Cum Se Joacă Mahjong

Joaca Gratuit

Mahjong este un joc de remi, care datează din secolul 19, din China, unii susținând că jocul provine încă din 1800. Indiferent de perioada în care a fost creat, Mahjong a devenit, în ultimii ani, unul dintre cele mai populare jocuri online. Unul dintre modurile vechi de a juca Mahjong a fost acela cu piese numite Dragoni, Vânturi, Caracter, Bambus şi altele, însă cărţile având un design elaborat tipărit pe ele, au fost create ani mai târziu. Alte jocuri de cărţi, precum Gin Remi, sunt jucate cu cărţi numerice normale, cu Valet, Damă, Popă şi As. Pe scurt, obiectivul jocului de Mahjong constă în aranjarea pieselor sub un anumit tipar, decartarea altora, şi apoi declararea de “Mahjong”. Primul jucător care obține acest lucru este câştigătorul. Pentru a juca jocul, este necesar un pachet de 144 de cărți.

Este ușor să învățați cum se joacă Mahjong online, atunci când jucați cu răbdare, joc după joc, şi exersați suficient. Având totul disponibil pe internet, este foarte ușor să participați la un joc de Mahjong online şi să învățați astfel toate dedesubturile jocului. Un jucător de Mahjong are nevoie de gândire rapidă, de planificare strategică, de inteligență şi de o memorie versatilă pentru a fi capabil să-și amintească ce cărţi au decartat ceilalți jucători. Comunitatea jucătorilor de Mahjong a crescut enorm o dată cu dezvoltarea internetului, lucru care a permis mult mai multor oameni să se bucure de acest joc, din comfortul propriei case.

Indiferent dacă sunteți tânăr sau bătrân, este rapid și ușor să învățați să jucați orice joc online, ca și atunci când exersați să jucați Mahjong. O dată ce veți stăpâni tehnica de bază, veți putea juca o multitudine de variante online. Cel mai bun mod de a învăța cum se joacă Mahjong online este să jucați metodic şi cu multă atenție până când veți descoperi și stăpâni cele mai subtile detalii şi tehnici ale jocului. Jocul se joacă, de obicei, cu 144 de cărţi, însă se poate juca şi cu 136, 148 sau 152 de cărți. Pachetul include cărţile de Floare, cărţile de jokeri şi cărţile de Dragon. Fiecare joc are 16 mâini, jucate în cele patru puncte cardinale. Entuziasmul crește pe măsură ce jucătorii trec de un “perete” şi formează perechi. Puteți să aveți parte de multe ore de distracție cu acest joc de remi şi cu multe altele, precum Tripoley – un joc extrem de plăcut pentru timpul liber.