Cum Se Joacă Canasta

Cum Se Joacă Canasta

Canasta Demo

Canasta este un joc complex, care necesită cooperare și strategie la fiecare mișcare. Există mai multe variante diferite ale jocului popular Canasta, inclusiv Canasta american.

Jocul de Canasta

* Canasta este jucat de 2-6 jucatori. Dacă există un număr par de jucatori, el poate fi jucat în perechi.

* Ai nevoie de 2 pachete de cărți, inclusiv jokeri (108 cărți in total).

* La începutul jocului 7 cărți sunt puse (într-o grămadă de 3 și 4) și sunt ținute cu fața în jos.

* Fiecare jucător primește 13 cărți pentru a începe jocul. Dacă un jucator are 3 în mâna sa trebuie să îl decarteze într-o grămadă care va fi folosită pe tot parcursul jocului pentru a colecta 3-i echipei lui.

* Scopul jocului este să fii primul jucator care acumulează 8500 de puncte, sau cea mai mare sumă de puncte.

* În timpul jocului jucătorii trebuie să formeze seturi cu cărțile din mâna lor. Un set conține cel puțin 3 cărți. O Canasta conține 7 cărți.

* Toate cărțile, cu excepția lui 2, 3 si jokeri sunt numite cărți naturale. Restul de cărți sunt numite cărți sălbatice și pot fi folosite pentru a lua locul cărților naturale în canaste.

* O Canasta pură conține numai cărți naturale. O canasta mixtă conține atât naturale și cărți sălbatice în timp ce o canasta sălbatică conține doar 2 și jokeri.

* În rând, un jucator trage o carte și elimină o carte. El poate trage o carte fie din stocul său fie din suprafața de decartare. Dacă jucătorul alege aceasta din urmă trebuie să ridice restul de cărți din suprafața de decartare.

* Un jucător poate face o a treia mișcare în rândul său, să contopească canaste în zona de contopire.

Pentru a contopi trebuie să aveți următoarele: (1) Valoarea cărților trebuie să aibă cel puțin valoarea limitei minime de puncte. (2) Un jucător are o canasta pură numai cu cărți naturale. (3) cărțile unui jucător pentru o mână specială.

Pentru mai multe informații cu privire la modul de a juca online Canasta, vă rugăm să vizitați pagina de reguli Canasta pe site-ul nostru.

* Jocul se termină când stocul de joc se termină sau când un jucător a scăpat de toate cărțile din mână.

La finalul jocului scorul este calculat pentru fiecare jucător. Scorul este afectat de numărul de canaste formate, numărul de 3 din mâna jucatorului, numărul de canaste neterminate și, desigur, de la cărțile rămase în mână.

Pentru informații detaliate despre sistemul de notare, vă rugăm să vizitați pagina de Reguli Canasta.

Aceștia sunt termenii și regulile de bază pentru Canasta. Puteți afla instrucțiuni detaliate despre regulile jocului, sfaturi și strategii și toate informațiile pertinente pentru jucatorii noi pentru toate jocurile noastre de Remi.

Puteți de asemenea să vizualizati tutoriale sau demo-uri pentru fiecare joc, dacă doriți să învățați cum să jucați variante Canasta.