Gin Remi Gratuit

Gin Rummy

Joaca Gratuit

Gin Remi este probabil unul dintre cele mai faimoase jocuri din familia jocurilor de Remi. Datând din secolul 19, din New York, cunoscătorii istoriei jocului de Remi susțin că numele jocului provine de la numele băuturii preferate a inventatorului sau. Gin Remi are multe elemente în comun cu celalte jocuri de remi, dar are și elemente unice care îl deosebesc de restul jocurilor.

Cea mai mare comunitate de jucători ai RummyRoyal se bucură de cea mai avansată platformă din lume de jocuri gratuite pentru a juca Gin Remi online și Oklahoma Gin. Aplicația noastră permite jucătorilor din toată lumea să concureze în provocări distractive de jocuri online de cărți, în turnee cu premii și, mai ales, să joace Gin Remi gratuit!

Gin Remi, oferit de RemiRoyal, a fost conceput pentru a fi jucat în 2 până la 4 jucători. Obiectivul principal al jucătorului este acela de a fi primul care etalează formaţii valide cu toate cărţile deținute. Spre deosebire de Remi Tradițional şi alte jocuri de remi precum Remi 51 şi Remi 500, Gin Remi include şi un obiectiv secundar, acela de a încerca reducerea numărului de cărți rămase neetalate la minimum. Numărul de cărți rămase neetalate este format din toate cărţile ce nu pot fi combinate în terțe şi suite. Gin Remi se joacă cu un pachet standard de cărţi, fără nici un joker. Un tur constă din două mutări: prima mutare – tragerea unei cărţi din pachetul de cărţi sau din teancul de decartare; a doua mutare – decartarea unei cărţi cu valoare minimă pentru jucător. Valoarea unei cărţi este determinată de potrivirea acesteia cu terțele şi suitele pe care jucătorul le formează sau de valoarea cărţii în puncte de penalizare.

Jucătorii de Gin Remi pot descarca software-ul RemiRoyal gratuit şi pot interacționa cu alți jucători de pe glob, într-o varietate de jocuri, fără a fi nevoiți să joace cu bani reali şi fără a oferi detalii personale. Jucătorii noi primesc o balanță virtuală în valoare de 500 USD, care poate fi reîncărcată. Balanța virtuală poate fi încărcată oricând, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de Gin Remi gratuit pentru o perioadă nelimitată de timp.

Descărcați Gin Remi gratuit

Aveți acum ocazia să descărcați aplicația gratuit. Dupa ce veți cunoaște jocul şi optiunile pe care le oferă, veți putea juca cărţi în cadrul turneelor cu mese multiple cu premii atractive în bani!

Scurt tutorial de Gin Remi

Experiența noastră în domeniu ne-a arătat că cel mai bun mod de a învăța Gin este acela de a viziona în timp real cum este jucat de către alți jucători. Apăsați aici şi urmăriți demo-ul interactiv al jocului. În felul acesta, veți învăța să jucați Gin Remi în mai puţin de 2 minute şi veți putea să participați la jocurile noastre într-un timp foarte scurt.