Gin Remi Turnee Online

Descarcă Acum

RemiRoyal găzduiește numeroase turnee de Gin Remi zilnice, în care jucători din întreaga lume concurează unii împotriva celorlalți, pentru multe premii și beneficii. Întrucât comunitatea de Gin Remi este mare și diversificată, turneele și jocurile de Gin Remi apar în formate diferite, permițând fiecărui jucător să-și găsească provocarea cea mai potrivită lui.

Turneele noastre cu masă unică (“Single Table Tournaments”) sunt create pentru a permite celor 2-4 jucători să concureze unul împotriva celuilalt, câştigând o parte din premiul total. Turneele de jocuri remi sunt unice prin simplitatea şi ritmul lor rapid. Turneele noastre cu masă unică se desfășoară 24/7 şi pot fi găsite în cadrul lobby-ului, apăsând butonul “Turneu cu masă unică”.

Jocul de Gin Remi a fost creat pentru grupuri de 2-4 jucători. Cu toate acestea, am pus bazele unui sistem special de “mese multiple” care permite sutelor de jucători să participe la un turneu Multi Player şi să concureze unul împotriva celuilalt pentru o parte din fondul de premiere. Turneele noastre cu mese multiple (“Multi Table Tournaments”) se desfășoară în funcție de un program prestabilit. Pentru a afla momentul exact de începere al unui turneu şi alte detalii relevante, consultați lobby-ul nostru!

Printre alte turnee cu mese multiple, aveți ocazia să jucați în turnee fără taxe de înscriere (Freeroll-uri) – cu recompense în bani, premii totale mărite, turnee de calificare pentru evenimente mai importante, mese pentru începători, turnee pentru jucători VIP şi alte evenimente care fac din camera noastră de joc un loc interesant şi dinamic, în orice moment.

Ideea generala a turneelor noastre este următoarea: un număr mare de jucători care concurează unul împotriva celuilalt, într-un număr de mese, unde, în orice moment, cei mai slabi jucători sunt eliminați din competiție. Finaliștii concurează pentru cele mai mari premii într-o masă finală decisivă. Fiecare turneu, indiferent de tipul său, are un sistem de reguli rigid şi predefinit, care permite doar anumitor jucători să participe şi să concureze pentru numeroase premii.

RemiRoyal este disponibil gratuit, însă participarea în turnee cu mese multiple este posibilă doar pentru membrii deponenți, cu excepția cazurilor în care se menționează altfel. Vreți să participați la numeroase turnee captivante de Gin Remi? Vizitați pagina de descărcare, creeați-vă cont şi jucați jocurile noastre de cărţi pentru multe premii şi beneficii! Puteți alege, în orice moment, să jucați toate turneele de Gin Remi, folosind piese sau cărţi, o dată ce v-ați creat un cont gratuit.

Puteți folosi demo-ul nostru interactiv pentru a vă forma o primă impresie despre joc. Apăsați aici pentru a porni demo-ul – nu necesită descărcare.

RemiRoyal găzduiește şi turnee de Remi 51, turnee de Remi 500 şi turnee Oklahoma Gin zilnice.