Gin Remi Ponturi şi Strategii

Descarcă Acum

Următoarele ponturi și Strategii de remi au fost strânse pentru a vă da informațiile de bază în vederea formării unei păreri generale despre strategia de joc. Vă sfătuim să rețineți aceste strategii și să le aplicați cu discernământ, ținând cont de situația cu care vă confruntați. Rețineți că strategiile sunt ordonate într-o manieră aleatorie.

Rămâneți în alertă – Gin Remi este un joc rapid și dinamic. De aceea, în momentele de vârf, se pot produce răsturnări de situație între jucători, în orice moment al rundei. Jucătorul care își păstrează concentrarea pentru mai mult timp are, probabil, cele mai mari șanse să analizeze jocul adversarului, nu va astepta cărți care au fost deja decartate, va ști când să scape de cărțile mari din mână și multe altele.

Pachetul – În jocul de Gin există un singur pachet de cărţi. Dacă un jucător trage o carte de care aveți nevoie sau o decartează atunci când dv. nu o puteți lua, aproape că nu aveți șanse să o primiți prea curând. De aceea, în astfel de cazuri trebuie să luați în considerare formațiile din mână şi să vă gândiți la alte optiuni. În acest fel nu veți mai aștepta o carte care s-ar putea să nu apară prea curând.

Tragerea – Tragerea cărţilor potrivite atunci când jucați Gin online este condiția numărul 1 care poate afecta desfășurarea întregului joc.

Când trageți o carte, la începutul jocului, este preferabil să optați pentru o carte din pachetul de cărți (cu fața în jos), și nu din teancul de cărţi cu fața în sus. În acest fel adversarilor dv. online le va fi greu să țină evidența cărţilor din mâna dv. Păstrându-vă cărţile secrete cât mai mult timp vă va fi de folos mai târziu. În același mod, atunci când cărţile date în teancul de decartare sunt cărţi de care adversarii dv. nu au nevoie și aleg să tragă o carte din pachetul cu fata în jos, veți înțelege de care cărți adversarii nu sunt interesați pentru a alcătui formații.

Decartarea – Decartarea cărţilor potrivite nu este o decizie usoară. Când renunțați la cărţile inutile, prima dv. prioritate este aceea de a scăpa de cărţile care nu au nicio perspectivă de a intra în formații. Mai mult, puteți renunța la cărţile care nu sunt de folos nici adversarului dv. online. Ca să faceți acest lucru cât mai ușor, urmăriți ce cărţi decartează adversarii dv.

Majoritatea jucătorilor tind să scape de cărţile cu valoare mare pentru a-și reduce numărul de pierderi. Puteți să profitați de asta, făcând formații din cărţi cu valoare mare, pe care le luați cu ușurință din teancul de decartare.

Atenție – Una dintre atenționările din Gin-ul online este aceea de a fi mereu vigilent. Fiți atent la cărţile decartate ale adversarilor. Aceasta vă oferă șansa de a cunoaște care sunt cărţile din mâinile lor.

Tragerea cărților mici/mari – De vreme ce jocul standard de Gin Remi se termină la jumătatea pachetului de cărţi, cel mai bine este să trageți cărţile cu valoare mare la începutul jocului, în speranța de a trage cărţile potrivite pe parcursul jocului. Când vă apropiați de acest punct, vă sfătuim să renunțați la cărţile cu valoare mare, eliminând astfel din pierderi, sau puteți să le înlocuiți cu cărţi cu valoare mică din teancul de decartare sau să vă încercați șansele trăgând din pachetul cu fața în jos.

* Notă: În cazul în care suspectați că adversarul dv. online are de gând să facă Knock sau Gin, puteți să trageți o carte cu valoare mică şi să decartați o carte cu valoare mare pentru a reduce astfel din pierderi.

Knock – De-a lungul unui turneu este bine să prindeți adversarii nepregătiți şi să acumulați puncte prin Knock, ceea ce este mult mai bine decât să așteptați să faceți Gin. În jocurile individuale şi în turnee, cel mai bine este să învingeți devreme în timpul jocului, pentru a evita riscul de a ajunge la undercut.

Acumularea unui avantaj semnificativ în fata adversarilor încă din primele rundele ale unui turneu, vă scutește astfel de multe riscuri. Calculați-vă mișcările astfel încât să vă ajute să vă mențineți situaţia în care vă aflați.

Alcătuirea Formațiilor – Când alcătuiți formații e preferabil să vă concentrați asupra terțelor de 4 cărţi, și nu asupra suitelor; în acest fel vă preveniți adversarii online să îşi lipească cărţile nefolositoare lor la formațiile dv.

Încearcați să trageți şi să decartați într-o manieră care să vă ofere multe oportunități să vă completați formațiile incomplete. De exemplu, cărţile din afara formațiilor din mâna dv. sunt :
Seven of Spades , Seven of Clubs , Eight of Clubs , Four of Hearts . Decartând Four of Hearts vă va lăsa cu mai multe oportunități de a face formații.

Jocurile pe runde – În jocurile pe runde jucătorii nu acumuleaza puncte. În cazul acestora puteți juca la Gin deoarece această mișcare vă recompensează cu mai mulţi bani.