În China, sunt organizate Campionate mondiale de turnee online de Mahjong, precum şi turnee pentru a determina cel mai bun jucător din țară, în particular. Când președintele Mao a interzis jucarea jocului de Mahjong între anii 1960 şi 1970, s-a spus că el ar fi jucat în turnee secrete de Mahjong în tot acest timp!