Gin Remi Joc

Descarcă Acum

Gin Remi este unul dintre cele mai comune jocuri de cărți din lume. Grupul de jocuri cunoscut sub numele de Remi este format din multe variante și versiuni (exemplu: Remi 51 și Remi 500) care împărtășesc trăsăturile jocului de Remi Tradițional.

Remi Tradițional şi Gin Remi sunt foarte asemănătoare şi, în afară de finaliățile lor diferite, jocurile sunt virtual identice. Gin Remi este proiectat pentru a fi jucat în grupuri de 2-4 jucători şi obiectivul jocului este acela de a alcătui formaţii valide şi de a deține cel mai mic număr de puncte de penalizare la sfârşitul jocului. O formație poate fi o secvenţă de cărţi consecutive cu acelaşi simbol sau un set de cărţi cu aceeaşi valoare, dar simboluri diferite. În orice caz, o formație va avea cel puţin 3 cărţi.

Formațiile pot fi alcătuite în orice tură. Fiecare jucător trage o carte (din pachet sau din teancul de decartare) şi decartează o carte inutilă.

Spre deosebire de Remi online, numărul de cărţi împărțite fiecărui jucător se schimbă în funcție de numărul participanților la joc. Doi jucători vor juca Gin Remi cu 10 cărţi, în timp ce 3-4 jucători vor juca cu 7 cărţi. O altă diferență în jocul de Gin Remi este modul în care jocul se termină.

Gin Remi se termină în una dintre următoarele trei situaţii:

Gin – o victorie desăvârșită a unuia dintre jucători. Câştigătorul a reușit să alcătuiască formaţii valide cu toate cărţile deținute, cu excepția ultimei cărţi care este decartată la sfârşitul turei. În acest caz, jucătorii vor fi penalizați în funcție de numărul de cărți rămase neetalate plus 25 de puncte de penalizare.

Knock – un jucător alcătuiește formaţii valide cu majoritatea cărţilor deținute, iar numărul cărților rămase neetalate este cel mult 10. Când un jucător face knock, oponenții săi pot adăuga cărţi direct formațiilor create de knocker. Această situație poate conduce la câştigarea prin “undercut”.

Undercut – jucătorul care nu a făcut knock, îşi poate etala formațiile. Dacă numărul total de cărți rămase neetalate ale acestui jucător este mai mic decât cel al jucătorului care a făcut knock, atunci el va câştiga prin undercut. Jucătorul care a făcut knock va fi penalizat cu 25 de puncte, adăugate la numărul său de cărți rămase neetalate.

Vreți să învățați mai multe despre regulile jocului de Gin Remi? Vreți să primiți ponturi strategice care vă vor ajuta să deveniți jucători online mai buni? La RemiRoyal veți găsi tot ceea ce aveți nevoie!

Cel mai bun mod de a înțelege cum arată şi cum funcționează jocul nostru de Gin Remi este acela de a folosi demo-ul nostru unic şi interactiv. Învățați cum să jucați Gin Remi şi puteți deveni familiari cu modul de joc în doar 2 minute