Burraco

Burraco Demo     Descarcă acum

Burraco este un joc ca oricare altul, atunci când e jucat – emoția e un semn de cât de plăcut poate fi jocul – cu prudență – învață regulile Burraco înainte de a încerca să joci cu alți jucători!

Similar cu tensiunea din orice joc de cărți jucat pentru bani, cum ar fi Gin Rummy sau chiar Rummy Tradițional de exemplu, Burraco poate ajunge foarte fierbinte. Dar dacă regulile sunt învățate în mod corespunzător, orice meci poate fi câștigat.

Cele mai multe site-uri online de cărți de joc vor avea regulile jocului redat. Și o mulțime de jocuri de exercițiu sunt oferite înainte de a juca pentru bani reali. Regulile sunt cruciale pentru orice joc de cărți. Uită-te la ele și să înveță-le. Normele standard de Burraco spun că totalul de cărți de joc cu numărul “2″ și Jokers pot fi folosite în loc de orice altă carte. Acest lucru este important pentru începători de știut, în caz contrar ei vor deveni foarte confuzi.

În Burraco, dacă mai mult de șapte sau opt oameni doresc să joace înseamnă că două echipe vor trebui să fie formate. Sau dacă sunt doar 2 persoane sau 4, acestea pot juca între ele. Două seturi complete de cărți de joc sunt utilizate, inclusiv jokeri suplimentari. Prima persoană care să își pune jos cărțile trebuie să ridice potul care îi este atribuit lui sau echipei sale, iar apoi continuă să joace. Cu toate acestea, în cazul în care persoana reușește să pună jos – sau să contopească – toate cărțile sale, atunci regulile online Buracco spun ca potul să fie ridicat “în zbor”.

În timp ce jocul progresează, fiecare jucător are rândul său prin ridicarea unei cărți din teancul de cărți de tranzacționare. Rândul său se termină atunci când el aruncă o carte . În cazul în care jucătorul a fost în măsură să contopească cărțile în zbor, atunci el sau echipa sa primesc puncte suplimentare, cu toate acestea, el încă mai are o carte de aruncat. Atunci când se studiază regulile Burraco online observăm că acesta este similar cu Canasta – dar nu este cu siguranță la fel!