Gratuit Burraco

Gratuit Burraco

Joaca Gratuit

Văplace jocul Burraco?

Vreți să-l jucați gratuit? Da, gratuit! Puteți juca Burraco gratuit online! Puteți juca pentru atâta timp cât doriți, ori de câte ori doriți gratuit!

Pentru cei care nu știu, Burraco este un joc care este numit după mâna de 7 sau mai multe cărți de care aveți nevoie pentru a câștiga jocul. Doar două persoane pot juca la un moment dat și e nevoie de 2 pachete de cărți. Pentru a câștiga jocul va trebui să fii primul jucător care obține mai multe puncte decât scorul țintă, iar pe site poți să te joci această versiune de Burraco online gratis prin alegerea Turneului Single. Puteți face, de asemenea, juca un joc rapid și alege câștigătorul în funcție de cel mai mare scor. Burraco Gratuit online este gata atunci când un jucător a amestecat toate cărțile pe care le posedă și a făcut cel puțin 1 Burraco când cărțile au dispărut. Un amestec format din 3 sau mai multe cărți care au același punct rang. 7, 7 și joker ar fi egal cu un set, sau ai putea avea patru 3 și un joker și ai face un set. Toate cărțile trebuie să fie de același număr. Un run este în cazul în care aveți cărți în ordine numerică și doar o carte wild poate fi repetată. Un Burraco este atunci când ai 7 sau mai multe cărți în ordine numerică, fără jokeri sau alte cărți sălbatice. Puteți avea, de asemenea, punctajul bazat pe valoarea tuturor amestecuri dvs. Fiecare carte are propria sa valoare. Numerele 3-7 sunt în valoare de 5 puncte, 8-King este în valoare de 10 de puncte și as, 2 și joker sunt în valoare de 15, 20, și 30 de puncte. Acest lucru este diferit de toate celelalte jocuri de remi la care ai nevoie dea ajunge la un anumit număr de puncte.Odată ce știți juca, jucați Burraco online gratuit. Toate regulile de joc sunt explicate din nou acolo și ei vă dau chiar detalii cu privire la notare. E greu să găsești jocuri de remi bune, cum ar fi Burraco online gratis. Datorită RummyRoyal poți să te joci Burraco, Rummy, precum și orice alt joc de cărți de cazino gratis! Nu trebuie să vă înregistrați pentru nimic și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la primirea de e-mailuri spam de la un buletin informativ la care sunteți obligați să vă înscrieți. Puteți merge doar direct site și să se jucați. Există chiar și un demo pentru cei care doresc doar să-l încerce pentru a vedea dacă le place.

Burraco poate fi la fel de distractiv și interesant de jucat ca rummy obișnuit atunci când veți învăța cum să jucați. Joacă Burraco gratuit online azi, mâine, și ziua următoare deoarece niciodată nu vei fi taxat pentru a juca! Este gratuit să joci toate jocurile de pe site! Poți juca gratuit Burraco, gratuit online Tripoley, Rummy, Canasta și multe alte jocuri! Burraco a fost jocul cel mai jucat de pe site de la început pentru că oamenii nu se satură din a profita de jocurile gratuite. Dacă tu rămâi fără puncte ele sunt alimentate în mod automat și puteți continua jocul, atâta timp cât doriți. Joacă Burraco gratuit și alte jocuri gratis online astăzi!