Termeni Și Condiții

Acest acord ( “acordul”) ar trebui să fie citit de către tine ( “Utilizatorul” sau “tu”) în toate elementele sale. Vă rugăm să rețineți că acest acord constituie un acord legal între tine și Gaming Limited. (denumit aici “RummyRoyal”), care detine si operează site-ul de internet situat la www.RummyRoyal.com (“Site-ul”).

Introducere

Acordul reglementează accesul la și utilizarea Site-ului, orice Software descărcat (“Software-ul”) de pe site și utilizarea de către dvs. a contului stabilit cu RummyRoyal. Prin accesarea, utilizarea, vizualizarea, citirea, imprimare, instalarea, sau descarcarea oricărui material de pe site sunteți de acord să respectați cea mai recentă versiune a acestui acord.

Prezentul acord, în legătură cu alte politici, obligații și norme detaliate pe Site, constituie întregul acord între dumneavoastră și RummyRoyal și înlocuiește toate acordurile, aranjamentele, înțelegeri, negocieri și discuții prealabile sau de altă natură, cu privire la problema actuală, fie pe cale orală sau scrisă și nu pot fi modificate de tine.

Software-ul este licențiat de RummyRoyal pentru uz personal privat exclusiv “CA ATARE”. Vă rugăm să rețineți că serviciile RummyRoyal, inclusiv software-ului si Site-ul nu sunt utilizate de către (i) persoanele fizice cu vârsta sub 18 de ani, (ii) persoane sub vârsta legală de maturitate în jurisdicția lor și (iii) persoanele fizice care se conectează la site-ul de jurisdicții la care este ilegal să facă acest lucru.

Tu trebuie să utilizezi Software-ul, împreună cu ID-ul de jucător unic (“ID de jucător”) și parola secretă unică (“Parola”), aleasă și cunoscut doar de tine, pentru unicul scop de a accesa serverele RummyRoyal ( “Serverele”) în scopul de a juca Gin Remi, Oklahoma Gin, Remi, Remi, Remi Tradițional (“Jocuri”), în conformitate cu prezentul acord.

Software-ul este protejat de legile dreptului de autor și tratatele internaționale privind drepturile de autor, precum și alte legi de proprietate intelectuală și tratate.

 1. Acordarea licenței. În conformitate cu termenii și condițiile din prezentul document, RummyRoyal acordă Utilizatorului dreptul non-exclusiv, personal, netransferabil de a instala și de a folosi Software-ul pentru a accesa serverele și juca Jocuri.
 2. Fără garanții. RummyRoyal declina orice fel de garantii, explicite sau implicite, în legătură cu Software-ul, site-ul și Jocurile, toate fiind puse la dispozitia utilizatorului “CA ATARE”. RummyRoyal nu oferă utilizatorului cu orice garantie sau reprezentare fel în ceea ce privește calitatea, adecvarea la scop, completitudinea, vandabilitate, non-încălcarea sau precizia software-ului, Site-ului și Jocurilor. Indiferent de eforturile RummyRoyal pentru a furniza utilizatorului serviciul de cea mai înaltă calitate, RummyRoyal nu face nici o garanție că Software-ul, site-ul, jocurile sau serverele vor fi neîntrerupte, sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că specificațiile și serviciilor furnizate în cauză, vor lipsite de virusi sau de bug-uri de orice fel. Fără a aduce atingere celor de mai sus, în cazul unei defecțiuni sau întreruperi a serviciului în cursul unui turneu, pentru care RummyRoyal, este responsabil, care vă împiedică să încheiați turneul la care ați început să participați, RummyRoyal va fi, la primirea și evaluare unei cereri de rambursare, restitui Rake (taxa de intrare) percepută numai pentru intrarea la turneul neterminat. RummyRoyal își rezervă dreptul de a stabili, la libera sa alegere, fie că este responsabil pentru orice astfel de defecțiune sau întrerupere. RummyRoyal își rezervă de asemenea dreptul de a limita jocul de turneu sau închide contul în cazul în care consideră că le-ați provocat în mod intenționat astfel de defecțiune sau întrerupere. RummyRoyal nu este responsabil pentru orice câștiguri potențiale de la orice turneu neterminat.
  Nici o persoană afiliată, sau care are afiliere cu Site-ul nu are autoritatea de a prelungi astfel de garanții.

   

 3. Utilizare Interzisă.
  • Modificări de software. Utilizatorul să nu încerce să modifice, decompila, sau dezasambla Software-ul în nici un fel.
  • Uz personal. Software-ul este destinat exclusiv pentru uzul personal al utilizatorului și utilizarea comercială a software-ului este strict interzisa. Utilizatorul poate să utilizeze Software-ul pentru divertisment său personale numai. În nici un caz se va permite utilizatorului să folosească contul lui / ei cu RummyRoyal în alte scopuri decât pentru a juca Jocurile. În cazul în care RummyRoyal stabilește că această prevedere a fost încălcată de către un utilizator, RummyRoyal își rezerva dreptul de a bloca imediat accesul la Jocurile astfel utilizate, de a rezilia contul de utilizator și să ia toate sume de bani deținute în de utilizator în contul RummyRoyal.
  • Conturi multiple. Puteți deschide un singur cont per persoană, iar un singur cont pe calculator sau adresă. RummyRoyal își rezervă dreptul de a monitoriza orice efort de a stabili mai multe conturi; în cazul în care RummyRoyal descoperă că ați deschis mai mult de un cont per persoană sau mai multe pe calculator sau adresă, toate conturile suplimentare vor fi închise fără preaviz și încălcarea în continuare va duce la încetarea tuturor conturilor și RummyRoyal poate anula orice câștiguri asociate.
  • Programele de asistență externă a jucătorului (EPA). RummyRoyal interzice programele de asistență “externe” (“Programe APE”), care sunt concepute pentru a oferi un “avantaj nedrept”, jucatorilor. RummyRoyal definește “Extern” un software de calculator (altul decât clientul jocului RummyRoyal oferit de RummyRoyal), precum și pe bază de non-software, baze de date sau profile (de exemplu, site-uri web și servicii de abonament). RummyRoyal definește un “avantaj nedrept” când un utilizator accesează sau compilează informații privind alți jucători dincolo de ceea ce utilizatorul a observat personal prin propriul joc. Sunteti de acord că RummyRoyal poate lua măsuri pentru a detecta și a împiedica utilizarea programelor interzise EPA. Aceste măsuri pot include, dar nu se limitează la, examinarea programelor software ce rulează simultan cu Software-ul RummyRoyal pe calculatorul utilizatorului.
  • Jucatori automați (Bots). Utilizarea inteligenței artificiale, inclusiv, fără limitare, “roboți” este strict interzisă în legătură cu Software-ul și Jocurile. Toate acțiunile întreprinse în legătură cu Jocurile de un utilizator trebuie să fie executate personal de catre utilizator prin interfața de utilizare a software-ului.
  • Coluziune. Coluziune între utilizatori, prin schimbul de carduri sau prin orice alte metode de conspirație este strict interzisă.
   “Chip-dumping”. Chip-dumping apare atunci când orice utilizator își pierde în mod intenționat o mână în scopul de a transfera în mod deliberat banii pentru un alt utilizator.
   În cazul în care RummyRoyal consideră că un utilizator s-a angajat în activități frauduloase, ilegale sau necorespunzătoare în timp ce utilizează Software-ului sau a joacă jocuri, inclusiv, dar fără a se limita la un utilizator care a colaborat sau a încercat să se înțeleagă cu un alt utilizator al software-ului, sau a folosit interzise programe APE, sau are Chip fac obiectul unui dumping la un alt utilizator, RummyRoyal are dreptul de a lua măsurile pe care le consideră adecvate pentru a opri sau a preveni orice astfel de activitate, inclusiv, fără limitare, pentru a limita de utilizatorii de la a juca la o masă specială sau într-un turneu, inclusiv restricționarea a doi sau mai mulți utilizatori de a juca împreună la aceeași masă sau în același turneu. În plus, RummyRoyal își rezervă dreptul de a bloca imediat accesul la Jocurile de la astfel de utilizare, închiderea contului de utilizator cu RummyRoyal și sechestrarea tuturor banilor Utilizatorului. 

    

  • Reguli de comportare.
   • Limbajul vulgar, obscenitățile, sau utilizarea de asteriscuri (*) sau alte caractere “mascate”, pentru a ascunde astfel de cuvinte este strict interzisă.
   • Cuvinte obscene, indecente, calomniatoare, pornografice, abuzive, violente, jignitoare, indecente, amenințarea și hartuirea de orice fel este strict interzisă.
   • Publicitate și promovarea de alte companii sau adrese URL nu este permisă.
   • Nu partajați informații cu caracter personal (nume, număr de telefon, parolă, număr de card de credit) cu altele de pe site.
   • Nu orice tip de publicitate este permisă în mesaje.
   • Materiale cu drepturi de autor nr sunt permise în mesaje.
   • Informații prezentate în camerele de chat site-ului, forumuri, sau prin eMessages devin proprietatea site-ului și sunt dezvaluite publicului. Site-ul nu este responsabil pentru orice informație pe care alegeți să o dezvăluiți altora. 

     

   • Auto Play. Un utilizator are un (1) minut pentru a juca rândul său în fiecare rundă. În cazul în care un utilizator nu face o mutare la rândul său, sistemul Site-ului va lua o carte și fixa o carte pentru utilizator (sistemul nu va lua o carte joker), în scopul de a menține jocul. În cazul în care utilizatorul nu joacă rândul său de două ori la rând, la sfârșitul rândul său, utilizatorul va intra pe Auto Play și sistemul Site-ului va lua o carte și pentru utilizator, fără a mai aștepta rândul său, un minut. În cazul în care utilizatorul dorește să se întoarcă la joc și să se joace, utilizatorul trebuie să facă clic pe butonul “m-am întors”. În cazul în care toți utilizatorii care joacă la aceeași masă au intrat în Auto Play, după două runde de sistem Site-ului va anula jocul.
   • Promotii. În cazul în care RummyRoyal oferă utilizatorilor un bonus de promovare, RummyRoyal va publica anumiți termeni si conditii cu privire la Bonusul specific de promovare oferit. Sunteți obligați de acești termeni și condiții și acceptarea bonusul de promovare va fi considerată ca acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor acordului său.
    • Sunteți de acord să primiți de la noi mesaje în formă electronică care pot fi postate pe paginile din cadrul mesajelor / fișierelor de ajutor ale aplicației client site-ului și / sau, și / sau livrate la adresa de e-mail, așa cum se stabilește de către noi din când în când. Toate comunicările, fie în format electronic sau pe hârtie vor fi considerate ca fiind “în scris”, și primite nu mai târziu de cinci zile lucrătoare de la publicare sau difuzare, chiar ați primit efectiv sau preluat comunicare. Ne rezervăm dreptul, dar nu ne asumăm nici o obligație, de a furniza comunicații în format hârtie. 

      

    • Limitarea răspunderii. În nici un caz, incluzând, dar fără a se limita la, neglijență, la RummyRoyal sau la oricare dintre funcționari, directori, angajați, afiliați, acționari, agenți de promovare, agenți, succesori, sau prestatorii de servicii răspund pentru orice evenimente speciale, accidentale, indirecte, sau daune indirecte, pierderi sau prejudicii (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea profitului, întreruperea activității, pierderea de informații sau orice alte pierderi materiale) care decurg din utilizarea (sau utilizarea abuzivă), accesul sau tentativele de utilizare sau acces de Site-ul, Software-ul, jocurile sau serverele, indiferent dacă RummyRoyal sau oricare sau toate cele de mai sus sau la oricare dintre reprezentanții autorizați ai acestora au fost informați de posibilitatea unor astfel de daune sau a fost considerată a fi avut cunoștințe anterioare de posibilitatea unor astfel de daune. Sunteți de acord că RummyRoyal nu este responsabil pentru orice daune speciale, incidentale, indirecte, sau consecință, pierderi sau prejudicii (inclusiv, fără limitare, daune, pierderi, sau corupție computer personal și datele dvs. sau orice viruși care pot infecta computerul sau alte bunuri), cauzată de descărcarea oricărei informații (inclusiv, fara limitare, materiale, date, text, imagini, video sau audio) de pe site.
    • Cont RummyRoyal. Pentru a juca Jocuri pe bani reali, utilizatorul va fi obligat să depună fonduri în contul utilizatorului ( “Contul”), prin oricare dintre metodele prevăzute de RummyRoyal, care pot fi actualizate, extinse, modificate sau îndepărtate după cum consideră necesar RummyRoyal. Aceste fonduri vor fi depuse în contul utilizatorului, la primirea efectivă a fondurilor de către RummyRoyal sau agenților săi. În nici un caz nu i se va permite utilizatorului să folosească contul în alte scopuri decât pentru a juca Jocuri. În cazul în care RummyRoyal, la discretia sa, stabilește că această prevedere a fost încălcată de către tine, RummyRoyal își rezervă dreptul de a bloca imediat accesul la Jocurile, rezilia contul tău, și să profite de toți banii deținuți în contul dvs. RummyRoyal. RummyRoyal își rezervă dreptul de a impune limite minime și maxime la depozitele în contul utilizatorului, în funcție de antecedentele unui utilizator cu RummyRoyal, metoda de depunere, precum și alți factori determinați de RummyRoyal la discretia sa. RummyRoyal nu este o bancă și fondurile nu sunt asigurate de nicio agenție guvernamentală. Transferul de fonduri de la un cont la altul prin orice alt mijloc decât prin joc efectiv este strict interzis și va duce la dezactivarea tuturor transferurilor conturilor implicate. RummyRoyal își rezervă dreptul de a dezactiva orice cont care se angajează în orice tip de transfer de fonduri pe care le consideră ca non-reglementare sau cu încălcarea prezentului acord. Toate plățile către și de la un cont de utilizator trebuie să fie plătite în monedele specificate pe Site și nu trebuie să poarte nici un interes. RummyRoyal își rezervă dreptul exclusiv de a adăuga sau elimina monede disponibile pentru plățile către site-ul. Toate plățile făcute de un utilizator trebuie să fie dintr-o sursa de plată la care este titularul de cont cu numele.
    • Retragerile. Ești obligat de politica Cashout, care se află pe site. Utilizarea în continuare a site-ului consideră că ești de acord cu politica.
    • Retragere: Utilizatorii au permisiunea de a se retrage, nu mai mult de 3.000 USD (sau echivalentul în toate monedele) pe săptămână. În cazul în care suma care urmează să fie retrasă este mai mare decât aceasta, suma rămasă va fi pusă din nou la contul utilizatorului, permițându-i să retragă fonduri suplimentare în săptămâna următoare, în conformitate cu acest termen.
    • Activitate frauduloasă. Orice încercare de a abuza de oricare dintre bonusurile oferite și / sau să se angajeze în orice activitate înșelătoare sau frauduloasă – Inclusiv inregistrarea de mai multe conturi, va duce la interzicerea de la RummyRoyal imediat și infinit, conturi dezactivate și pierderea tuturor fondurilor
    • Securitate. Utilizatorul este de acord că el / ea este singurul responsabil pentru orice utilizare a software-ului RummyRoyal și Site-ul prin ID-ul lui / ei jucătorului și parolă. Utilizatorul este obligat să păstreze ID-ul lui / ei jucătorului , parola confidențiale în orice moment și trebuie să ia toate măsurile necesare pentru a proteja secretul și confidențialitatea lor. Utilizatorul va fi răspunzător pentru orice utilizare a ID-lui / ei Player sau Parola, inclusiv orice utilizare neautorizată.
    • Probleme juridice. Utilizatorul trebuie să respecte toate legile interne și internaționale, legile, ordonanțele și reglementările în vigoare privind utilizarea utilizatorului de servicii RummyRoyal și software. Având în vedere că aspectele juridice legate de jocuri de noroc online sunt nedecontate sau ambigue în anumite jurisdicții, vă rugăm să vă consultați cu un avocat competent sau consilier juridic înainte de a stabili dacă serviciile RummyRoyal sunt legale în jurisdicția dumneavoastră. Fără a aduce atingere altor drepturi, sunteți de acord să despăgubiți RummyRoyal pentru orice utilizare ilegală a site-ului sau a serviciilor sale. Nu avem nicio obligație de a verifica dacă utilizatorii folosesc site-ul și / sau servicii RummyRoyal în conformitate cu prezentul acord.
    • Licența RummyRoyal nu se aplică anumitor teritorii care sunt identificate în paragraful următor, din care nu ar trebui să fii un rezident și din care nu au voie să acceseze sau să utilizeze regal rummy și / sau pe site-ul și / sau software-ul, sau de a face orice depozit sau a primi orice retragere. Această listă poate fi modificată de noi din când în când și este de datoria ta să o consulți și să verifici periodic acest acord end-user pe site-ul nostru cu privire la orice modificare a acestei liste.
     Teritoriile excluse sunt după cum urmează: Afganistan, Antigua și Barbuda, Bulgaria, China, Cuba, Cipru, Estonia, Franța și teritoriile sale, Hong Kong, Iran, Irak, Israel, Libia, Macao, Antilele Olandeze, Republica Serbia, Spania, Sudan, Siria, Filipine, Turcia, SUA și teritoriile sale.

      

    • Drepturi de autor și Mărci. Termenii RummyRoyal, Rummy Royal, iar RummyRoyal.com sunt mărcile comerciale, mărcile de servicii și / sau denumirile comerciale ale RummyRoyal sau una dintre companiile de grup sau licentiat. Software, imagini, animații, videoclipuri, audio, și text (și orice drepturi de proprietate intelectuală din și de la orice de la aceeași), care apar în Software sau pe site sunt proprietatea exclusivă a RummyRoyal și sunt protejate prin dreptul de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală . Puteți obține nici un drept la un astfel de material drepturi de autor sau mărci comerciale sau de serviciu și nu trebuie să le utilizeze în nici un caz.
    • Rezilierea. Fără a aduce atingere altor drepturi, RummyRoyal poate rezilia imediat prezentul acord în cazul în care nu reușește să respecte termenii și condițiile din prezentul document. În acest caz, trebuie să distrugă toate copiile Software-ului.
    • În conformitate cu G009 Sisteme / Termenii și orientările Reguli 2.4.4 Amendamente la termeni si condiții afirmă că modificările aduse termenilor și condițiilor trebuie să fie notificate, și confirmate de către client înainte ca el să poată continua să participe la jocuri interactive sau de pariere interactive. Acești termeni și condiții modificați ar trebui menținuți în profilul clientului.
    • Legea aplicabilă. Acordul și alte probleme legate de acesta vor fi guvernate de și interpretate în conformitate cu legislația Antigua și Barbuda. Fiecare parte este de acord irevocabil că instanțele relevante din Antigua și Barbuda vor avea jurisdicție exclusivă în legătură cu orice plângere, dispută sau diferență privind Acordul și orice problemă care rezultă din aceasta și irevocabil renunță la orice drept care ar putea avea de a se opune unei acțiuni aduse în aceste instanțe, sau să pretindă că acțiunea a fost introdusă într-un forum incomod, sau că aceste instanțe nu au jurisdicție.
    • Nulitate. În cazul în care o prevedere a Acordului este sau devine ilegală, nulă sau inaplicabilă în orice jurisdicție, astfel de prevederi nu vor afecta valabilitatea sau aplicabilitatea oricărei alte prevederi din prezentul articol în care competența sau la validitatea sau aplicabilitatea în alte jurisdicții din care orice altă dispoziție din prezentul articol .
    • Fără renunțare. Nici-o renunțare la oricare dintre dispozițiile prezentului acord va constitui o renunțare a oricărei alte prevederi din prezentul articol (sau nu similar), și nici nu va constitui o renunțare continuă excepția cazului în care se prevede altfel în mod expres.
    • Despăgubire. Utilizatorul este de acord să despagubească RummyRoyal și (după caz), filialele, afiliatii, ofițerii agentii directorii, angajatii săi de orice pretenție sau cerere, inclusiv onorarii pentru avocați, făcute de orice terță parte din cauza încălcării acordului de utilizare a sau a documentelor pe care le incorporează de referință, sau violarea unui utilizator cu orice lege sau a drepturilor unei terțe părți.