Gin Remi Descarcă

Descarcă Acum

Descărcarea software-ului de Gin Remi

Gin Remi este, probabil, cel mai faimos membru al familiei jocurilor de remi. Provenind din secolului 19, Gin Remi împărtășește trăsături de bază cu Remi online, însă are și elemente unice ce îl deosebesc de celelalte jocuri comune de remi.

Jucați Gin Remi online

RemiRoyal a dezvoltat o variantă a aplicației, cu un mod ușor de a juca şi o grafică impresionantă. Aplicația noastră vă permite să jucați Gin Remi şi alte jocuri de Remi favorite fie cu un pachet standard de cărţi, fie cu piese de Tiled Rummy. Puteți juca împreună cu familia, cu prietenii, cu alți fani de Remi online din întreaga lume şi puteți concura pentru premii uimitoare în turneele noastre cu mese şi jucători multipli.

Numai prin intermediul software-ului RemiRoyal veți putea să vă testați abilitățile în legătură cu Gin Remi, jucând cu jucători din toată lumea. Veți juca împotriva a mii de jucători online de Gin Remi şi fani ai jocurilor de Remi şi vă veți îmbunătăți abilitățile, veți învăța noi tactici şi tehnici şi vă veți bucura de această minunată experiență socială!

Descărcați Gin Remi gratuit

Gin Remi oferit de RemiRoyal poate fi descărcat fără nici o taxă sau angajament. Mai mult, toate jocurile de remi sunt disponibile în modul “Fun”, permițând jucătorilor să experimenteze jocurilor noastre de Remi, fără a-și risca banii. Când veți considera că ați exersat suficient şi sunteți gata pentru a juca cu bani, vă veți putea încărca balanța reală şi veți putea intra în acţiune!

Pagina noastră de descărcare vă oferă instrucţiuni despre modul de descărcare şi instalare a jocului. Pentru a începe să jucați Gin Remi online cu jucători din întreaga lume, urmați indicațiile şi veți fi la doar câteva click-uri distanță de vă alătura comunității noastre de Gin Remi!

Bucurați-vă de Gin Remi, ca şi de alte jocuri de Remi ce pot fi jucate folosind cărţi sau piese, o dată ce ați descarcat software-ul gratuit.

Tutorial interactiv de Gin Remi

În cazul în care nu vreți să descărcați aplicația pentru că nu sunteți familiar cu Gin Remi, vă punem la dispoziție o altă soluție. RemiRoyal a creat un demo special interactiv care nu necesită descărcare. Cu ajutorul acestui demo, vă puteți forma o primă impresie despre Gin Remi şi îl puteți folosi drept tutorial pentru jocul nostru – Pentru a începe vizionarea tutorialului,apăsați aici!.